URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mentint d'un dia per altre

Alternativa | 24 Desembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

El dimarts passat el batle en Tomeu Cifre, que no va anar on hauria d'haver anat, i na Isabel Cerdà, una de les responsables directes del despropòsit del TIl,  es reunien amb  famílies de l'IES Clara Hammerl amb els que no s'ha volgut reunir el seu company de partit, Guillem Estarellas, secretari autonòmic d'Educació.

Els pares de l'IES Clara Hammerl, del Port de Pollença, només facin una assignatura en anglès, actualment han de cursar en anglès les Ciències Naturals i les Matemàtiques, pel Decret de tractament integrat de llengües (TIL) ja que els nins no poden seguir les explicacions a classe.

 El més surrealista de la reunió del passat dimarts és que el batle va dir que la Conselleria d'Educació no escoltava i que havia intentat mantenir una reunió amb el secretari autonòmic Guillem Estarellas però no va aconseguir cap resposta... Tot això assegut al costat de la senyora Bel Cerdà afiliada al PP de Pollença i toda una directora general d’Ordenació, Innovació i Formació Professional.  Si algú ho entén que ens ho expliqui. 

Al dia següent, a una roda de premsa de la Conselleria d'Educació, la pròpia Bel Cerdà acompanyava al Secretari Autonòmic, Guillem Estarellas, per dir que el TIL s'estava aplicant amb normalitat a tots els centres... Tal vegada na Bel ja no es recordava del que havia parlat el dia abans amb les famílies de l'IES Clara Hammerl, quan s'havia oferit per fer d'intermediària amb Estarellas.  O tal vegada considera normal que alguns alumnes presenten signes d'angoixa i de desmotivació que en alguns casos s'han manifestat en crisis d'ansietat.

 Na Bel també es va oblidar del que havia dit el dia abans quan va aconsellar a la directora de l'IES Clara Hammerl revisar el projecte lingüístic ja que al dia següent al costat d'Estarellas va dir “tots els centres de les Illes tenen un TIL adequat”.

Així és aquesta genteta que pensa només en la cadira i a la que no l'importa dir una cosa un dia i una totalment diferent al dia següents. Hipocresia, improvisació i fugida endavant són les característiques que defineixen l'actual Conselleria d'Educació.

El senyor batle i la senyora Bel Cerdà poden fer totes les reunions que vulguin per intentar rentar-se la cara del TIL, ja no enganyen a ningú, el que fan és comèdia. El que necessitam pares i docents és que no s'apliqui  el TIL un projecte ideològic del PP que no han sabut justificar ni amb fets ni amb arguments pedagògics.

 

 

Comentaris

Joan CC

Re: Mentint d'un dia per altre

Joan CC | 05/08/2014, 17:40

Aqui teniu un enllaç on podeu consultar les empresas a boicotetjar per presionar a Israel que aturi el genocidi. Vos pasaria la de les empreses que colaboren amb Hamas però no l'he trobat
h ttp://boicotisrael.net/old/documentos/lista_productos_boicot.pdf

Joan CC

Re: Mentint d'un dia per altre

Joan CC | 09/05/2014, 11:48

Avui a la punta Joan Ramón fa un repàs dels seu 8 mesos com a regidor d'esports. La bona noticia és que han aceptat la nostra proposta de convocar una assamblea de l'àrea d'esports, la qual cosa segur facilitarà que tots els socis i clubs es puguin fer una idea del seu funcionament i puguin aportar sugerències, demandes i escoltar les dels altres. Referent a les actuaccions a l'IES, el cert és que si comparam amb els regidors anteriors se li ha d'agrair les intervencions realitzades que no eran técnicament responsabilitat seves, però el problema de base segueix fins que trobin una solució a llarg plaç

jrv

Estalvi

jrv | 25/12/2013, 10:27

Estic molt satisfet, al final en ves de 150.000€, de deute a DUVA, tan sols haurem de pagar 45.000€ gracies als bons oficis del Batlle, a pesar que cal veura com acaba la cosa....però no hagués sigut MOLT MILLOR si el regidor del PI post UM que ara co-governa hagués fet MINIMAMENT bé la seva feina i no ENS hagués ficat a aquest embull?? Que tal si dimitia, vista la seva incapacitat?
Quan llegeixo que un ministre del govern Cameron dimiteix per haver destinat a altres finalitats també publiques 15.000€, me mor d'enveja cap a la democracia británica, al manco en el sentit d'honestetat pública.

trist

de PPena

trist | 24/12/2013, 18:19

No sòn menys indignes del seu càrrec pq no s'ho pot ser més, un sou a canvi de decència...

Alternativa

Re: Mentint d'un dia per altre

Alternativa | 24/12/2013, 11:10

A l'Ara Balears podeu llegir : L'Ajuntament pagarà 45.000 euros per un lloguer sense contracte.

Alternativa

Re: Mentint d'un dia per altre

Alternativa | 24/12/2013, 10:43

Pollença resuelve el conflicto de las pistas de tenis de Duva con el pago de 45.560 euros
El alcalde asegura que en caso de ir a juicio contra la empresa propietaria de las instalaciones el Ayuntamiento podría haber abonado 150.000 euros
www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/12/24/pollenca-resuelve-conflicto-pistas-tenis/899051.html?utm_source=rss

Garci

Re: Mentint d'un dia per altre

Garci | 24/12/2013, 10:34

La senyora Bel Cerdà és una política professional: mentir, riure's de la gent i mirar només pel seu sou i la seva cadira és el seu ofici.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb