URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

II Congrés d'Alternativa per Pollença

Alternativa | 13 Novembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Fa una mica més d’un any que Alternativa per Pollença va celebrar el seu I Congrés. Era l’estiu de 2012, portàvem ja un temps important de vida del partit i era l’hora de posar en ordre les línies organitzatives i polítiques a seguir.

Ara que ha passat un altre any, que la situació política al poble cada dia és pitjor, amb un govern cada cop més radicalitzat i que no fa cas a l’oposició ni als acords del plenari, la situació ha canviat prou i es fa necessari un nou Congrés. Cal reflexionar sobre la situació política al nostre poble i sobre el paper que hi juga Alternativa. Cal posar les bases, marcar les passes a seguir en un futur proper, però també llunyà. Cal que ens plantegem cap a on volem anar i quina és la millor manera de fer-ho. Cal subsanar els errors per a no tornar a caure en ells i avançar en el nostre projecte més fermament.

I tot això ho hem de fer sense dirigismes polítics, informes de gestió i de futur elaborats per uns pocs. Per això hem proposat una sèrie de punts oberts a tractar entre tots. És a dir: el Congrés d’Alternativa serà alguna cosa més que una farsa democràtica (com la majoria de congressos que celebren la resta de partits) sinó que serà un exercici d’assemblearisme, d’evitar dirigismes i personalismes. Pel Congrés no s’han preparat ponències ni informes de cap tipus. Senzillament s’ha elaborat un ordre del dia consensuat entre tots. A l’hora del Congrés no votarem ponències ni esmenes, simplement direm que pensam de cada punt i, entre tots, consensuarem una resposta. Tots aquests temes han de ser recollits en una acta que serà el nostre full de ruta per als propers anys i fins que l’Assemblea mateixa ho decideixi.

L’ordre del dia serà el següent

1- Estat de comptes i afiliació.

2- Acords de l’anterior congrés i valoració del seu compliment.

3- Anàlisi DAFO: fortaleses i debilitats. Amenaces i oportunitats.

4- Estructura, càrrecs, assemblearisme i funcionament intern.

5- Estratègia política de cara als plenaris.

6- Estratègia política de cara al carrer.

7- Properes eleccions.

8- Punts possibles de millora general.

Tot això ho farem possible aquest dissabte dia 16 de novembre al Port de Pollença.

 

Comentaris

Alternativa

Re: II Congrés d'Alternativa per Pollença

Alternativa | 15/11/2013, 17:15

l'Assemblea educativa de Pollença informa de que per motiu del mal temps, queda aplaçada la marxa verda del diumenge.

jrv

Bausà fora de Balears...

jrv | 15/11/2013, 12:00

971 etc.. torno a repetir que a Bausà li importa un ràvec l'educació, i la sanitat, la salut dels ciutadans la entèn simplement com a negoci lucratiu pels seus amigots.
La seva fita és poder anar a Madrid a pintar-la, junt amb en Wert si encara hi és,o el que posi en Racoy, i tot el trull de per aquí simprement la veu com a mèrit de cara a la caverna madrilenya. Per tant, la confrontació és útil per ell, i nefasta per nosaltres aquí a Balears per quan ell te el poder, el poder entregat per els mateixos ciutadans a qui traiciona i compixa.

Pepe

Re: II Congrés d'Alternativa per Pollença

Pepe | 14/11/2013, 11:02

Clar 971 ens encanta la confrontació per això vam cedir i consensuar la moció del TIL... ha estat Alternativa qui va convèncer al batle per no anar a l'Assemblea de Batles a defensar el que havia votat el ple, el consell municipal escolar i totes les apimes dels centres públics del municipi. També va ser Alternativa qui no el va pressionar per enviar un delegat en el seu nom... Qualsevol dia direu que l'assassinat d'en Prim va ser cosa nostra.

G

Re: II Congrés d'Alternativa per Pollença

G | 14/11/2013, 00:15

Gracias por tu aportación tan bien argumentada 971...

97153

Confrontació

97153 | 13/11/2013, 23:17

La confrontació ja l'heu aconseguida, és lo que cercau des de principi de legislatura.

Pepe

Gràcies Joan

Pepe | 13/11/2013, 18:12

Que t'he de dir Joan; moltes gràcies pel teu compromís i esforç. No és gens fàcil donar la cara i el nom a un partit polític als temps actual i a un poble encara és més complicat. Tan de bo més gent s'adoni que cal fer política local de forma neta i altruista en favor de la comunitat si volen canviar al manco el nostre entorn.

Alternativa

Re: II Congrés d'Alternativa per Pollença

Alternativa | 13/11/2013, 18:09

El que cal evitar és la confrontació entre famílies i docents. La única culpables de l'angoixa de les famílies i els docents és la Conselleria d'educació, és contra ella que ens hem de mantenir la unitat.

Una madre se queja de una profesora por aplicar el TIL
Acude a la defensora del Menor y a Educación por la angustia que le causa a su hijo no poder seguir la clase de Naturales en inglés.

www.diariodemallorca.es/mallorca/2013/11/13/madre-queja-profesora-aplicar-til/889507.html

Alternativa

Re: II Congrés d'Alternativa per Pollença

Alternativa | 13/11/2013, 18:05

Avui és notícia el compromís del Ministeri a cercar una "solució" aquest hivern per ordenar i gestionar els fondejos il·legals de la badia d'Albercuix de Pollença. Un tema que venim demanant des d'Alternativa fa anys. Què sigui el PP qui solucioni aquest tema es fa témer que es primi el negoci davant del medi ambient (tan de bo ens equivoquem).

www.arabalears.cat/xarxa_local/Ministeri-contra-fondeig-illegal_0_1028897184.html

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/gobierno-ordenara-bahia-para-reducir-fondeos-ilegales.html

Alternativa

Diario de Mallorca

Alternativa | 13/11/2013, 13:11

Madrid asegura que ordenará los fondeos ilegales de Albercutx
El alcalde Cifre y el diputado Ramis se reunieron ayer con el secretario de Estado de Medio Ambiente.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/11/13/madrid-asegura-ordenara-fondeos-ilegales/889339.html

Joan C C

Re: II Congrés d'Alternativa per Pollença

Joan C C | 13/11/2013, 10:25

Fa prop d'un any i mig que els meus companys-es, supos que degut als efectes del vi del dinar em van triar com a coordinador, ara una vegada passada la ressaca tenen l'opció de recompondre aquesta elecció. Pens que es molt important aquest congrés de cara al nostre partit, per això m'agradaria recordar un tros de un article meu: Són molts els obstacles que ens esperen i segurament travelarem més d’una vegada. Cal afrontar els problemes del dia a dia, però aixecant el cap de tant en tant per no perdre la perspectiva i sent conscients que la nostra funció no és treballar per a la institució, sinó treballar des del carrer i dins de la institució.
La nostra sort és que el nostre èxit no depèn del resultats a curt termini, sinó que siguem capaços d’actuar amb coherència amb els nostres valors al llarg del temps. En aquest sentit fem nostra la frase de Gandhi:
“La nostra recompensa es troba en l’esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa”.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb