URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Reprovació a un batle que no ens va representar

Alternativa | 22 Novembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

L’oposició municipal de l’Ajuntament de Pollença  (Esquerra Republicana, PSM, PSOE, Alternativa i els dos regidors no adscrits) hem registrat una moció que serà debatuda al ple ordinari de novembre i té com a objectius principals: reafirmar la posició de l’Ajuntament de Pollença a favor de la comunitat educativa, a favor d’una educació de qualitat consensuada i en contra de la implantació del Tractament Integral de Llengües, imposat pel Govern de les Illes Balears; a més, es proposa reprovar el batle de Pollença per la seva inassistència a l’Assemblea de batles celebrada a Mallorca dia 8 de novembre de 2013, ja que amb la seva actitud va deixar mancats de representació als ciutadans de Pollença.
 
La moció que presentam els grups de la oposició, va en el sentit de reafirmar el compromís amb l'ensenyament i de suport a la vaga de docents ja manifestat a partir de dues mocions aprovades, la primera al ple ordinari de juny i al ple del mes de setembre; així com reprovar l'actitud de deixadesa de les funcions encomanades per part de Bartomeu Cifre Ochogavia,  que no va assistir voluntàriament a l'Assemblea de Batles. Així mateix proposam al ple que es doni suport al contingut de la moció que es  va debatre, a la mateixa assemblea del passat 8 de novembre, i que el màxim representant de Pollença no va ni voler discutir ni negociar amb la resta de batles de Mallorca.

La moció s'ha fet arribar a l'Equip de Govern i esperam que rebi el suport de la majoria de regidors, tant els del PP, que no poden donar suport a l'actitud mantinguda pel batle, com els del PI, socis de govern del Partit Popular, que en altres municipis han donat suport a mocions semblants.
 

A continuació de l'article teniu la moció, l'hem feta a partir de la presentada pel PI a l'espera de tenir el seu suport. Ahir el portaveu de CiU va parlar a la ràdio municipal de la necessitat d'unió  a aquest tema. Ja és el moment que s'unen als seus companys regidors i batles d'altres pobles i als grups de l'oposició que presentam aquesta moció. Tots hem d'estar units davant un PP que ha ataca l'educació pública i la llengua com mai s'havia fet a les Balears.

Moció de suport de l’Ajuntament a una educació de qualitat i contra l'aplicació del TIL, i compromís dels representants municipals per defensar aquesta postura

Vist que el Ple de l’Ajuntament és el màxim òrgan de representació política del nostre municipi, on està representada la pluralitat de la nostra societat i on es fixen les posicions que reflecteixen el sentir majoritari del nostre poble.

Vist que el Ple del nostre Ajuntament va acordar per majoria donar suport a la comunitat educativa en la seva lluita per una educació de qualitat, donar suport a que els canvis del model es facin per consens i van rebutjar la implantació del Til plantejada pel Govern de les Illes Balears.

Vist que el dissabte 9 de novembre de 2013 es va celebrar una assemblea de Batles on el màxim representant del nostre poble no va participar i en que es debatia la posició de tots els Baltes de Mallorca sobre aquesta qüestió de l’educació. Absència que ha generat dubtes i malestar en el nostre poble.

ACORDS

Primer. Reafirmar la posició de l’Ajuntament de Pollença a favor de la comunitat educativa, a favor d’una educació de qualitat consensuada i en contra de la implantació del Tractament Integral de Llengües, imposat pel Govern de les Illes Balears.

Segon. Instar al Batle, i a la resta de regidors, del poble de Pollença a assistir, manifestar i votar d’acord amb la postura expressada pel Ple de l’Ajuntament a tots els fòrums i llocs en que sigui escaient i siguin convocats sempre que actuïn com a representants del poble de Pollença.

Tercer. Reprovar el batle de Pollença per la seva inassistència a l’Assemblea de batles celebrada a Mallorca dia 8 de novembre de 2013, ja que amb la seva actitud va deixar mancats de representació als ciutadans de Pollença.

Quart. Manifestar a l'Assemblea de Batles de Mallorca que, a falta d'un text consensuat entre tots els grups com hagués estat desitjable, el Ple d'aquest Ajuntament es posiciona favorablement a la moció presentada en aquella assemblea.

Comentaris

Pepe

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

Pepe | 23/11/2013, 23:29

No sabia que a Pollença haviam inventat "pactes d'oposició" pensava que al manco nominalment el que existia és un pacte de govern, encara que els fets demostren que no funcionen com équip.

Josep

Vergonya

Josep | 23/11/2013, 19:12

No se com no estau empagueits de mantenir un pacte amb unanimputada transfuga de um , els que formaunelmgrup de l'oposico

ummmmmmmmmm

PiPI

ummmmmmmmmm | 22/11/2013, 20:22

Ara resultaran que auqest de UM=Cxi=PI donen la culpa a Alternativa de que un jutja imputi un regidor de Um+CxI+Pi...
Més vladrien no pactasin amb partits que pretenen aniquilar la llengusa que diuen defensar...

Pepe

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

Pepe | 22/11/2013, 20:21

"Maria" nosaltres enllaçam la majoria de les notícies que surten de Pollença (a vegades s'ens passa alguna, però qualsevol el pot fer a aquest bloc). Cal aclarir que la notícia surt a la pàgina de l'ABC però és de l'agència EFE. I llegeix tot el que surti de Pollença sigui al mitjà de comunicació que sigui. Si fos un regidor dels nostres ja ens haguessin posat en contacte amb el periodista per aclarir d'on ha sortit la notícia.

Joan CC

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

Joan CC | 22/11/2013, 19:54

Tens raó Pepe n'hi ha alguns que s'haurien de fer una revisió psiquiàtrica, hi ha paranoies que ratllen la malaltia.
Em denunciat i denunciarem la mala gestió den Michel, però això no vol dir que ningú s'alegri de que l'imputin. També trob que no es de rebut que la gent s'assabenti de les imputacions per els mitjans de comunicació

Maria tot lo dia t'ho faria

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

Maria tot lo dia t'ho faria | 22/11/2013, 19:00

JRV, si no creus que ningú s¡alegri se veu que nop coneixes al teu Gurú, segur que es l¡home mes feliç del mon amb una noticia com aquesta.

Que per cert tens raó nomes la recolliu voltros i el pamfleto ABC, ambdos teniu la mateixa credibilitat. I axiò que no vos imaginava lleginst ABC que no el llegeixen ni els de dretes.

JRV .

Histèria

JRV . | 22/11/2013, 18:14

Cuanta histèria per can CiU, aquí tan sols Alternativa s'ha fet ressó de la noticia, normal, Michel és regidor de l'Ajuntament de Pollença i per força la noticia, comentari o supossició ha de interesar als pollencins, no faltaría mes. Que alguns comentaristes hi afegeixin, està dins l'exercici de la llibertat d'expressió, sigui veritat, encertat, o veritat a mitges.
No crec que ningú a Alternativa s'alegri de que a un polític pollencí, o regidor del nostre ajuntament sigui el que sigui el partit que pertany, se l'imputi un delicte, o simplement s'el citi a declarar o testificar, com sembla és el cas, no crec que el bon nom de Pollença vingui de per aquí, d'haver de passejar pels jutjats....

Miguel Fernández

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

Miguel Fernández | 22/11/2013, 17:20

Maria. No confundamos. Soy yo quien opina que UM y derivados son un cáncer.
Ya veremos como acaba lo de Michel.
Por cierto, alguien sabe algo de lo de la imputación del anterior alcalde? Como quedó la cosa?
Miguel Fernández

Pepe

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

Pepe | 22/11/2013, 16:08

Aquestes paranoies us les haveu de fer mirar de veritat.

No és la primera ni la darrera
vegada que un periodista ens telefona per comprovar una dada. En aquest cas si en Michel continuava sent regidor res més.

Maria tot lo dia t'ho faria

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

Maria tot lo dia t'ho faria | 22/11/2013, 15:58

Per Jo el mes sospitos es que l'agncia efe telefoni a Alternativa!!!!

si això es vera crec que la vostra maleltia i te molt a veure amb aquesta noticia.

I tal volta el cancer que diu en sanchez es va estenent per tot alternativa com la seva curtor.

Alternativa

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

Alternativa | 22/11/2013, 13:06

Ciu sobre notícia de la imputació d'en Miquel Ramon:

Bon dia.
Voliem fer alguns aclariments sobre la notícia de l’ABC sobre la suposada imputació del nostre regidor en Miquel Ramon.

En aquests moments l’única noticia que tenim és la que porta aquest diari d’àmbit estatal, curiós que cap dels autonòmics en faci ressò, i que a més sigui amb dades tan confuses.

El que sí que podem confirmar és que a hores d’ara en Miquel no ha rebut cap citació ni notificació per anar a declarar.

Sombras

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

Sombras | 22/11/2013, 12:59

La sobre de UM es alargada y no tiene la protección que si que parece tener la del PP.

Rullforever

Antoni Oliver altre cop??

Rullforever | 22/11/2013, 12:46

L'exgerent de INESTUR té un altre cas?? Dos anys més demanen?? I després diuen que no van fer res??

h ttp://www.diariodemallorca.es/mallorca/2013/11/22/piden-20-anos-buils-flaquer/891651.html

Alternativa per Pollença

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

Alternativa per Pollença | 22/11/2013, 12:28

Del cas d'en Michel només sabem el que diu la notícia. Esperam que CiU confirmi o desmenteixi la notícia de l'agència EFE.

Dubte

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

Dubte | 22/11/2013, 11:11

Bones! Entenc que una reprovació be a ser una cridada d'atenció al batle. Quines conseqüències pràctiques té, implicaria per exemple que si els membres del PI votessin a favor haguessin de sortir de l'equip de govern? Hi ha hagut qualque cas en que els socis de govern es reprovin entre ells?

Miguel

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

Miguel | 22/11/2013, 10:38

Poco a poco se va destapando que el cáncer de UM estaba muy extendido. Y ya se sabe, cuando una célula está infectada, infecta a las de al lado, cosa que ha pasado con Convergencia y ahora con el PI: Oliver, Estrany, Michel... y no sabemos se alguno más caerá.

L.C

Michel

L.C | 22/11/2013, 10:19

El diari ABC diu que Michel esta imputat.

And never

Re: Reprovació a un batle que no ens va representar

And never | 22/11/2013, 09:47

De moment només està confirmada la de na Munnareta (Malena)

Rullforever

Michel imputat

Rullforever | 22/11/2013, 09:37

És cert que en michel està imputat??

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb