URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No a la privatització de la gestió del port

Alternativa | 11 Gener, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

El que havia estat un remor des del inici d'aquesta legislatura sembla que serà una realitat al 2014; Ports de Balears durà a terme el procés de privatització de  la gestió de tots els ports de gestió autonòmica, un total de 17 ports (14 a Mallorca, 2 a Menorca i 1 a Eivissa) entre els quals hi ha el del Port de Pollença. D'aquesta forma el Partit Popular segueix desmantellant tot el que és públic per donar negoci a empreses privades. Un saqueig del que és de tots en  benefici d'un pocs.

A Alternativa per Pollença hem estat sempre molt crítics amb la gestió de ports: opacitat, irregularitats a cessions i concessions, oposicions guardamolls, manca de serveis, preus, amarraments... Al seu moment ens vam reunir amb el vice-president de Ports  per demanar-li canvis  i sobre tot que  es prioritzessin els serveis sobre els negocis, especialment invertint en seguretat i medi ambient... Tot el contrari del que passarà si se privatitza la gestió.

Fa anys que la situació econòmica a l’empresa pública Ports és molt crítica i no permès fer miracles, ja que aquestes empreses públiques han estat utilitzades políticament oblidant la gestió econòmica.

Però igualment consideram que la solució de Ports no passa per la privatització de la gestió sinó per una millora de la seva gestió pública. L'Executiu vol aplicar el que ha fet al port esportiu  de  Calanova, que poc té a veure amb el Port de Pollença, on la majoria d'embarcacions són d'esbarjo familiars. Davant les primeres protestes Antonio Deudero, el director general de Ports  ha declarat que els vaixells de petites eslores, de fins a 7 o 8 m, tindran una tarifa d'amarrament popular... Ja sabem com funciona el Partit Popular abans de les eleccions diu una cosa i quan governen fan altra. Estam segurs que si es privatitza la gestió de ports hi haurà un encariment important de les quotes de amarrament, encara que segurament esperaran a passades les eleccions.

  Per això reclamam el manteniment de caràcter públic de Ports

 

 

 

Comentaris

jrv

Egoïsme global

jrv | 16/01/2014, 16:29

Doncs suposo que ambdós som aquí, a aquest debat, perque tenim les necessitats bàsiques sinò garantides, al manco cobertes per molt temps, però des de l'humanisme jo voldria que tot hom , o la major part pogués debatre qüestions que no siguin única i exclussivament materials, perque les seves necessitats bàsiques están minimament garantides mitjançant la pràctica de la justicia social.
En quan a la clase mitja, i jo m'hi tinc, el seu trasllat sol ser a la clase baixa(sempre economicament parlant) perque la clase "pudiente", també economicament parlant , està i te molts gelosos els seus privilègis, l'absència de sensibilitat l'allunya de la justicia, i justicia és la pret mestra del vertader sentit de l'ordre, que ens permet viure en societat...poca diferencia el monopoli dels privilègis, , en general, amb la llei de la selva, tan sols matitzada. L'elemental és que si tots contribuim a tirar endavant la vida en comú, tots n'han de sortir beneficiats, no tan sols el que , per circumstàncies de la vida o nmaixement, l'ha portar a tenir la clau del rebost...

97153

liberals

97153 | 16/01/2014, 15:26

Uffff! Moltes coses en poques línies.
Comparteixo amb tu l'atractiu del debat.
Quan parles de repressió de l'estat actual, no oblidis que la major repressió que s'està exercint ara mateix a Espanya cau sobre el sector mitjà de la població a base d'impostos i taxes que mantenen la fluidesa económica paralitzada; evidentment, un estat liberal no ofega a aquest sector poblacional. El sector superior (econòmicament xerrant) té eines i capacitat tècnica per evitar les càrregues impositives (el vergonyós impost de societats) i el sector inferior s'aferra als subsidis i subvencions.
Respecte a la teva referència al darwinisme, jo he mencionat "mamífers amb recursos limitats", on els més dèbils son segregats del grup per pura subsistència. Per sort, a la raça humana això no succeiex com a norma, però l'esperit competitiu perdura. Les formigues tenen l'únic objectiu de la supervivència de la "reina reproductora", i el cooperitivisme també té aquesta darrera finalitat, un egoísme encubert.
És clar que el liberalisme sense regulació normativa esdevindria un caos, igual que qualsevol altre sistema polític-econòmic, pero mentres uns defensen la tutela invasiva de l'estat, altres defensem l'autorregulació d'aquesta normativa, on l'estat SÍ ha de proporcionar els medis per vigilar aquesta autorregulació, just això.
Un plaer.

jrv

debat humanista-"lliberal"

jrv | 16/01/2014, 12:06

Certament que el debat encetat per 97153...és prou interessant, al manco molt més que els exabruptes que a vegades sorgeixen per aquí, i no aporten res, ni tan sols als que els escriuen.
971..., parles d'estat repressiu. Precissament aquest estat i aquest govern actual, mal anomenat "liberal", te mes policies que en Franco, i al manco l'utilitza tant com ell, tanta sort que encara tenim lleis dictades dins democracia i te límits. I no tots els ciutadans son iguals davant la llei, per exemple, per a mí , "la Infanta"´´es un personatje proper al parasitisme, i ja veus tot l'aparell de l'estat lliberal defentsant-la...he tingut el plaer de llegar Charles Darwin a " l'Origen de les especies mitjançant la sel·leció natural", i aquesta actitut de la defensa del paràsit de clase alta, no la tendría cap grup animal, les mateixes formigues ajudan a les que tenen inferioritats, i les tenim menys evolucionades que nosaltres els humans...i per actituts anacròniques, ja me diras tu per exemple, la funció de l'esglessia, de la major part de religions allunyades de pensament filosòfic i molt més properes a la superstició, si no ho son, de anacròniques. El darwinisme està carregat d'humanisme des de el moment que permet a l'home observar i intentar entendrer el mon que l'envolta, i inclòs a ell mateix, amb una objectivitat que el permet millorar la convivencia, i millorar conjuntament el cami que ningú sap on definitivament porta.
I per mi, la llei del més fort no és lliberalisme, es tornar amb matiços, a la selva. Humanisme davant tot, i l'home al centre de l'atenció dels altres homes.
No tu personalment, naturalment, un sistema que permet la pobressa i l'ignorància, que alimenta guerres i miseria perque una minoría pugui viure amb privilegis que no ha de menester, es criminal.
Entenc humanisme amb un mínim d'utopía com a mes bon camí per a la realització de l'humà. Gracies pel debat.

97153

liberals

97153 | 16/01/2014, 11:30

Està clar que les nostres postures de discussió són molt divergents, polaritzades diria jo.
No hi crec per res en la homogeneïtzació de la societat, la igualtat que tant perseguiu, pel simple fet de que la humanitat ha estat, és i serà competitiva amb sí mateixa, com ho són tots els mamífers quan els recursos són limitats.
És la condició humana determinada genèticament per la subsistència seva i de la seva prole. Només un estat repressiu com el que defensau voltros pot obligar a mantenir l'homeòstasi a la societat...però, a la fi, s'ha demostrat en els "experiments" d'estats socialistes (inclòs el nazional-socialisme) no poden contenir aquesta essència humana competitiva que he mencionat.
I Pepe, sí que es vera que existeix una tendència monopolitzadora, per això existeixen uns órgans reguladors de la competència que haurien de vetlar perquè aquesta fos neta. Però la competència mai serà neta mentres l'estat pugui entrar a competir en el "lliure" mercat al temps que manté la capacitat de legislar al seu favor (ex: BANKIA). Tot i això, sí que s'ha d'admetre que els órgans reguladors són indispensables però estan mal definits i la seva aplicació és poc ortodoxa.
JRV, per res estic d'acord amb la teva afirmació possiblement perquè entenem la il·lustració amb continguts molt diferents. Si el teu concepte es basa en el lliure pensament de Ferrer i Guàrdia no podem convergir mai, l'anarquisme en la societat global és anacrònic.
Tot i això, les vostres postures són legítimes i defensables, però completament oposades a les meves, que crec que també són legítimes i no criminals, com s'ha comentat abans.

Paco

Re: No a la privatització de la gestió del port

Paco | 16/01/2014, 11:20

el libre mercado no es tal cuando se le manipula artificialmente desde el poder político

Pepe

Re: No a la privatització de la gestió del port

Pepe | 16/01/2014, 00:11

Home 97153 les meves opinions estan tan sesgades ideològicament com les teves. Planteges un liberalisme ideal i immutable que no existeix. Les mateixes empreses que competeixin i que milloren els seus productes arriben a acords per fixar preus, compren competidors per eliminar-les, arriben a acords per fer productes de vida curta (obsolescència programada, et recoman si no l'has vist veure el documental comprar, tirar, comprar...)...
Veig que evites parlar del fet de la tendència a l'oligopoli o monopoli de les empreses que donen lloc a situacions com les que patim amb el rebut de la llum.

Però a més a més el capitalisme liberal en sanitat significa la mort de milions de persones a pesar de tenir els coneixements i les medicines per salvar-los. Mai sabrem que podien haver aportat a la humanitat aquesta gent morta per no poder-se pagar una medicina.

Igualment el capitalisme liberal aplicat a l'educació significa excloure a milions de persones de la mateixa. Mai sabrem que podien haver aportat a la humanitat aquests nins que mai van tenir la possibilitat de desenvolupar les seves habilitats.

La llibertat que planteja el lliberalisme és una llibertat negativa (absència de interferències i obligacions). Jo pens com pensa la tradició de pensament republicana que cal vincular la llibertat amb el servei públic i la participació ciutadana, estar compromesos amb la comunitat per garantizar la defensa dels nostres drets.
Tenim obligacions i deures, compromisos i responsabilitats amb el que és públic i amb les virtuts cíviques. La vida política forma part central de la seva vida i això evidentment entra en tensió amb els nous valors moderns i liberals com l’interès privat, l’individualisme...

jrv

Perfecció

jrv | 15/01/2014, 23:14

Certament que no hi ha, ni hi haurà, crec que durant segles, milenis, un sistema ideal i just de convivencia, però el capitalisme no és un sistema amb futur, a no ser que les clases mes nombroses i humils siguin ofegades intelectualment dins la ignorancia i la manipulació...i aquest sembla el camí que portem

p.

Re: No a la privatització de la gestió del port

p. | 15/01/2014, 18:23

Creo que señalas un aspecto fundamental. Las clases sociales van intrinsecamente ligadas al liberalismo. Es difícil desmentir el refran de que para haber ricos es necesario que haya muchos pobres.
Tu hablas de progreso en cuanto al mobil y yo te hablo de como la Bayer fomenta la guerra africana con millones de muertos a sus espaldas. Todo por la competencia entre las empresas de telefonia mobil y la necesidad de consumo extremo que ello lleva intrinseco.

97153

liberals

97153 | 15/01/2014, 15:56

Es clar que el mòbil no és un producte de primera necessitat, però sí pot servir com a paradigma per demostrar que la competència és bona. De la mateixa forma han surgit avanços en medicina, transport, bens de producció, etc, gràcies a la competència i al benefici enconòmic que suposa la millora d'un servei o producte.
L'enfoque fatalista que li donau a la definició liberal demostra que obviau una part molt més ampla que aporta beneficis i bondat a totes les capes socials.
És una falàcia aquesta visió que voleu donar del liberalisme com a instaurador d'una societat estamental tancada. Això no és vera ni ho ha estat mai. La història recent n'està plena d'exemples de individus amb pocs recursos que han sabut cercar lo que la societat demandava i han triomfat.
I, JRV, el teu concepte de darwinisme extrem el veig més fàctic a una societat redistributiva on es posa límit a l'acumulació de recursos que a una societat oberta on el somni personal de progressar és lícit.

P.

Re: No a la privatització de la gestió del port

P. | 15/01/2014, 11:38

No entraré mucho en el debate, ya que no dispongo de mucho tiempo. Pero creo sinceramente que en esto de la igualdad y la libertad, se os olvida a los liberales, la parte económica. No existe igualdad de oportunidades ni económica si se nace en un contexto determinado. Depende del contexto en el que se nazca se és más o menos libre y más o menos igual. El liberalismo fomenta que unas personas, por las razones que sean, controlan las decisiones y se llevan los beneficios, mientras otros deben acatar y trabajar a sus órdenes, normalmente con muchos menos beneficios.
El progreso material al que te refieres también debe ser cuestionado: en primer lugar porque no crea felicidad ni más bienestar (baste mirar los índices que se publican año a año). Por otro lado, y por poner un simple ejemplo, los teléfonos móbiles que tanto progresan, son en extremo perjudiciales para el medio ambiente, la salud y muchos pueblos del sur (baste ver el tema del coltan y la guerra abierta en el Congo).

Miguel Sánchez

Re: No a la privatització de la gestió del port

Miguel Sánchez | 15/01/2014, 07:47

97153, el tema dels telèfons mòbils no és un bon exemple, amb articles "no esencials" com els telèfons mòbils, videoconsoles i obejectes de "consum voluntari", la competència és bona, ara bé amb sanitat, educació i energia és una especulació i cal que sempre han d'estar en mas públiques.

jrv

La selva...

jrv | 15/01/2014, 01:43

Està clar que la lliure competencia te la tendencia darwinista a acabar amb l'adversari i esdevenir l'amo únic del corral de la competencia eliminat o absorbint els altres, i que no se sap mai on acabarà essent l'amo: amb la tendencia a monopolitzar el mercat, eliminar-lo perque només hi ha un venedor...
El capitalisme( pareix que aquesta paraula ha esdevingut TABÜ, i és mes actual que mai!) és pervers per se, i nomes la por a autofagocitarse, i a la reacció dels oprimits el pot aturar. A mes, massa sovint, la lliure competencia es una falacia, molt sovint no hi ha competencia quan les empreses s'uneixen secretament per pactar beneficis elevats mitjançant monopolis encoberts...

97153

Liberalisme

97153 | 15/01/2014, 00:38

Una afirmació bastant sesgada ideològicament. No he llegit a Slavoj Zizek però tampoc compartesc aquesta afirmació. Sí estic d'acord en que la intervenció de l'estat es una qüestió de grau, però prioritzar el grup per davant l'individu es retallar la llibertat.
Tampoc es pot judjar el liberalisme nord americà uniformement, no és el mateix Arizona que Florida, ni est-oest, ni nord-sud.
Tampoc l'afirmació de que la privatització es redueix a negoci. Es tracta de obrir els serveis a la competència i judjar el seu valor en funció de la qualitat del servei que donen. El mercat (usuari) valorará i forçarà als mal avaluats a millorar aquests serveis.
A principi dels noranta qui tenia teléfon mòbil era un consumista amb pasta, eren aparells cars. Qui vol a dia d'avui un mòbil d'aquells? Ningú, perquè eren trastos........... Quasi tothom es pot permetre avui en dia un teléfon que li dona mil voltes a aquells...Que vull dir? Que la lliure competència provoca la millora del producte o servei a tots els nivells socials...i això és innegable

Pepe

Re: No a la privatització de la gestió del port

Pepe | 14/01/2014, 20:01

No crec que l'Estat de Benestar que s'està desarmant actualment sigui resultat de la democràcia cristiana, pens que és més resultat del perill real de l'extensió del comunisme a tota Europa després de la Segona Guerra Mundial. L'existència d'una alternativa al capitalisme va humanitzar-ho. Una vegada despareguda l'alternativa el capitalisme vol convertir en negoci el que han estat drets com l'educació, la sanitat, els serveis socials...

A una cosa estam d'acord a Espanya no hi ha cap partit lliberal ni d'enfora. Ni tan sols els EUA practiquen el liberalisme decimonònic que tu planteges

Com diu el filòsof Slavoj Zizekavança "no existeix un mercat neutral: en cada situació particular, les coordenades de l'acció comercial es regeixen encara per les decisions polítiques. El veritable dilema no és si l'Estat ha d'intervenir o no, sinó de quina forma ho ha de fer.

97153

liberals

97153 | 14/01/2014, 15:53

Está claro que subsidios, subvenciones y otros empujan a la improductividad, y la improductividad al estancamiento. Sin productividad no hay ni radioterapia ni operaciones coronarias, como dice el otro. La búsqueda de beneficio es lo que empuja a producir estos productos.
Y por otra parte, nadie dice que un individuo se tenga que quedar sin servicios básicos, pero dentro de una escala de calidad. Y nadie dice que se defienda una sociedad cerrada (como pregona el marxismo) sino abierta en igualdad de oportunidades.
Está claro que emitís ciertas opiniones desde el radicalismo sin saber realmente cuáles son los postulados del liberalismo. Os aconsejo una lectura a Karl Popper "La sociedad abierta y sus enemigos" para entender algo. Si os da pereza, ;), en wikipedia se explican los postulados básicos del liberalismo:
El individualismo, que considera al individuo primordial, como persona única y en ejercicio de su plena libertad, por encima de todo aspecto colectivo.
La libertad como un derecho inviolable que se refiere a diversos aspectos: libertad de pensamiento, de expresión, de asociación, de prensa, etc., cuyo único límite consiste en no afectar la libertad y el derecho de los demás, y que debe constituir una garantía frente a la intromisión del gobierno en la vida de los individuos.
El principio de igualdad entre las personas, entendida en lo que se refiere a diversos campos jurídico y político. Es decir, para el liberalismo todos los ciudadanos son iguales ante la ley y ante el Estado.
El derecho a la propiedad privada como fuente de desarrollo e iniciativa individual, y como derecho inalterable que debe ser salvaguardado y protegido por la ley.
El establecimiento de códigos civiles, constituciones e instituciones basadas en la división de poderes (Ejecutivo, Legislativo y Judicial), y en la discusión y solución de los problemas por medio de asambleas y parlamentos.
La tolerancia religiosa en un Estado laico.

P.

Re: No a la privatització de la gestió del port

P. | 14/01/2014, 12:26

97153 pensando así no se a donde nos llevaría su práctica. Me horroriza pensar en una sociedad sin ayudas o subsidios, sin redistribución, llevando a la muerte a quien no "se pueda permitir" ni los servicios básicos que todo el mundo deberia tener por el simple hecho de nacer en sociedad.
El liberalismo, en España y en el mundo, lleva a la muerte a miles de personas que han sido despojadas de lo más mínimo, incluso de los recursos naturales de su entorno que han sido privatizados (lease la privatización del agua en amplias regiones de Asia y América, que no permite ni beber a las comunidades que viven en su entorno). En gran parte tiene razón quien piensa que liberalismo es crimen e incluso genocidio. Y lo digo partiendo de la base de que la igualdad de condiciones no existe a la hora de afrontar la vida, de que es mucho mejor la cooperación a la competición y de que (como dijo Pepe) el liberalismo tiende al oligopolio o monopolio.
Por otro lado, no entiendo que tiene que ver el tema de que no pagan suficiente los corruptos, la laicidad o el no respeto a la ley con el liberalismo. Así como no entiendo que tiene que ver la democracia cristiana y sus valores tradicionales con el liberalismo y sus bondades.
En fin, para resumir, creo que con liberalismo no se puede llegar a la igualdad entre las personas ni a la plena libertad, que es a lo que aspiro yo. Aunque si no se aspira a eso y se quiere a una mayoría explotada y sumisa a una minoría (hablo en términos mundiales), entonces entiendo quien defienda el liberalismo.

Liberals de pa amb fonteta.

Re: No a la privatització de la gestió del port

Liberals de pa amb fonteta. | 14/01/2014, 09:38

Hi ha seveis que no poden dependre del que "un es pugui permetre", sinó que han de ser tan bons com la ciència pugui disposar. Si no ja m'ho diras en haver de menester una radioteràpia o una intervenció coronària, Deu no ho vulgui.

97153

Liberalisme

97153 | 14/01/2014, 00:01

Lliberal = criminal | 13/01/2014, 17:02, criminal = tot el que no pensa com tu.
A Europa la democràcia cristiana adopta la filosofia liberal però la ideologitza fruit de 20 segles de tradició cristiana, que pot agradar més o menos, però la realitat és que ha arribat a donar una societat molt garantista y tradicionalista.
A Espanya el liberalisme està representat testimonialment (PP, PSOE, CIU, PNV,...), tots en volen pero les grans famílies ho veten. Bankia devia haver caigut, les corrupcions no són prou castigades, les lleis no les respecta ni el que les dicta, l'estat no és púrament làic, etc...
Però també hi ha unes alres "tradicions" que topen amb el liberalisme com subsidis, subvencions, empreses públiques en competència amb empreses privades (amarraments, TVE, ADIF,Correos, etc), sanitat pública i fins i tot l'ensenyament públic es podria posar en dubte.
Que l'individu trii el millor servei que es pugui permetre, que la competència els fa millorar.

Pepe

Re: No a la privatització de la gestió del port

Pepe | 13/01/2014, 18:04

Interessant debat aquest que ha sorgit a partir de la privatització dels ports.
Evidentment la gent que té vaixell no és pobre però al manco al Port de Pollença la immensa majoria dels que tenen vaixell tampoc són rics. El que n'hi ha al Port són molts de vaixells petits familiars que es veuran perjudicats per la privatització.
Respecte al tema del liberalisme caldria especificar de què liberalisme parlam. Adam Smith no crec que considerés liberal donar milers de milions dels nostres impostos a la banca o per rescatar autopistes o hospitals privats...
La gent que defensa el liberalisme capitalista i el presenta com un gran èxit oblida que la immensa majoria de la població mundial baix el sistema liberal es troba a una situació miserable i que el sistema liberal actual depredador de recursos naturals és totalment útòpic i inviable a mig termini.
Per altra part està mes que demostrat que el liberalisme només fomenta la competència en una primera fase després tendeix a l'oligopoli o el monopoli. I no hi ha res pitjor que el monopoli o oligopoli exercit per part d'una o poques empreses privades (TIRME, elèctriques, adsl...)

Lliberal = criminal

Lliberals de pa amb fonteta

Lliberal = criminal | 13/01/2014, 17:02

Quina visió més idilica del liberalisme. A Espanya el liberalisme ha quedat ben retratat aquests darreres anys.
Empreses que funcionen i ofereixen un servei públic es privatitzen a preu de patató per donar un servei pitjor i més car (Endesa, Ibèria, etc) que segueix costant un dineral de doblers públics. Mentre els negocis funcionen el sector privat acumula beneficis (els que controlen les grans empreses), però quan l'economia va malament les pèrdues les hem d'assumir tots en forma de rescats a costa del contribuent. Valent liberalisme! I a sobre els partits "liberals" són els més intervencionistes del món aficant-se en la vida de les persones (avortament, matrimoni homosexual, llei de seguretat ciutadana...); si tots els polítics "lliberals" tenen sou públic! tots son abogados del estado, registradores o funcionaris !
I el liberalisme en el sector farmacèutic només significa que es desenvolupen els medicaments que donen doblers. Malaties rares o del tercer món, no interessen. I si cal s'inventen malalties pels que les poden pagar, com la grip A. I venga vacunes a costa dels pressuposts públics ! Lliberalisme m'has dit?

97153

Amarradors

97153 | 13/01/2014, 13:31

El liberalismo crea competencia y la competencia crea mejora del producto o la oferta. Las mejoras en medicina, transporte, telecomunicaciones, etc... han supuesto un aumento de confort gracias a la competencia de productores, concepto básico en el liberalismo. Dudo que en sistemas políticos pseudo-anarquistas o comunistas se hubieran dado las condiciones para el desarrollo competencial.
Las sociedades cerradas limitan evidentemente el desarrollo del hombre, se mire por donde se mire.

barco

Re: No a la privatització de la gestió del port

barco | 13/01/2014, 13:10

Sobretodo menos riqueza para los pobres con barco, pobrecitos ellos

P.

Re: No a la privatització de la gestió del port

P. | 13/01/2014, 13:04

Pese a no ser marxista (y aunque para muchos solo existe liberalismo vs marxismo), hay muchas fórmulas no liberales de democracia, des del ideario ácrata pasando por la socialdemocracia (que algo tiene de liberal), el comunismo, etc.
Estoy muy de acuerdo en la no tutorización por parte del Estado de todas las facetas de la vida, pero tampoco el mercado puede dictar las normas. Más bien deben ser las propias personas quienes rijan sus vidas como ells cream más conveniente (no como consumidores, sinó como ciudadanos políticos). Y para ello hay que buscar la fórmula. Vivir bajo el control estatal o hacerlo bajo el control de "los mercados" viene a ser lo mismo. Y en ningún caso se le puede llamar democracia.

97153

Amarradors

97153 | 13/01/2014, 12:59

Evidentemente que discrepamos, cosa sana. Precisamente yo creo que no hay democracia cuando es el estado quien controla a los ciudadanos y les tutoriza la vida. Los experimentos redistributivos marxistas del siglo pasado está claro que no funcionaron, por mucha nostalgia que algunos sintáis y de hecho se abolieron prácticamente todos, menos en algunos países autoritarios que no creo que sean ejemplos democráticos válidos.

P.

Re: No a la privatització de la gestió del port

P. | 13/01/2014, 12:09

Pues en eso discrepamos, no existe democràcia con liberalismo, porque se prima la libertad de mercado a la voluntad y bienestar de las personas.
El beneficiar a una empresa privada, como será este caso, hará que los que allí tienen barcos (no es mi caso) tengan que pagar más. Y eso crea riqueza para uno y más pobreza para muchos. Y eso, para mi, no es democrático. Lo del pecado lo dejaremos, ya que soy ateo.

97153

Amarradors

97153 | 13/01/2014, 11:33

P., no sé on posa que Alternativa no pot opinar; només he demanat si Pepe hi perteneixia a la plataforma.
Par altra banda, com a liberal, pens que l'estat ha de desapareixer del màxim d'institucions de teòric servei públic. I crec que ser liberal ni és cap pecat ni mai s'ha caracteritzat per defensar cap postura antidemocràtica.

Pepe

Re: No a la privatització de la gestió del port

Pepe | 13/01/2014, 11:09

Si aquesta és la teva preocupació telèfon ni he estat ni estic associat a l'Associació d'amarradors.

P.

Re: No a la privatització de la gestió del port

P. | 13/01/2014, 10:57

Hasta donde se, Pepe García no pertenece a esta asociación. Es más, si Alternativa no puede opinar en un tema como este porque alguien del partido pertenece o deja de pertenecer a una asociación u otra, sería una absurdidad. Piensa que en el partido hay mucha gente que participa en muchas cosas, entonces Alternativa no podria opinar de nada.

Ahora, por favor, teléfono, puedes responderme a una pregunta: que opinas tu de la privatización de la gestión portuaria?

97153

Amarradors

97153 | 13/01/2014, 10:10

En Pepe García no hi pertenexia a l'associació d'amarradors del Port?

Alternativa per Pollença

Re: No a la privatització de la gestió del port

Alternativa per Pollença | 11/01/2014, 18:20

L'Associació d'amarradors ens ha fet arribar aquest escrit:

El PP así va a Vender Nuestros Puertos
porque son muy sustanciosos los beneficios que van a sacar, después
a despedir funcionarios ya Trabajadores a los que no son de los suyos van
a vender lo que se ha hecho con el dinero de todos, no solo de ellos sino
de todos los contribuyentes, y ha si van Privatizando todo lo que no es suyo

Fijaros bien con lo que esta publicado en la pagina de Diario de Mallorca
los usuarios de Cala Nova han pasado de pagar de un Barco de 10 m de
2.500€ a 4.443 mas el 21% 5.375 euros
vamos a tener que llevarnos todos los barcos fuera de los Muelles la
Asociación de Amarristas de Cala Nova Lo han denunciado y aun les dicen
que sale amarrar en este Puerto mas barato que en Otros Puertos
No tienen cara los sinvergüenzas, así nos van a poner Todos los
Puertos y nos dirán que dentro de un año, los que han Renovado este
año el Puesto de amarre solo les quedan 12 meses para volver a renovar
con los Nuevos Propietarios, a ver si nos devolverán el dinero que se apagado
para el renueve del puesto de Amarre,y la gente que estamos en lista de Espera
que ha pagado se le tendrá que devolver el dinero y sino habra que denunciarlo
porque esto es robar el dinero de los que han pagado una Tasa que ha sido desmesurada,
Los Nuevos propietarios de los Puertos también pondran sus empresas a trabajar
encima de sus muelles.

A ver si es legal todo o que están haciendo
"Otra de Nuestro Puerto, el Ayuntamiento de Pollensa esta Pagando con
el dinero de todos los contribuyentes hace mas de treinta Años la Luz del
alumbrado del Puerto y hace casi dos Años lo de los jardines ha ver si todo
esto es legal.
Un saludo desde la Asociación de Amarra dores del Puerto Pollença
auuaapp.

Alternativa per Pollença

Re: No a la privatització de la gestió del port

Alternativa per Pollença | 11/01/2014, 17:01

Per què Pollença no participa d'aquest projecte?

Santa Margalida, Muro y Alcúdia estarán conectados por una ruta cicloturística
El trazado, financiado por el Govern y los tres ayuntamientos, enlazará la Badia de Pollença con la finca de Son Real alternando tramos de costa e interior.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/01/11/santa-margalida-muro-alcudia-estaran/902531.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb