URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tirar pilotes fora

Alternativa | 13 Gener, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

 Ala darrer ple ordinari  ens van contestar preguntes ja registrades a anteriors plens i que encara no havien obtingut resposta. Aquestes eren del ple de setembre:

 

- Per què el regidor d'educació no va participar de la Pujada al Puig per l'educació?

Martí Roca, regidor d'educació: va considerar que la pregunta era "fora de to" i va dir que no va poder anar.

Nosaltres pensam que és totalment  normal i lògic demanar a un ple perquè el regidor d'educació no va participar d'una mobilització tan important com aquella en defensa de l'educació pública, molta de gent li va trobar a faltar.

Aquesta absència no feia més que presagiar el que va venir després... la seva passivitat davant de l'absència del batle a l'assemblea de batles (podia haver anat en el lloc del batle) i el seu suport al batle per evitar la seva reprovació. Tot plegat és més que decebedor. Amb un Partit Popular com l'actual no pot haver mitges tintes. Uns són connivents, d’altres, col·laboracionistes, i uns altres encara, executors. Però tots, tots, són partícips de la mesura més clarament perpretada per executar el disbarat del TIL, l'experiment ideològic que s'està fent a l'educació pública, el major disbarat que s'ha fet mai a l'educació a les Balears ( i s'han fet uns quants). Això unit a les retallades en educació i als atacs a la llengua i cultura catalana hauria de fer reflexionar als regidors del PI sobre on s'es troba el seu lloc. El que ha passat a Ses Salines on els regidors del PI  s'abstingueren en la votació d'una moció que demanava que la senyera esdevingués un símbol de la corporació local, permetent que la moció fos rebutjada pel PP. És hora de que el PI deixi de tirar pilotes fora i deixi de fer de crossa del PP.

 

 21 de setembre de 2012 pujada al puig per l'educació, el regidor d'educació no va venir i li molesta que li demanem per què al ple municipal.

 

- Continuam rebent múltiples queixes de diferents usuaris de la nova companya d'autobusos que s'encarrega de les línies regulars (retards, utilització de autobusos urbans... ) Al ple de juliol ens van dir que feien feina sobre el tema ens poden dir que han fet i que pensen fer a aquest tema.

María Buades; segona tinent de batle: va dir el mateix que ja havia contestat a juliol... que a l'Ajuntament no havien arribat queixes i que havien revisats horaris i freqüencies. La regidora no adscrita Malena Estrany va intervenir per confirmar a la segona tinent de batle que es continuaven utilitzant autobusos urbans per fer el trajecte Pollença- Palma (el que no és legal) ja que ella el va utiltizar durant la Fira.

Simplement al·lucinant que la segona tinent de batle digui que no hi ha queixes quan ja se les haviem expressat al ple de juliol veure article . han sortit a la premsa (veure notícia a aquest mateix article), a facebook s'ha creat una Plataforma d'Usuaris de Transport de les Illes Balears (perfil facebook on l'equip de govern es pot informar de les queixes dels ciutadans sobre el servei d'autobusos), que a més a més ha anat a la ràdio municipal a expressar les seves queixes... En definitiva la segona tinent de batle ha tornat a tirar pilotes fora com va fer ja al ple de juliol. Esperam que ara que per segona vegada s'han expressat aquestes queixes al ple i fins i tot una regidora   ha confirmat les deficiències del servei actuï d'una vegada ferment per exigir un canvi a aquesta situació i que es posin autobusos adients als trajectes a realitzar i al nivell que es suposa a un país desenvolupat.

 Notícia apareguda a la premsa el 23 d'octubre del 2013 (segon la segona tinent de batle no li consten queixes).

 

Comentaris

Pepe

Re: Tirar pilotes fora

Pepe | 13/01/2014, 19:56

Respecte al semàfor de Joan XXIII pens que involuntàriament aquests mesos han demostrat que a l'hivern la circulació és més fluïda sense el semàfor. Una altra cosa és durant la temporada.

Alternativa

El semàfor

Alternativa | 13/01/2014, 13:09

Hem demanat pel semàfor a la regidora de policia i aquesta ens ha contestat ràpidament, el que és d'agrair:

La reparació del semàfor no és possible degut a que és molt antic, per la qual cosa n´hem de encomenar un de nou. A junta de govern l'àrea de serveis ho durà per la seva aprovació per tal de tenir-lo apunt abans de que el tràfic sigui més dens.
Per altre banda dir que malgrat el semafor no estigui en funcionament el creuer desde Vicenç Buades a Joan XXIII està degudament senyalitzat amb senyals horizontals i verticals, sense que a dia d'avui s'hagi donat cap sinestre ni ensurt.

Mollero no d'UMP

Poques llums

Mollero no d'UMP | 13/01/2014, 11:50

Perquè no ho demanau a l'Ajuntament a través d'UMP, ara que teniu un pacte de governabilitat (que no de govern) i se suposa que això és perquè el Moll estigui fet una patena ? O el pacte només arriba al nivell de l'asfalt i un centímetre per damunt ja no afecta ?

A on és UMP?

mollero de A

A on és UMP? | 13/01/2014, 10:26

Doncs tal volta sigui perque realment els semafors a aquest indret no son necessaris a l'hivern, quan minva molt el trànsit, i quan funcionen a l'hivern, els vehicles s'aturen pel vemell sense que passi cap cotxe...tammateix hi ha una senyal d'STOP a la confluencia Vicenç Buades- Joan XXIII que impedeix cap topada, simplement s'ha de respectar, talment altres carres.

Mollero d'UMP

Semàfors

Mollero d'UMP | 13/01/2014, 10:16

Bon dia, fa més d'un mes que els semàfors del carrer Joan XXIII amb Vicenç Buades, estan apagats, sort que els conductors van previnguts perquè sino hi hauria qualque ensurt.
Ho he indicat a l'ajuntament a través de l'aplicació linea verda i segueix igual.
Sabeu què passa?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb