URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho

Alternativa | 07 Gener, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquests dies l’Ajuntament ha fet pública  la seva intenció d’invertir poc més d'un milió d'euros a les zones esportives.  Una inversió que és resultat de la improvisació i del desastre de gestió que va realitzar a les passades  legislatures quan el responsable de l’àrea d’esports era en Miquel Ramon, company de CiU de l’actual  regidor d’esports. Gran part de la inversió; 577.504 € són per canviar la gespa artificial dels camps de futbol de Pollença i del Port que encara es trobarien en la garantia contractada que és de 10 anys, i que cobreix defectes del material o instal.lació. Encara no han passat deu anys de la signatura del contracte, que es va fer dia 19 d'agost del 2004. És evident que la gespa dels camps de futbol  ha tingut un deteriorament accelerat ja que era  defectuosa però durant anys no es va fer res per denunciar a l’empresa la situació i fer complir la garantia que era gradual.

Altre punt demostrat amb aquesta inversió  és la improvisació i falta de planificació política a l’àrea d’esports. Només fa quatre anys que es va reformar  pista de futbet del Port de Pollença que ara es vol eliminar per construir quatre pistes de paddel. Una cosa talment il·lògica i incomprensible. L’argument donat de que són infrautilitzades el que hauria de fer pensar als regidor responsables és com dinamitzar-les (el futbet no és un esport precisament minoritari)... però prefereixen dinamitar-les.

A Alternativa consideram que abans de fer noves obres com es planteja amb  a l'actualitat amb les pistes de paddel cal assegurar-se de que els serveis de les instal·lacions que ja tenim estem perfectament coberts des del manteniment a la vigilància passant per la informació i l'atenció als ciutadans.El dèficit de Pollença no és el nombre d’instal·lacions sinó  la seva gestió, un exemple seria el lamentable estat en el que es troben les instal·lacions  dels camps de futbol del Port de Pollença; focus fosos, xarxes, grades, banquetes rompudes... Cal dotar a l’àrea d’esports d’una estructura organitzativa que permeti un major eficiència en la gestió.  En quant a les instal·lacions cal realitzar un  Pla de gestió i manteniment de les instal·lacions incloses les escolars.     També lamentem que finalment l’Àrea d’Esports no hagi convocat l’Assemblea anual a la que es va comprometre l’anterior regidor, explicar les polítiques i escoltar les aportacions dels socis  segurament repercutiria en benefici de tots.


Al febrer del 2005 quan es va anunciar la propera inauguració dels camps de gespa artificial que ara cal canviar, el que en aquell moment era el regidor d’ esports Miquel Ramón  va anunciar  que el canvi de paviment del camp de futbet del Port es realitzaria entre març i abril de 2005 (era una millora de l'empresa que va instal·lar la gespa artificial als camps de futbol). Vam entrar al 2007 a l'Ajuntament i encara no s'havia fet. Vam insistir i  insistir fins que es va fer al 2009. Poc ha durat la reforma.

 

 

Comentaris

joan cc

Re: Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho

joan cc | 07/01/2014, 22:51

Dinero en el puerto se ha gastado i mucho. O piensas que hacer una piscina descubierta para luego cubrirla, hacer una pistas de baquet para luego quitarla i hacer las de tenis,que a su vez se habian hecho donde el colegio, ademas del alquiler de Duva. Piensas que eso se hace sin dinero? Lo que hay que hacer es invertir con sentido comun i un minimo de planificacion

Pedro

Re: Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho

Pedro | 07/01/2014, 21:30

Porque la gente si juega al futbito en Pollença i no en el Puerto? Puede que por la mierda de campo?
El dinero debería destinarse a cosas más provechosas y necesarias. Que hay gente que pasa hambre.

Fer

Fghj

Fer | 07/01/2014, 20:16

Esta claro q un problema de este poli es la mierda de mantenimiento, pero ya que hay que gastar dinero que se gaste en hacer cosas que se usan. Seria patetico que se gastaran dinero en arreglar un camp o de futbito q no juega la gente. Estoy contento que de una vez por todas se gaste dinero en Eu Moll.

Pedro

Re: Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho

Pedro | 07/01/2014, 19:51

Estoy deacuedo Pepe. Mi comentario hiba dirigido al tal "fer".

Pepe

Re: Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho

Pepe | 07/01/2014, 16:08

"Fer" ens dones la raó quan dius l'estat en el que es troba la pista de futbet. Fa unes setmanes vaig enviar fotografies a la "linia verd" del camp de futbol del Port de Pollença que es troba a la mateixa situació que comentes.
El primer que ha de fer l'Ajuntament és mantenir el que tenim en bon estat, però clar és més guapo inaugurar coses noves encara que sigui a costa de carregar-se altres que han estat reformades fa res.
No crec que no hi hagi gent al Port de Pollença per jugar a un camp de futbet de gespa, el que fa falta es que es trobi en bones condicions i que sigui assequible per la gent jove.
"Pedro" demanar no destruir una instal·lació tan recent com és el camp de futbet de gespa que no té ni cinc anys, no crec que sigui ser massa exigent, és ser una mica lògics. No es poden tudar els doblers públics d'aquesta forma.

pedro

Re: Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho

pedro | 07/01/2014, 12:49

Como me gusta la gente que no hace nada y critica a quien si hace exigiéndole más.

Joan CC

Re: Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho

Joan CC | 07/01/2014, 11:45

Fer por tu comentario parece que somos nosotros quien tenemos que arreglar el campo de futbol.
Nosotros siempre hemos dicho lo mismo antes que hacer nuevas instalacions ha que procurar que lo que ja tenemos no se caiga a trozos.
De momento se ha conseguido que la piscina municipal funcione más o menos bien, el resto esta dejado de la mano de dios,pensamos que antes que construir unas pistas de padel innecesarias habría que buscar soluciones ( i no solo parches) para las instal·laciones que ja tenemos, como el campo de futbol,las pistas de tenis o el pabellón del IES que aunque no es competencia directa de el ayuntamiento pensamos que tienen una responsabilidad.

Joan CC

Re: Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho

Joan CC | 07/01/2014, 11:35

El problema de l'àrea d'esports no es ni el nombre d'instal·lacions ni les activitats que organitza que s'ha de dir funcionen bastant be. El problema es que no disposa d'una estructura organizativa adecuada ( es complicat per la disperció espacial de les instal·lacions. El que manca es una planificació a llarg plaç que realment vagi a solucionar els problemes de rel . Però aquest govern s´ha estimat més donar un caramelo a UMP , gastar grans quantitats en construir noves instal·lacions i deixar que les velles es facin mal be.

Fer

Aiaiii

Fer | 07/01/2014, 11:32

Si todo el tienpo que perdéis en chorradas de fuentes, Tils , y tonterias lo usarais en otras cosas... Habéis visto como se encuentra la pista de fútbol sala? Rejillas rotas, puertas que dan asco, porterias rotas, moqueta gastada, focos rotos... Aparte de que no juega ni dios, cuando juega alguien, es un tipo de gente que sobra en un polideportivo... Ya era hora de que hicieran algo en Eu Moll, es hora de tener un polideportivo aceptable... Lo del campo de futbol os doi la razón, xq no usan la garantia?

Alternativa

Re: Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho

Alternativa | 07/01/2014, 10:19

Alternativa denuncia la ´improvisación´ municipal en la gestión deportiva

www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/01/07/alternativa-denuncia-improvisacion-municipal/901504.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb