URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tornam al pressupost endarrerit

Alternativa | 25 Gener, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

A Alternativa per Pollença denunciam el retard que porta l’equip de govern (PP-PI) en l’aprovació del pressupost de 2013 i exigim que que presentin el seu projecte el més aviat possible. Aquest és un exemple més de com s’està deteriorant  aquesta legislatura.

_______________________________________________________________________________________________

Portam més de tres mesos de retard en la presentació del pressupost als ple, la seva aprovació inicial segon marca la llei s’hauria d’haver fet en octubre,  i ni tan sols hem fet una reunió per parlar dels mateixos.  El tema és una referència més de com s’està deteriorant la gestió  de l’equip de govern i com s’està tornant al desgavell de passades legislatures. Cal recordar que l’any 2012 els pressuposts es van aprovar definitivament al mes de febrer després de tres o quatre reunions. i de consensuar-ho.  L’any 2013 quan ja era  evident la divisió de l’equip de govern (en aquell moment PP i Lliga) el pressupost es va aprovar ja amb molt de retard, definitivament en juliol, després d’una aprovació inicial fallida i sense consens. I ara ...si l’equip de govern no es posa les piles ens trobarem al segon trimestre de l’any sense pressupost.

El que és normal a qualsevol poble, aprovar abans de començar l’any el  pressupost a Pollença sembla impossible. El pressupost és una eina fonamental en la gestió del municipi i també en la feina de control democràtic per part de l'oposició. El retard al pressupost fa impossible una gestió mínimament planificada i racional de la despesa pública.  A més   a més d’impossibilitar el que hem demanat sempre des d’Alternativa; uns pressuposts participatius on la ciutadania pugui decidir el destí d’algunes partides, compromís que l’anterior equip de govern va adquirir al 2012 i mai s’ha complit.

En definitiva a Alternativa per Pollença demanam a l’equip de govern que es posi les piles i que presenti el més aviat possible a tots els grups el seu projecte de pressupost amb la idea de consensuar-ho i presentar-ho per a la seva aprovació inicial al ple.

 

 

 

 

Comentaris

jrv

Dimitir?? Qué??

jrv | 27/01/2014, 10:05

A aquestes alçades, el regidor ja hauría d'haver dimitit, la seva actitut no afavoreix el creura que ha sigut un descuit o una herrada. I el Batlle ja l'hauria d'haver apartat de les funcions que te.
Però no se si el Batlle és la persona més avinent, pensant en el seu pas per la Conselleria d'Agricultura.

Pepe

Re: Tornam al pressupost endarrerit

Pepe | 26/01/2014, 23:02

L'has explicat perfectament Joan. Resulta sorprenent que a la comissió informativa cap regidor va dir res (ni explicacions, ni opinions, ni res...), ni tan sols va parlar el portaveu de CiU davant un tema que afecta directament a un dels seus regidors.
L'expedient que demanam l'hauria d'haver obert d'ofici el propi Ajuntament.

Joan Martorell

Pistes de tennis

Joan Martorell | 26/01/2014, 21:51

Joan Martorell
Referent a la moció per iniciar un procediment de responsabilitat patrimonial contra en Joan Cerdá i en Miquel Ramon, que presentareu al proper plenari, per el tema del lloguer de les pistes de tennis, defensareu els interessos del Poble i denunciareu les tant conegudes practiques a les que mos han acostumat aquesta colla de polítics UM.
Si era necessari llogar pistes per jugar, es lloguen, emperò en la llei en la ma. Anar a dinar, establir un preu mensual entre la propietat, dos regidors i basta....axó es de jutjat de guàrdia.
Encara podrem està agraïts, perquè si en lloc de acordar 2.000 €, haguessin dit 3.000 €, el problema seria el mateix,però mes car l’acord final.
Llegida la prensa, dedueix que el Sr. Miquel Ramón, tenia facilitat per fer “el seu cap endavant”, sense tenir en compte les normes que regulen les hisendes locals, així i tot, el Batlle actual li fia una part del Pressupost, l’àrea de Joventut. En Mallorquí, diem...fermá els cans en llonganisses...en lloc de fer-lo dimití.
Esper que paguin, con la resta de la “pandilla”, les malifetes que mos han costat tants de doblers als Pollencins.

Alternativa per Pollença

Re: Tornam al pressupost endarrerit

Alternativa per Pollença | 25/01/2014, 12:28

No pot ser que tots paguem les mangarrufes d'altres

Demanen responsabilitats pel lloguer "irregular" de les pistes de tennis

Alternativa per Pollença presentarà una moció en el proper ple del Consistori per iniciar un procediment de responsabilitat patrimonial i civil contra l'exbatle Joan Cerdà (UM)

www.arabalears.cat/balears/Demanen-responsabilitats-lloguer-irregular-tennis_0_1072692893.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb