URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La Conselleria es reuneix amb els que insulten als docents

Alternativa | 16 Febrer, 2014 00:01

 Informació treta i que podeu ampliar al bloc de l'Assemblea de docents

 Mentre la Conselleria s'ha reunit amb el grup de facebook No Vaig de Vaga -constituïts en associació PROU- al mateix temps que desjecta la representativitat de l'Assemblea de Docents i refusa reunir-se amb entitats, associacions  i federacions molt més representatives de la comunitat educativa. El col·lectiu de No Vaig de Vaga és conegut per la campanya agressiva de denúncies, persecució i menyspreu cap als docents. El greuge comparatiu creix encara més quan veim, setmana rere setmana, com la Conselleria d'Educació no fa cas de les demandes de negociació amb els seus treballadors.

Aquesta setmana es tornen a multiplicar les dimissions i les mostres de solidaritat entre la comunitat docent: 12 caps de departament de l'IES Josep Maria Llompart; aquests se sumen als 10 caps de departament dimitits de l'IES Llorenç Garcies i Font, d'Artà; i als tres de l'equip directiu del CEP Gabriel Comas i Ribas, d'Esporles. Totes elles es sumen a les de la setmana passada, entre elles les de l’IES Juníper Serra.
  Al mateix temps va haver a l'IES Berenguer d'Anoia, d'Inca també una mostra de solidaritat des de la comunitat educativa cap a la directiva en funcions i cap a l'exdirector desplaçat, Pere Morell. Alhora, han volgut denunciar el clima d'incertesa que viu el centre davant les actuacions arbitràries i persecutòries del Govern. Per això, la comunitat educativa ha demanat una reunió amb la Conselleria, a la qual demanen que estengui ponts de diàleg i resolgui aquest clima de malestar que han generat de forma gratuïta.
 
 El que no deixa de cridar l'atenció és el fet que dos dels instituts de Mallorca amb més bons resultats acadèmics hagin de patir una situació d'agressió com aquesta d'un govern que pretén fer creure que treballen per la qualitat educativa.

 Els directors de primària, secundària i d'adults de les Illes Balears es van plantar dilluns davant el Consolat de Mar per reclamar al president Bauçà que doni la cara en aquest conflicte amb la comunitat educativa. A l'acte hi han tengut un paper destacat els directius expedientats, com a mostra de la situació que viuen els equips directius dels centres: amenaçats, menyspreats i despretigiats pel seu propi govern.

Els directors insisteixen que el Govern hauria d'apostar pel diàleg, el consens, la generositat i la serenor com a bases per trobar una sortida al conflicte.

A l'acte s'hi ha demanat la represa de les negociacions i la recerca del consens. Alhora s'ha exigit la retirada dels expedients -que s'esperen que siguin molts més-. Tot per denunciar la situació insostenible que viuen els equips directius a causa de la política erràtica que han emprès en contra de l'educació i els seus treballadors.

Ja no tenim paraules per descriure el trist paper de na Bel Cerdà que aquesta setmana s'ha reunit amb un grup dedicat  fonamentalment al menyspreu cap als docents

 

Comentaris

Joan CC

Re: La Conselleria es reuneix amb els que insulten als docents

Joan CC | 17/02/2014, 15:54

h ttp://www.infolibre.es/noticias/opinion/2014/02/15/los_ahogados_13584_1023.html

Margalida Amengual

Docents

Margalida Amengual | 17/02/2014, 09:03

Me sap greu dir-ho però crec que amb aquest govern ho tenim molt cru la societat en general, i el món educatiu en particular, perque ens escoltin en qualsevol reivindicació o petició que poguem tenir. Ells s'escuden en que tenen majoria absoluta i en que això els legitima per du endavant qualsevol animalada que se'ls hi acudeixi. La majoria de ciutadans d'aquestes illes i de l'estat en general sabem que això que estam vivint no és una democracia real sino una dictadura. I na Bel Cerdà es una més d'aquests impresentables, això sí, mentres puguin anar ben mudadetes, elles, fer-se fotos i conduir BMWs lo demés, me pareix a mí, els hi importa un merda. Si no basta que recordeu la qantitat de ficades de pota de la consellera Camps que demostra que ni tant sols es llegeix els discursos que algú li escriu (el famos informa Trepitja). Se pot esser més patètic i més incult i més pocavergonya per part d'un conseller, que ni tant sols es capaç de preparar-se un discurs? I això pagam noltros amb els nostros impostos? En fi, es desesperant i només ens queda una micona d'esperança en que, al manco, a les properes eleccions, no treguin majoria absoluta, perque em tem que aquí, a les Balears, tornaràn a guanyar, sempre ho fan!

Alternativa

Re: La Conselleria es reuneix amb els que insulten als docents

Alternativa | 16/02/2014, 09:01

Compartim el que alega i demana Esquerra, sembla que la reforma que es farà té poc a veure amb el que demanen els veïns i que van traslladar al ple la passada legislatura.

ER alega a la reforma de la plaza Xaloc.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/02/16/er-alega-reforma-plaza-xaloc/911440.html?utm_source=rss

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb