URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Partidisme i malversació

Alternativa | 22 Febrer, 2014 00:01

L'equip de govern està fent un ús partidista i malversant fons públics al defensar el seu projecte d'ordenança de convivència i seguretat a les pàgines municipals

_______________________________________________________________________

Fa uns dies l'Ajuntament ens va sorprendre la publicació, d'una nota de premsa de la regidora de policia, a les pàgines oficials a internet de l'Ajuntament, desqualificant als que ens oposam a l'ordenança de seguretat i convivència, en ple procés de presentació d'al·legacions.

Ara els dies previs a la jornada reivindicativa d'avui contra l'ordenança al perfil oficial de l'Ajuntament al facebook s'han penjat fragments seleccionats de l'ordenança , cosa que mai s'havia fet amb ninguna ordenança municipal i menys encara amb una ordenança que encara no s'ha aprovat definitivament. Encara sorpren més aquesta feina de contrapropaganda quan al mateix perfil de facebook no troben temps per contestar a preguntes simples. Fa uns dies vam demanar qui havia tingut la brillant idea de deixar fer un fogueró al parc infantil del centre Miquel Capllonch... No ens digueu que no és curiós que els volen prohibir tot tipus d'activitats als espais públics després facin coses com aquesta; un exemple de l'arbitrarietat i hipocresia que envolta aquesta ordenança

 

A Alternativa consideram que és vergonyosa i denunciable la utilització que està fent l'equip del govern de mitjans públics per justificar una ordenança que només s'ha aprovat inicialment; sobre la qual hi ha diferents opinions, s'han presentat al·legacions, i al manco quatre partits polítics (Alternativa, PSOE, PSM i Esquerra) hem demanat la seva retirada. Els mitjans de comunicació municipal els gestionen persones que pagam tots (els que estan a favor de l'ordenança i el que estam en contra) i hauria de ser una eina d'informació institucional, mai de propaganda de propostes partidistes. Si el Partit Popular o el Pi volem donar la seva opinió sobre l'ordenança que el facin als seus mitjans a internet.

És totalment inaudit i ens sembla molt greu que una ordenança que encara no s'ha aprovat definitivament i per tant només és una proposta de l'equip de govern sigui defensada amb doblers públics. Això es diu malversació de fons públics.

 Vina avui a defensar els espais públics de Pollença. Entre tots hem de saber que a Pollença ens oposam a l'ordenança.

Comentaris

JRV .

Realitat

JRV . | 26/02/2014, 09:05

Gran i trista veritat, Paco! Penós...però no està tot perdut, sempre hi ha la minoría que no és pot enganyar ni manipular, per tot i sempre...tan de bò fos majoria...

Paco

Re: Partidisme i malversació

Paco | 26/02/2014, 05:33

la verdad es que cuando se rien de la gente a la cara o les tocan la cartera, nadie se moviliza, pero cuando se quieren suprimir los fuegos artificiales de las fiestas ...

JRV .

Passivitat, indiferencia...ignorància?

JRV . | 25/02/2014, 13:07

Bona comparació, pujada de l'iva i no hi ha resposta...dos mons apart, un el polític militant i l'altra polític ignorat-ignorant?
El que fuig del consumisme no interessa?
Crec que a Alternativa, la realitat, per negativa que sigui, no ens assusta, sabem que no és el que voldriem, per això la volem canviar a socialment i humanament millor!

Pepe

Re: Partidisme i malversació

Pepe | 24/02/2014, 18:02

Jo vull reiterar les gràcies a la gent de la Plataforma Contra l'Ordenança Cívica a Pollença per organitzar aquesta jornada reivindicativa. Per què no va venir més gent? Cada un tendrà les seves raons. A mi això em recorda un fracàs que vam tenir nosaltres la passada legislatura a l'hora de recollir al·legacions contra la pujada de l'IBI... Un any després molt de gent s'estirava dels cabells i deien com és possible!
Jo ja he arribat a cert relativisme; em conform amb fer el màxim dins les meves possibilitats i aquest cas l'he fet, per això diguin el que diguin jo estic satisfet i agraït a la Plataforma.

Alternativa

Re: Partidisme i malversació

Alternativa | 24/02/2014, 17:35

Juegos y música contra la nueva ordenanza de civismo.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/02/24/juegos-musica-nueva-ordenanza-civismo/913332.html

Joan C.

Re: Partidisme i malversació

Joan C. | 24/02/2014, 17:02

Si se vol limitar l´expressió d´un poble, l´utilització dels espais públics i les llibertats de les persones...per qué aquest mateix poble o persones no se manifestan?. Està clar que hi ha moltes respostes. Però no hi ha tantes alternatives de resposta pels partits polítics que convocan tal manifestació i del fracàs de la mateixa. Assumir fracassos de convocatòria no és dolent, simplement constata la dificultat de comunicació o implicació de la ciutadania amb els plantejaments que se li fan o, també, la indiferència i cansament d´aquestes formes d´expresió o de reinvindicació.L´altra passa que cal fer és saber per què, si pensam tenir raó, les persones no responen en el mateix sentit....

Pedro

Re: Partidisme i malversació

Pedro | 24/02/2014, 11:11

Que buenos argumentos aportan esta gente. Ninguno de ellos defiende o rechaza la ordenanza en qüestión. Se dedican a hablar de si más o menos gente. Que triste y politiquero es eso. Es más, yo estuve en la plaza y me gustó. Lástima que por politiquerio infantil mucha gente no fue a rechazar dicha ordenanza.

Posau el nom que vulgueu

Re: Partidisme i malversació

Posau el nom que vulgueu | 24/02/2014, 10:29

Bé idò, resulta que la gent surt i fa el que vol al carrer de manera espontanea, no quan els ho manen. I menys si aquets que ho manen son uns que se'ls veu ben poc pels carrers de Pollença... bé si no contam algunes terrasses de bar.

Un

Re: Partidisme i malversació

Un | 24/02/2014, 09:40

Fixat al diari, varen poder fer 2 equips de futbet i tot!!, collons gentada que es veu!

Alternativa

Re: Partidisme i malversació

Alternativa | 23/02/2014, 22:02

Estimats trolls agrairiam que no utlilitzeu noms que creen confusió. En cas contrari els canviarem al nostre gust per evitar malentesos.

Troll

Re: Partidisme i malversació

Troll | 23/02/2014, 22:01

Claro, si siguen las consignas de
Alternatuva son grandes ciudadanos,
si siguen las de otro partido son
"xotets", eso es sentido democratic
o. Y si, ayer no se podia pasar por
la plaza al estar abarrotada, todo
un exito. Por esto han subido tant
as a la web o a facebook.

JRV

XOTETS

JRV | 23/02/2014, 20:36

Certament, hi HAVIA POCA GENT DEL PP A PLAÇA AHIR, A PART D'EN MORRO QUE S'HO MIRAVA D'ENFORA A LA PORTA DEL CLUB. ENS ESTIMA, NO POT PASSAR DE NOLTROS...

descomptes de res

Re: Partidisme i malversació

descomptes de res | 23/02/2014, 19:17

Com no tenguis descompte del perroflauta que ven les llaunes de botellón, no se qui te'l farà, si tu lo que vols es que tothom tanqui per poder fer el ganso un parell de pics a l'any pel carrer, i no t'hi tornen veure el pel.

Pepe

Re: Partidisme i malversació

Pepe | 23/02/2014, 15:06

Jo vaig gaudir de veure una plaça diferent. La propera vegada proposarem a la Plataforma repartir targetes blaves amb descomptes per atraure més gent.

Blaus

Re: Partidisme i malversació

Blaus | 23/02/2014, 10:54

Pel que m'han contat se veu que ahir va ser un éxit la vostra jornada reivindicativa, sembla ser que el poble no és tan beneït com vos pensau.
Per cert a Palma va estar força be la marea blava.

Miquel Cifre

Ai na Vives

Miquel Cifre | 23/02/2014, 09:00

Realment aquest Ajuntament necesita a na Vives?
O és el Batle que és molt viu i fa gastar doblers al poble?
No hi havia ningú dins l'ajuntament capaç d'escriure una nota de premsa?
Per què hem d'admetre gasto en benefici del PP?
Què en pensen la resta de persones que donen suport al PP, realment és aquest el poble que volen?
Comença a corcar-se aquest Pi.

Miquel Cifre

Re: Partidisme i malversació

Miquel Cifre | 23/02/2014, 08:52

papelito = a David Alonso??
Per cert un regidor que encara no ha justificat la seva dedicació exclusiva. Seria molt interessant sebre la feina d'aquest senyor. També seria important que com a regidor parlàs no sempre amb la lengua del reino.

orde

Re: Partidisme i malversació

orde | 23/02/2014, 08:34

Ahir se va veure la gran preocupació social que hi ha a Pollença perquè s'aprovi l'ordenança. Se cert que als sopars d'alternativa hi deu haver mes gent, per tant ni tan sols voltros mateixos ho teniu clar.

JRV .

Estafadors

JRV . | 22/02/2014, 21:28

Els polítics i funcionaris o empleats municipals que haguin utilitzat mitjans que paguem entre tots per dfensar la visió d'un partit polític deteminat, están estafant a millers de ciutadans que no hi están d'acord, però pagan impostos.

Pepe

Re: Partidisme i malversació

Pepe | 22/02/2014, 13:30

Paper de fumat i papelito una primera cosa que us deixa en evidència és que haveu d'utilitzar l'anonimat per defensar el que considerau raonable i amb criteri. Estrany no?
Defensar una proposta de l'equip de govern que encara no és definitiva efectivament és malversar fons púbics, una altra cosa és si s'aprova al ple si no l'entens i compares això amb la participació al ple...
No és que hagin utilitzat un ordinador, és que han utilitzat personal municipal i els mitjans de comunicació públics. Si jo hagués fet alguna cosa similar ja m'hauria cremat a la foguera.

Joan CC

Re: Partidisme i malversació

Joan CC | 22/02/2014, 12:57

Papelito hay una diferencia clara entre información i propaganda y un medio público esta para informar.

papelito

Re: Partidisme i malversació

papelito | 22/02/2014, 12:03

Cuando os interesa que el Ayuntamiento informe, decis que tendria que informar. Ahora que informa le llamais defender. Hombre, esto es informar de una propuesta por aprobar. Defender una propuesta ya aprobada no tendria mucho sentido. En este caso querriais que la defendiera una vez aprobada? Es que no entiendo nada. Al menos cuelgan trozos de la ordenanza, vosotros en cambio poneis frases como "prohibir toda actividad en la via publica", etc, para acojonar a la gente cuando la ordenanza no dice nada de esto.

Papel de liar

Re: Partidisme i malversació

Papel de liar | 22/02/2014, 11:52

Usar un medio municipal para defender una propuesta partidista que no ha sido aprobada y que está en exposición pública si que es inmoral (por no usar otros calificativos). Recuérdese que no es una ordenanza aprobada ni un comunicado del conjunto del ayuntamiento, sino simplemente una propuesta. No tiene el PP i el PI sendos canales de información y comunicación para defender sus propuestas? porque usan la que es del conjunto?

Alternativa per Pollença

Re: Partidisme i malversació

Alternativa per Pollença | 22/02/2014, 09:54

La oposición pone en marcha diversas medidas contra la norma de Convivencia.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/02/22/oposicion-pone-marcha-diversas-medidas/912987.html

Paper de fumar

Re: Partidisme i malversació

Paper de fumar | 22/02/2014, 01:24

Volen prohibir tot tipus d'activitat a la via pública, pero com podeu ser tan mentiders. Defensar una proposta de l'equip de govern es malversar fons publics, pero que vos creis que la gent es imbècil o que? Tu quan defenses una proposta de l'oposició durant un ple malverses fons publics? Tu quan escrius una entrada al blog des dels ordinadors de l'escola malverses fons publics? De veres creis que la gent te tan poc criteri de creure aquestes parides?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb