URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

Alternativa | 06 Desembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Fa uns dies vam presentar al·legacions a la sol·licitud de concessió administrativa de la terrassa i embarcador, formulada per  Capuccino Puerto Pollença, S.L. Ja que consideram que aquesta concessió no és imprescindible, des del punt de vista públic, i suposa un impacte medioambiental i una important pèrdua de naturalitat de l’entorn.

La pressió dels usos lúdico-turístics ha generat fa anys una degradació general i progressiva de la costa a aquest tram del Port de Pollença i a Alternativa consideram que l’administració pública ha de defensar el manteniment de l’ús públic des del principi de la sostenibilitat, la restricció dels elements de servei de la platja, la paralització dels processos de deteriorament de la costa i els seus hàbitats, i la restauració dels mateixos.

A Alternativa per Pollença defensam que cal aconseguir el màxim nivell possible de naturalitat per aquest tram de litoral,  i el que cal és fer una restauració natural de la zona fonamentada en actuacions que ataquin efectivament la problemàtica i que limitin el màxim la incorporació d’elements aliens a les característiques naturals originals de la zona, invertint la la degradació d’aquest tram de costa.

 Cal dir a més a més que l’article 60.1 del Reglament de costes només es permet l’ocupació del domini públic maritim-terrestre per a aquelles activitats o instal·lacions que, per la seva naturalesa, no poden tenir altra ubicació. A més a més la Llei i el Reglament de costes, concretament l’article 65.1.a) del Reglament, diu que les instal·lacions fixes no podem superar els 150 m2 de superfície i han d’estar separats com a mínim 200 metres d’altres instal·lacions similars.

Per tot això hem demanat:

1.- Sigui denegada  la sol·licitud de concessió administrativa per a terrassa i embarcador formulada per Capuccino Puerto Pollença, S.L.

2.-  Es restauri el tram de costes afectat al seu estat natural i mediambiental original.

 

Comentaris

Rigor el teu

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

Rigor el teu | 11/12/2013, 11:19

I tu fins quin punt fas comptes aludir les preguntes que te fan

Pepe

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

Pepe | 10/12/2013, 14:35

He dit que és absurd no que no m'interessi de fet t'he tornat a argumentar. M'interessa saber fins quin punt estau disposat a defensar l'indefensable, és un indicador de la cultura democràtica que teniu.

Rigor el teu

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

Rigor el teu | 10/12/2013, 11:32

Ara ja no interessa el debat...

Pepe

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

Pepe | 09/12/2013, 17:21

La veritat resulta prou absurd debatre si un govern democràtic ha de comunicar o no a l'oposició una mesura que afecta la gestió municipal.Tal vegada els ppineros pensen que governaran in eternum...

Ja he dit era tan senzill com explicar-nos el tema a la reunió que vam fer dimecres o com mínim enviar-nos la mateixa nota de premsa que van enviar als mitjans de comunicació (la cap de premsa la pagam tots no els ppineros). Però clar això és massa normal pels que confonen l'Ajuntament amb un quiosquet propi.

maki

Si , riure..

maki | 09/12/2013, 14:52

En tot cas, aquest blog us cou cosa grossa, deis riure, però no podeu pasar d'ell, i ja va pels 8 anys que mes que fer-hos riure, us cou...

Xisco

Batlades

Xisco | 09/12/2013, 10:49

Evident que el batle hauria de comunicar i consultar les decisions que pren amb la resta de partits de la oposició, ja que no té majoria. Té la obligació moral de fer-ho. Seria el més normal i democràtic i no hauria d'anar rectificant les seves batlades cada dos per tres. Per això hi ha un ple amb una pluralitat de partits.

Rigor el teu

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

Rigor el teu | 09/12/2013, 10:06

Resulta que "l'oposició Representam la majoria dels ciutadans del municipi"
De traca! Que vols dir amb això que representau el mateix?
No crec que s'assemblin en res el que representau vosaltres amb el que representa UMP, o si? Inclús el PSM o ERAM, tot i que aquets hagin perdut la personalitat darrera les cabories alternatives, amb això se us ha de reconèixer el mèrit.
Te record també que a l'oposició hi ha dos membres (no adscrits) que no representen a ningú més que a ells mateixos, la representació de moment, per molt que no ens agradi, es diposita en els partits. De fet per això no contaria el seu vot en una suposada moció de censura.
Així idò aplica't el rigor a tu mateix.

riure 2

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

riure 2 | 08/12/2013, 20:14

A mi el que m'agrada es el bloc de UMP o millor encara, el del PP. Aquests si que do en informacio dinteres. Ah! I com exemple de feina de l'oposicio, qui no recorda la feinada del grup PP-UMP de la pasada legislatura. Memorable!

Pepe

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

Pepe | 08/12/2013, 11:43

El teu rigor si que és per riure.
Veig que recordar que la lluita en educació no s'ha acabat us molesta tant que multipliques l'únic article que hem dedicat aquesta setmana al tema per sis.
Respecte al tema de la "linia verd" és clar que el començament no ha estat correcte i si et molesta que el diguem no passa res.
Quan es posa un servei que afecta a diferents àrees de l'Ajuntament ,i que es suposa es vol que sigui durador el més normal hagués estat comentar-ho amb tots els grups amb representació al ple. Cal dir que aquesta setmana a més a més vam tenir tots els grup una reunió. Això és el lògic i normal a qualsevol Ajuntament democràtic però es veu que això no va amb els peperospins.

riure

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

riure | 08/12/2013, 09:41

Ja veus en que ha quedat aquest blog. Primer, per posar artícles d'educació (6 de cada 7 mes o manco). Segon, si es fa res que està bé, per dir que segur que no funcionarà. I tercer, per dir que el que es fa està malament per no haver informat l'oposició. La consigna es clara, si se fa res bé, deis que acabarà malament. Si se fa res malament, deis que està pitjor. I en tot cas, deis que molt malament per no haver avisat. Fa rialles, amb aquesta oposició l'equip de govern no ha de tenir por de res.

Pepe

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

Pepe | 07/12/2013, 16:58

Encara que pel PP-PI som una molèstia, som sis grups de l'oposició que representam a la majoria dels ciutadans del municipi i informar-nos de temes tan importants com aquest no hauria de ser major problema, quan han enviat una nota de premsa a tots els mitjans de comunicació i han fet una reunió amb els tècnics per explicar-ho.
No és el mateix el que fa un partit que el que fa un Ajuntament però és clar que si no ets capaç de fer aquesta diferència hi ha poca cosa a dir.

?

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

? | 07/12/2013, 16:53

Es que soy la hostia. Es verdad, sois el ombligo del mundo, los indispensables, los mejores, los unicos. Ahora resulta que el equipo de gobierno os debe dar cuenta de cada cosa que haga o piensa, seguro que vosotros haceis lo mismo, el Pepe llama al Alcalde para informarle de cada escrito, de cada actuación que piensa hacer Alternativa. Es que es de risa.

Pepe

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

Pepe | 07/12/2013, 10:51

De moment no em sembla un bon començament que no s'ens hagi informat de res als regidors de l'oposició. Es veu que el concepte de noves formes amb l'oposició que va vendre CiU quan va entrar a l'equip de govern és molt peculiar.

jrv

denunciar(avisqar) per mòbil

jrv | 07/12/2013, 09:40

Un pssimista, és simplement un optimista informat...me temo que aquest "servei", una vegada més, será una qüestió d'imatge. L'idea és molt bona, però una vegada innagurat, verem que en quedara....i on caldrà avisar quan el desperfècte o l'anomalia no és corretgesqui en un temps "normal"?

Qualñcú recorda, per exemple, els pipicans, que n'ha quedat d'ells, per exemple el que hi havia vora l'Eroski de la rotonda de l'avió, les fotos de la seva innaguració??

Alternativa per Pollença

Ara Balears

Alternativa per Pollença | 06/12/2013, 11:21

Una bona idea que esperam funcioni bé i no sigui només propaganda.

Denunciar desperfectes per mòbil ja és possible a Pollença

L'Ajuntament posarà a disposició dels ciutadans una aplicació mòbil a través de la qual es podran notificar incidències que afectin el mobiliari urbà i fer consultes mediambientals

www.arabalears.cat/balears/Denunciar-desperfectes-mobil-ja-possible_0_1042695847.html

Pepe

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

Pepe | 06/12/2013, 11:18

Respecte a la Font hem passat d'una por que havia creat un buit total, a una por de 30 cm. Pas a pas.

Pepe

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

Pepe | 06/12/2013, 11:16

Mentre continuï viu a la nostra ment, al nostre cor i als nostres actes no s'haurà anat.

joan cc

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

joan cc | 06/12/2013, 09:07

Quan el govern de De Klerck va decidir alliberar a Mandela li van comunicar que aquesta es produiria e hores. Mandela es va negar i va dur que per despedir-se de companys i funcionaris de la preso aixi com preparar a la seva familia necesitava una setmana. Aixo va descolocar al govern , despres de negociar l'alliberacio es va produir al dia seguent. Fa uns mesos tothom preparava la seva despedida, se n'ha tornat anar quan ha volgut.

Fonteta

Re: Al·legacions a la terrassa i embarcador del Capuccino

Fonteta | 06/12/2013, 01:31

Està bé que hagin posat la font, ja era hora! Però com que sempre hem de tenir un "emperò" aquesta separació que han deixat de la façana queda horrosa.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb