URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Alternativa | 21 Gener, 2014 00:01

Continuam publicant les al·legacions que hem presentat al catàleg del patrimoni històric, artístic, arquitectònic i paisatgístic.

- Respecte al camí 134. Camí a Cala Castell s’ha de comprovar l'interès constructiu de les restes del camí vell que discorria per les cases anomenades Can Miquelet,

- En referència a l'apartat dels jaciments arqueològics del municipi consideram que l’Ajuntament hauria de posar una partida pressupostaria per fer un major estudi de camp per delimitar i actualitzat millor els jaciments, i intentat localitzar si es possible les coves incorporades com a jaciments a la Carta arqueològica elaborada per la Direcció General de Cultura del Govern i que la memòria s'indica que no s'han localitzat:

- JA-4 (Cal Garriguer, les Pedreres).

- JA-35 (Siller, cova)

- JA-47 (cova de la Font)

- JA-48 (cova de les cases de Sant Vicenç)

- JA-59 (Can Martorellet)

- JA-69 (Can Vela Gran)

- JA-72 (Font d'en Vicenç)

- JA-118 (Can Vela Gran)

- Cal incorporar al catàleg el jaciment subacuàtic que hi ha a la cala Sant Vicenç on es van localitzar restes d’èpoques històriques diverses, entre les quals cal destacar la troballa d’un vaixell grec del segle VI aC, que s’ha convertit en el derelicte més antic que ha estat excavat fins ara a les illes Balears. La característica més significativa d’aquest jaciment és que s’utilitzà l’assemblatge cosit per construir el vaixell. Aquesta tècnica consistí a unir totes les taules del folre amb un cosit de cordes que estaven impermeabilitzades amb resina. L’embarcació transportava un carregament d’oli i vi envasat en àmfores orientals, ibèriques i púniques. A més a més, s’hi documentaren altres objectes, com lingots d’estany,molins de pedra, cistells de fibra natural, un motllo per fabricar joies, armes i eines de ferro. Sobre aquest jaciment hi ha nombrosa bibliografia:

- Nieto, X.; Tarongí, F.; Santos, M. (2003). «El pecio de cala Sant Vicenç». Revista de Arqueología 258, pàg. 18-25.

- Nieto, X.; Tarongí, F.; Santos, M. (2002). «Un barco griego del siglo VI a.C. en Cala SantVicenç (Pollença, Mallorca)». La Navegación Fenicia; Tecnología Naval y Derroteros.Encuentro entre marinos, arqueólogos e historiadores. Madrid: Centro de Estudios Feniciosy Púnicos.

(2003). «Il relitto greco-arcaico di Cala Sant Vicenç, Maiorca». L’archeologo Subaqueo IX, pàg.11-14.

(2006). «El vaixell grec de Cala Sant Vicenç a Pollença (Mallorca)». XXIII Jornades d’EstudisHistòrics Locals. Palma, pàg. 231-241.

- Caldria fer un estudi i incorporar a les fitxes els antics rètols de les cases fets en vermell de mangra a un costat o a l’altre de les portes. Aquests rètols són vestigis documental de quan encara no es dueien a terme els rètols dels carrers, la obligatorietat dels quals es va introduir l’any 1769. Aquets rètols van desapareixent degut a factors naturals o a reformes arquitectòniques. Segon la revista Sa Plaça (num 252 del 8 de novembre de 2013) hi ha un grup d’historiadors que s’han proposat restaurar els rètols existents i la realització d’un inventari documental.

 

- A la fitxa del Claustre del Convent de Sant Domingo (AR-6) s’hauria de completar l’apartat d’anàlisi i descripció amb les marques que existeixen a les columnes i que han estudiat la Doctora en Història de l’Art, Elvira González i la llicenciada en Història, Roser Pérex. Aquestes marques (pintades en mangra i una en negre vegetal), es denominen de posició i es realitzaven er al registre in situ, de cadascun dels elements constructius en pedra, de les qual no es coneixen altres exemples a Mallorca.

- Caldria completar les fitxes d’alguns edificis religiosos com l’església del Calvari (AR-01), església de Nostra Senyora dels Àngels (AR-04), església de Sant Jordi (AR-05) incorporant a les mateixes elements de mobiliari i de caràcter litúrgic que han estat inventariats per una comissió que ha fet feina pel bisbat i de la qual formava part en Juan M. Torres Velasco.

- Caldria completar la fitxa de Can Llobera de Plaça (U-12) al cas de l’interior amb tota la feina que s’ha fet d’inventariar mobiliari i objectes significatius de la mateixa.

- Incorporar a les fitxes del catàleg el nom o malnom de les cases. Ens consta que en Juan M. Torres Velasco ha fet aquesta feina. Igualment consideram que l’Ajuntament hauria de requerir la seva ajuda per revisar el catàleg, donat el seus coneixements històrics sobre el municipi i la seva bona predisposició per feina pel patrimoni comú.

- Caldria investigar els arbres singulars del municipi i introduir els mateixos al catàleg amb mesures de protecció preventiva. El dia 20 de març de 1991 el Parlament va aprovar la Llei de protecció dels arbres singulars de les Illes Balears. Es tracta d’un instrument normatiu del màxim nivell per assegurar la conservació d’aquells individus arboris amb característiques extraordinàries, per talla o per l’edat, o bé especialment valuosos des del punt de vista cultural.

Al seu moment desembre de 2010 es va anunciar públicament (Diario de Mallorca de 22 de desembre de 2010 que la Conselleria de Medi Ambient tenia diferents propostes de catalogació com arbres singulars de les dues araucàries que es troben a la Punta, prop de la carretera entre Pollença i Port de Pollença al costat del creuer amb la carretera de la Cala Sant Vicenç. Aquestes araucaries van ser sembrades personalment pel darrer batle republicà de Pollença, Josep Cànaves i Salas, afusellat pels falangistes al 1936. Segon la notícia de premsa; "En un informe realizado el pasado año por un agente medioambiental, se recomienda al servicio de Protección de Especies la catalogación de los árboles porque "su ubicación las hace destacar sobre el territorio y por la historia que las acompaña, la cual está vinculada directamente con la memoria histórica". 

 Excavacions al vaixell grec enfonsat de Cala Sant Vicenç

 

 

 

Comentaris

jrv

sentit comú

jrv | 23/01/2014, 00:12

Ben d'acord, P, aquesta sobredosi d'esglesia i catolicisme( que a vegades no és cristianisme) no ens deixa avançar dins l'humanisme.

P.

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

P. | 22/01/2014, 20:43

P. toda nuestra cultura tiene que ver con nuestro pasado cristiano (y con la influencia globalizadora norte-americana). La historia nos demuestra su influencia y peso durante siglos. Eso no se puede negar. Ahora bien, hay que superar eso y conseguir un Estado aconfesional. Donde la religión no sea impuesta ni ligada a un Estado que pretende gobernar para todos y no solo para los católicos. Lejos de magnificar ese pasado, hay que aprender de los males de ese ligazón entre Estado/Poder-Iglesia durante siglos para poder avanzar y que no se vuelvan a repetir.

Miguel Sánchez

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Miguel Sánchez | 22/01/2014, 20:42

Crec que he ficat la pota, m'han dit en Joan Cerdà no ha ballat mai els cossiers, oh he pecat, a l'infern per dir mentides.

Meam?

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Meam? | 22/01/2014, 20:33

En nom de qui va venir la quadrobarrada a Mallorca? Cal recordar que la duia un rei cristià per cristianitzar unes terres? Ido que voleu fer reivindicar un símbol que dins la nostra història va lligat al cristianisme?

Miguel Sánchez

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Miguel Sánchez | 22/01/2014, 19:20

P. quizás cuando nuestro coordinador los bailó creía en el "hombre del espacio" y "la paloma blanca", quizás ahora ha visto "la luz".

P.

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

P. | 22/01/2014, 19:12

Ah, se me olvidaba, si Pepe o Miquel fueran religiosos, que problema habría en que fueran a misa a título personal? que problema hay en que qualquier miembro de Alternativa participe de fiestas religiosas? no se puede ser de un partido que creen en la laicidad del Estado y bailar cosiers (si es que es cierto que su coordinador los baila, que no lo se) o ser Joan Pelós o nazareno?

P.

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

P. | 22/01/2014, 19:08

Por lo que aportas, troll, puedes partir.
Creo que no me habré explicado. Cada concejal debería ir a los actos a los que le apetezca y segun sus creencias. Es más, se puede discrepar de ello. Pensar que tanto Pepe como Miguel deberían ir a las procesiones, cavallets o a cualquier otra cosa que suceda en Pollença. Aunque no por ello son incultos ni ahistóricos (o como se les pueda llamar).
Volviendo al tema de los cavallets, puesto que es una fiesta religiosa, vinculada a la iglesia, y aunque tenga un baile fuera de ella, que más dará si los dos concejales no quieren ir a verlo? son menos pollencines? "estimen" menos al pueblo? se "estima" más Pollença participando de esos actos que haciendo alegaciones, propuestas, perdiendo horas de sueño y "mals de cap" intentando crear un pueblo mejor según su criterio?

troll

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

troll | 22/01/2014, 19:02

Ja han sortit els trolls, la falta d'interés, la demagògia i les peteneres. Podem partir, la pròxima és girar clau.

Pepe

Els trolls ja són aqui...

Pepe | 22/01/2014, 18:56

Pels que realment els interessa els cavallets us recomant Gabriel Llomapart; els cavallets de Mallorca.
www.gdos.net/museudemallorca/publicacions/catalegs/10.pdf

Per la resta coincideix totalment amb el primer comentari de P.

niego

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

niego | 22/01/2014, 18:40

P. niego la mayor, el baile de los "Cavallets" en la plaza no tiene nada de religioso. La recepcion en el eyuntamiento por parte de las autoridades es mas un acto de respeto hacia una tradicion centenaria y hacia unos chavales que han tenido que dedicar muchas horas a aprenderlo, que de religión. Igualito que los cossiers, es que es igualito. Lo que passa que en este caso no lo baila el coordinador.

Recapitulem

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Recapitulem | 22/01/2014, 18:27

Miquel, el tema de l'ordenança sobre la taula i vosaltres preocupats en si vos conviden a un acte que no és acte, quan als que us conviden que si ho son no hi anau...?

P.

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

P. | 22/01/2014, 18:26

De los últimos 10 o 15 comentarios, todos son enriquecedores.
Gracias. Dice mucho de quien los hace.
Y yo me sumo al debate: porque un concejal de un partido laicista debe participar en una fiesta religiosa? Es más, porque un concejal debe ir en representación del partido u administración, donde no quiera ir y no es por mandato del pleno?
Y eso que tiene que ver con la cultura o con participar en tradiciones (ancestrales o no). Más bien se trata de libertad de elección.
Yo tampoco voy a las procesiones. Soy inculto, por muchos libros que lea. Yo nunca amaré tanto a este pueblo como los que participan de estas fiestas con protagonismo desmedido, aunque me haya paseado por sus montañas, visitado sus yacimientos arqueológicos, bañado en todas sus calas, calitas y playas.

tangente

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

tangente | 22/01/2014, 18:08

Sortit per pateneres: ordenança cívica, catàleg de patrimoni,... ara sortirà l'educacio (publica i de qualitat, por supuesto), temps al temps

Ideas

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Ideas | 22/01/2014, 18:06

Propongo una idea a Alternativa para saber de quien son estos comentarios anónimos. Mirad las alegaciones que seguro han presentado estos defensores de la cultura al catálogo de patrimonio.

ja esta fet

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

ja esta fet | 22/01/2014, 18:04

I a zero de que sortim per pataneres="hi ha gent que passa fam al mon i voltros aqui perdent el temps al blog, on s'ha vist mai"

la cosa s'amputa

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

la cosa s'amputa | 22/01/2014, 18:03

I a un de que surtin els trolls=no sabem que hem de dir

Miguel Sánchez

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Miguel Sánchez | 22/01/2014, 18:03

I tant que és interessant aquest debat, estem a punt de que per anar pel carrer ens posin una multa i hi ha que estan preocupats si anem a veure els cavallets o no.

I no importa dir quins partits recolzen aquesta nova ordenança.

AVIS A NAVEGANTS

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

AVIS A NAVEGANTS | 22/01/2014, 17:56

Estau exactament a dos comentaris de que Alternativa o algun dels seus membres digui que aquest debat no és interessant=esteim estrets.

documentese

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

documentese | 22/01/2014, 17:38

jrv, si en vers de criticar te documentàssis, sabries que en Pere Sales va dir durant els dies previs a la celebració que els cavallets son d'origen incert i que no se n'ha pogut esbrinar la procedència en el temps. Ara, si tu saps res mes, ilustra-mos.

oleeee el cossier

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

oleeee el cossier | 22/01/2014, 17:37

Com apliques un procés deductiu tu idò??? Clar que se'n dedueix. Igual que se dedueix la teva absoluta incoherència quan balles els cossiers i fas una ofrena a la Mare de Déu dels Àngels dins l'esglèssia i després dius que els cavallets damunt plaça (sense cap membre de l'esglèssia ni tan sols l'estendar, que pot tenir algun simbol religios alèrgic) son un acte religiós i per això no hi han d'anar els partits politics.
No sabeu lo que son la cultura i les tradicions, això es el que passa, que vos ompliu la boca i després feis el ridicul. Ara, això si, defensau "Otros cuernos rock" no sigui cosa que el treguin. Fa rialles.

joan cc

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

joan cc | 22/01/2014, 16:00

Deduir que a nosaltes no ens interesa la cultura pq no anem al cavellets o les aguiles es tan aventurat com pensar que tu en tens perque hi vas. Nosaltres som coherents amb el que significa un estat laic

Ase

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Ase | 22/01/2014, 14:25

Joan CC. Quan no sabeu que contestar ja us ofenen.
jrv: segons en Pere Salas, que ho va dir a la radio, els cavallets tenen origen mal de situar inclús per quin fet fa que ara surtin per Sant Sebastià. El que si es sab va dir que era que ja en el segle XIX ja parlaven de que era un ball que es feia des de temps immemorials, en aquest sentit molt semblant al que passa amb el Pi... Pot ser els problemes d'enteradillo el tens tu quan questiones si es tradició o no.

joan cc

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

joan cc | 22/01/2014, 14:11

Ase, ja esta clar que l' unic que cerques es provocar i ofendre. Cap de les dues coses es al teu abast. No crec que ningu de nosaltres t' hagi de donar explicacions de si anem a misa, de proceso o de festa. En representacio d Alternativa no feim cap de les tres coses

joan cc

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

joan cc | 22/01/2014, 14:11

Ase, ja esta clar que l' unic que cerques es provocar i ofendre. Cap de les dues coses es al teu abast. No crec que ningu de nosaltres t' hagi de donar explicacions de si anem a misa, de proceso o de festa. En representacio d Alternativa no feim cap de les tres coses

jrv

Cap de cavallet

jrv | 22/01/2014, 13:56

Vaig estar veient el reportatge dels preparatius i festa(actuació?) dels cavallets a Pollença retrasmesa per IB3 ( Vaja "nivell", els presentadors- locutors!!) i a les entrevistes que feien a peu de carrer, i també entre els participants i col·laboradors, NINGÚN pogué respondrer a preguntes referents a origen de la festa, significat, simbolisme, etc. Vaig trobar a faltar l'opinió de Pere Salas, o qualcú que ens aclaris i donés un poc de rigor a tant enteradillo...més allà del valor folkloric, poca cosa.
Així que abans de donar lliçons de "tradició" de festes, un poc de cultura local no vindria malament...

Asa

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Asa | 22/01/2014, 12:51

Quan els cavallets ballen a l'ajuntament qe te de religios, lumbreras?

Miguel Sánchez

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Miguel Sánchez | 22/01/2014, 12:23

Ara resultarà que els foguerons o el Pi és una celebració religiosa. Bonissim

cavall

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

cavall | 22/01/2014, 11:00

Sant Antoni... SANT i aqui si que hi participau. La Patrona, MARE DE DEU DELS ANGELS i hi participau. Vos agrada molt la marxa i poc la cultura a voltros

Alternativa

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Alternativa | 22/01/2014, 10:12

Cultura amb un clar component religiós que respectam però de la que no participarem institucionalment. Per alguna cosa hem presentat dues vegades una moció per separar les actuacions pròpies de la gestió municipal de qualsevol manifestació de caire religiós.

cavall

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

cavall | 22/01/2014, 09:40

La recepció de les Àguiles i els cavallets a l'ajuntament es un acte religiós????
No sabeu que es la cultura, això es el que vos passa

Miguel Sánchez

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Miguel Sánchez | 22/01/2014, 09:13

Ho em repetit per activa i per passiva no anam a actes religiosos perquè no hi crem i perquè crem que els polítics no han de participar com tals a aquests actes.

Ara, repectem totalment la seva celebració i els que practiquen qualsevol fe o religió, mentre no la vulguin impossar als altres.

cavall

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

cavall | 22/01/2014, 08:50

Podeu explicar perquè a dos actes culturals tan importants i amb tanta història a Pollença com son el ball de les àguiles i el dels cavallets, mai hi ha representants d'alternativa?

Pepe

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Pepe | 21/01/2014, 20:06

Doncs jo pens que Joan Ramon s'ha equivocat només cal comparar com l'ha fet ell i com el va fer Miquel Angel. Aquesta és la raó del diferent que és la foto d'avui respecte a la de maig, us podiau disculpar i ja està però no ...
Si el govern del PP és anar per bon camí... que Déu agafi confessats als que són creients.

Jaume Gual

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Jaume Gual | 21/01/2014, 19:02

Jo no he ficat la pota en res perque no tenc cap carrec ni responsabilitat.

Tu la fiques un pic rera l'altre.

No crec que el Pi hagi ficat la pota en res, crec que han fet molt be trianty el dia, i avisant a qui es va preocupar per el tema, cosa que tu no feres.

A més, crec que si tu trobes que no està be, es que les coses van per bon camí. El mon com tu ens el vols deixar, no el volem els pollencins per el nostres fills.

Pepe

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Pepe | 21/01/2014, 18:53

Exacte no hi ha excuses, vàreu ficar la pota al no penjar el llaç el divendres i l'haveu tornar a ficar al no convocar a la resta de grups ahir... Però el pitjor és que voleu utilitzar les vostres errades contra la resta. M'imagin que són els nervis de governar amb aquest PP.

Jaume Gual

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Jaume Gual | 21/01/2014, 18:45

Lo dit.
No hi ha excuses.

I despres de una de les noves declaracions den Sanchez, cada qual millor, ja esta tot dit.

Pepe

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Pepe | 21/01/2014, 18:31

Perdó quan he dit regidor de cultura em referia al regidor de normalització lingüística. Ni el batle, ni el regidor de normalització lingüística van enviar cap correu ni res similar als portaveus dels grups, és el normal i el que es va fer quan es vol convocar a la gent.

No és tan complicat Miquel Angel d'Esquerra el va fer en maig:

"Benvolguts,

Per tal de donar compliment a la moció aprovada el passat dijous, hem quedat per demà dijous 3 de maig a les 18h a la Plaça Vella al cassal de can Llobera per penjar el llaç, i després anirem al Port de Pollença.

M'agradaria que tots els regidors (tant de l'equip de govern com de l'oposició) que puguin hi assisteixin. També ho podeu fer extensiu als membres dels respectius partits que els pugui fer il·lusió participar a l'enllaçada dels edificis municipals.

salutacions cordials,

Miquel Àngel Sureda "

Pollenci

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Pollenci | 21/01/2014, 18:10

I q passa u famós whats de l'oposicio ja no furula?

Miguel Sánchez

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Miguel Sánchez | 21/01/2014, 17:39

Per aclarir el tema, el regidor de cultura em va comentar el tema passades les tres quan vàrem acabar una reunió, no vaig tenir temps de trobar a en Pepe, aquesta és la història, no hi ha altre motiu.

Jaume Gual

En Pepe nomes escolta el que vol!!!

Jaume Gual | 21/01/2014, 17:14

Esta clar a nen Pepe no li varen enviar una invitació amb un llacet vermell per anar a l'acte. Ell si no es així i trompetes no se sent convidat.

Toi i que:

Quant va començar a intentar treure redit politic junt a ERAM ja contemplaven que en Joan Ramon els havia dit que ho posaria dia 20.

Tot i que:

A radio Pollença al llarg del dematí es va dir i repetir almanco 4 cops.

Tot i que:

Al bloc de la Punta on en Pepe casualment hi va estar ecrivint aquets dies es va publicar que es faria i quant.

Ai... bla, bla, bla,

En el tema de la llengua i l'educació lo important es fer front comú en Tomeu del PSM pareix que ho va entendre i va saber deixar de bande les discrepancies politiques per fer front comú amb aquest tema. En PEPE i en MIQUEL ANGLE han demostrat que això els importa ben poc. Ells volen MOURE LIO, TREURE REDIT POLITIC i crear estat de crispació.

SOU ELS MILLORS

pollencí

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

pollencí | 21/01/2014, 17:00

Vols dir que el regidor de cultura, que crec que encare deu ser el batle, va enviar a demanar en Tomeu PSM i a ningú més?
Jo també pens que si realment voliem que cobràs simbolisme millor ahir que divendres, a més divendres era Sant Antoni i ja prou feines hi ha per Pollença. Per cert permi fores l'únic regidor que no vaig veure per Pollença, vaig veure fins i tot en Sanchez i u manacorí que ahir se va amagar despres de fer potadetes tota la setmana...

Pepe

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Pepe | 21/01/2014, 16:43

Doncs és molt fàcil Margalida, el regidor de Cultura no ens va convidar a l'acte (tal vegada el batle no li va donar permís per fer-ho). El dia no està mal però és clar que el divendres hagués estat millor.

Jaume Cifre

Re: Jaciments, arbres, mobiliari, marques... (al·legacions catàleg patrimoni 2)

Jaume Cifre | 21/01/2014, 16:38

Trob molt més reivindicatiu, si realment vols fer notori estar en contra de la llei de símbols, que es penjàs ahir que, no el dia de Sant Antoni.
Un 10 al vostre company del PSM. Saber que lo important és el país per sobre de bregues polítiques!

Pi@

aiai

Pi@ | 21/01/2014, 13:58

Hagués pògut penjar-se el dia del PI, tal volta ewn Tomeu Batle no li va donar permís a en Joan Ramon....

Margalida Amengual

Llaç per la llengua

Margalida Amengual | 21/01/2014, 13:07

El llaç ja està col.locat a Ca'n Llobera. Com així no hi va anar ningú d'Alternativa a l'acte? En Joan Ramón, aquesta vegada sí, ha complert el que va dir. Crec que no va triar un mal dia per col.locar-lo.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb