URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El PP passa de la Gola i l'Albufereta

Alternativa | 28 Novembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4
Al ple de setembre vam fer  precs i preguntes en relació amb les zones humides de la Gola i la Reseva Natural de l'Albufereta que van ser contestades al darrer ple ordinari d'octubre.
 
Qualsevol projecte de fer feina al turisme ornitològic o de natura passa per la zona humida de la Gola i la Reserva Natural de l'Albufereta però amb el PP al govern el que hem vist és com s'han carregat el projecte del Centre de Turisme Ornitològic de la Gola i han retallat de forma brutal els mitjans dedicats als espais de natura. La preocupació del PP municipal a aquest temes queda palés a les respostes, uan demostració de més de que el tema de  les rutes ornitològiques té més de propaganda que de projecte seriós

Precs.

- Demanam que es tingui cura i es recuperin els arbres amb els que es van reforestar la part de la zona humida de la Gola propera a la carretera. La falta d'aigua i protecció ha fet que la majoria dels mateixos en aquest moments es trobin en una situació precària.

Segon el batle la majoria són morts, va afegir que la reforestació que es va fer sense tenir en compte l'Ajuntament.

Encara que sigui cert que no es va contar amb l'Ajuntament per fer aquesta repoblació pensam que això no és excusa per haver tengut cura d'aquests arbres.

PREGUNTES

 En relació a la Reserva Natural de l'Albufereta:

A. Ha estat informat l'Ajuntament sobre el cessament de la directora de la Reserva Natural produït el passat 18 de juliol?

No

B. Ha estat informat l'Ajuntament de la supressió de la plaça de director/a de la Reserva Natural la qual s'ha unificat sota la del director del Parc Natural de s'Albufera, amb tot el que això suposa?

 No

C. Considerant que dins enguany no s'ha convocat cap reunió de la Junta Rectora de la Reserva (quan el seu reglament n'estableix una dins el primer trimestre de l'any), ha demanat l'Ajuntament a través de la seva representant la convocatòria de la mateixa?

D. Vist que la Conselleria de Medi Ambient, hores d'ara, no ha presentat la memòria del 2012 ni el pla d'actuacions pel 2013, ha efectuat l'Ajuntament cap demanda o queixa al respecte?

La brevetat de les respostes és proporcional a l'interés que ha mostrat l'Ajuntament en referència a la Reserva Natural de l'Albufereta o sigui mínima.

Al ple d'octubre vam registrar aquesta pregunta que esperam ens responguin al ple d'avui:

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Què passarà amb el Centre de Turisme Ornitològic de la Gola? L’obrirà la Conselleria, l’obrirà l’Ajuntament? Quins dies amb qué horari?
 

 

I al ple d'avui demanam per la reserva natural de l'Albufereta:

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

- Ja han obtingut resposta a la seva petició de la reunió de la Junta Rectora de la Reserva ?

  - Ja han rebut la memòria del 2012  el pla d'actuacions pel 2013?

- Què opinió le mereix a al regidora de medi ambient el cessament de la directora de la Reserva Natural produït el passat 18 de juliol?

 

 

Avui us esperam al ple de verd.

 

 

Comentaris

Pepe

Re: El PP passa de la Gola i l'Albufereta

Pepe | 28/11/2013, 22:55

Respecte a la imputació de na Malena no només vam publicar els enllaços sinó que li vam dedicar un article i no hem canviat ni un punt la nostra opinió. O sigui una imputació sense mesures cautelars no és motiu de dimissió.
Això sí hem de dir que Malena ens va informar tot d'una a tots els portaveus de la seva imputació i els motius de la mateixa cosa que de moment no ha fet CiU (el darrer que van dir és que no tenien notícia de res).
Si hem dit que en Michel hauria de deixar de ser regidor és per la successió de desgavells de les quals és responsable amb dos exemples molts propers; extrajudicial de l'anterior ple i l'acord oral de les pistes de tennis (que finalment s'ha retirat a aquest ple),

Miquel Sánchez

Re: El PP passa de la Gola i l'Albufereta

Miquel Sánchez | 28/11/2013, 21:06

Crec que ningú d'Alternativa ha demanat la dimissió d'en Michel pel tema de la imputció, es demana pel tema de Duva

Algú ho havia de dir!

Re: El PP passa de la Gola i l'Albufereta

Algú ho havia de dir! | 28/11/2013, 19:53

Com aixi no deieu el mateix després del 'imputació de na Munnareta?
Com era allò que deieu... A si. "Si no hi ha mesures cautelars que no te PQ dimitir" o podeu consultar en aquest mateix bloc.
Tot aixo per cert després que us hagués passat per alt publicar la notícia de la seva imputació (que va sortir a tots els diaris des del primer dia) se veu que estimau mes en Michel que pescareu la notícia que quan sols havia sortit a l'ABC...

Dit això de moment en Michel està imputat no condemnat per molt que us pesi. Fòbics venuts!

JSS

Ay

JSS | 28/11/2013, 11:27

Que triste que Michel siga siendo regidor...

Alternativa

Re: El PP passa de la Gola i l'Albufereta

Alternativa | 28/11/2013, 09:25

L'anterior batle, en Joan Cerdà i l'anterior i actual regidor, en Miquel Ramon (actualment els dos imputats als cas IBATUR), en paraules de l'informe jurídic que ha demanat l'Ajuntament, "van burlar tots els procediments de contractació establers a la Lle de Contractes de les Administracions públiques". I ara tots pagarem això... No entenem com en Miquel Ramon pot continuar sent regidor de l'equip de govern.

Alternativa

Re: El PP passa de la Gola i l'Albufereta

Alternativa | 28/11/2013, 09:21

El alcalde busca una salida extrajudicial al conflicto de las pistas de tenis del Moll
DUVA reclama al Ajuntament 124.000 euros por el uso de sus instalaciones
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/alcalde-busca-salida-extrajudicial-conflicto-pistas-tenis-del-moll.html

Alternativa

Diario de Mallorca

Alternativa | 28/11/2013, 09:11

El edil ´pollencí´ se somete hoy a una posible reprobación

www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/11/28/edil-pollenci-somete-hoy-posible/893169.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb