URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

CARNESTOLVERD!

Alternativa | 02 Març, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

El Museu of  Modern Art de Nova York és conegut per les seves inicials MoMa. Per a la Consellera de Cultura del Govern de les Illes Balears és “Sa MoMa”

 

Costa i Llobera amb una desfressa adeqüada als temps que vivim 

 

Equip infantil de Joan Mas

 

Els superherois i heroines del CEIP. Es Puig de Lloseta

 

Pirates verds! CEIP Son Oliva de Palma

 

Algaida

 

 L'Assemblea de l'Embut adoptà el símbol de l'embut com anagrama de la seva lluita amb la intenció de rememorar els fets d'Andratx del 1935. Durant la rua d'aquell any, un grup d'amics decidí desfilar amb un embut gegant per protestar pel que estaven passant en aquells moments els ciutadans del municipi. Arran d'això, tres dels cinc participants a la carrossa van ser assassinats a la guerra civil.

Imatge del carnaval a Andratx del 1935.

 

Comentaris

Suposicions

Re: CARNESTOLVERD!

Suposicions | 05/03/2014, 12:03

Algú s'imagina que farien els del Pi si Alternativa tingues un regidor imputat? O si en Pepe fos responsable d'un disbarat com el de Duva?

Alternativa

Ràpida resposta

Alternativa | 05/03/2014, 09:50

En resposta a les preguntes sobre la terrassa de l'hotel; té llicència per endreçar la terrassa i fer-la practicable, eliminant els dipòsits d'aigua que havia i instal·lar les bombes per poder servir aigua a l'hotel des de l'aljub del soterrani, instal·lar una barana i una escala per accedir-hi de forma segura, adequar la sortida de fums i amagar el dipòsit de gasoil fora de la vista.
A la terrassa hi ha un petit jacuzzi, que no és una instal·lació fixa damunt la terrassa amb un volum i pes permès.

Pepe

Re: CARNESTOLVERD!

Pepe | 04/03/2014, 18:33

Tal vegada els companys del Pi que són els que s'entenen i governen amb el PP saben alguna cosa més que nosaltres, el que és segur és que tenen accés més fàcil a la informació.
Tenim la bona costum de comprovar les informacions abans de fer res. Això explica que portem 11 anys fent dura oposició i no hagi prosperat cap dels intents d'aturar la nostra feina.
I només cal repassar totes les denúncies que ha hagut respecte a temes del batle on es mesclava el públic i privat aquesta legislatura (obres sense cartell de llicència, reparació d'un motor particular amb mitjans públics, ovelles mortes al camí públic...) per saber on ha estat sempre Alternativa i on no ha estat mai el Pi

Traducció:

En Pepe i el batle

Traducció: | 04/03/2014, 18:26

Si fos un del Pi ja hauriem bombardejat els diaris amb notes de premsa i articles diaris al nostre blog, però amb el batle i els seus chanchullos a Alternativa no mos hi ficam.
Encara que facem veure que li feim oposició, en el fons mos entenem.
Una piscina damunt un edifici històric de la Plaça Major? Tampoc n'hi ha per tant...

Pepe

Re: CARNESTOLVERD!

Pepe | 04/03/2014, 16:35

Procuram demanar tots els temes que ens traslladau , una altra cosa és que ens contesten quan i com vulguin. També vull recordar que l'Ajuntament té un perfil de facebook on es poden traslladar també les preguntes o dubtes i que el soci de govern del PP també té un bloc obert.
Ara si el preferiu fer a través de nosaltres, cap problema però les respostes no estan a les nostres mans.

Marti Cifre

VARIS

Marti Cifre | 04/03/2014, 14:24

Gràcies per la resposta. Amem que ens conta el batle d'aquesta obra.
Una altre obra: a l'altura de Son Brull han tirat un munt d'ormigon damunt un siquia on hi corr molta aigua quan plou. Tenim llicència per poder tirar tot aquest hormigón?
Quan pogli i la carretera s'inundi d'aigua en aquest punt a qui demanam responsabilitats? I si aquesta inundació donàs lloc a un accident, qui serie el responsable?
Vos ho podeu mirar bé per favor?
Moltes gràcies

JRV

Presses

JRV | 04/03/2014, 13:33

Home, Paco, si te diuen que ja havien demanat a l'àrea d'urbanisme i al Batlle, és que t'havien fet cas, entenc jo.
No crec que ningú és pugui queixar de descuit dels dos regidors d'alternativa...

Paco

Re: CARNESTOLVERD!

Paco | 04/03/2014, 13:13

pues hace un par de semanas yo ya me interese por la misma piscina del mismo hotel y no me hicisteis p... caso

Alternativa

Re: CARNESTOLVERD!

Alternativa | 04/03/2014, 10:36

Bones Martí ja hem demanat a l'àrea d'obres i al batle que porta el tema d'urbanisme

Martí Cifre

La família

Martí Cifre | 04/03/2014, 00:04

Hi ha un hotel a la plaça que ha possat un piscina o un jacucci a la seva terrasa, juntament amb unes barandilles de vidre.
Té llicència aquest hotel per dur a terme aquestes obres? Compleix la normativa urbanística del casc històric aquesta obra?
Gràcies

Pepe

Re: CARNESTOLVERD!

Pepe | 03/03/2014, 12:48

El batle ha pres decisions no ja d'esquenes als militants del PP sinó inclús en contra de la pròpia executiva del PP de Pollença. Ens hem reunit dues vegades aquesta legislatura amb memebres de l'executiva del PP de Pollença i la impressió que ens ha donat és que havia una gran falta de comunicació entre el batle i els seus.
La falta de democràcia interna als partits es reflexa després en les seves decisions i forma d'actuar i aixo ens afecta a tots.

Joan Martorell

Tancament seu PP

Joan Martorell | 02/03/2014, 21:45

Segons diuen els mitjans de comunicació, el Partit Popular ha rescindit en contracte de lloguer on era el seu domicili social
Després de llegir aquesta noticia, de forma automàtica me faig una sèrie de preguntes , per exemple:
¿Perquè, la tanquen?... no serà per falta de liquidés , ja que si tenim càrrecs públics, amb un bon sou, no es molt feixuc aportar certa quantitat mensual per pagar les despeses del local.
¿De què mos serviria un local social?...de res, tant sols per reunir mos amb l’equip de Govern, amb els Regidors i que mos posessin al dia de les qüestions que han preses o han de prendre a nivell de Govern Municipal. Escoltar la opinió de la militància, que es com funcionen les organitzacions vertaderament democràtiques.
Emperò els membres de l’Equip de Govern, pensen....Si en l’excusa de que quasi mai emprem el local, el t’encasi’m, de rebot, no hauríem que fe reunions amb el “pesats” dels militants, que quant mos reunim, mira si en demanen de tonteries...es que volen sabre tot el que passa i el que farem al l’Ajuntament...
Amics militants del Partit Popular, conec molt bé com funcionen els “aparatos” del grans partits polítics, per axó no estic afiliat a cap, i vos dic, molt clarament, que vos han pres el pel. Lo que volen els “amos del Partit Popular a Pollença, es no tenir motius per donar explicacions, a qui amb el seu vot i feina, els mantén al poder.
Trobareu que a mi poc me interessa aquest tema, donç si me interessa, ja que de hauré de patir les conseqüències de les seves decisions i crec,...vos posaré un exemple: Si un Pare, quant juga amb el seu fill, fa trampes,...que farà quant jugui amb un desconegut???
Pensem...........................

Joan Martorell -Pollença març 2014

Pepe

Re: CARNESTOLVERD!

Pepe | 02/03/2014, 20:49

Vist el que hem vist aquesta legislatura és normal el tancament de la seu del PP a Pollença. El batle no necessita ni seu, ni partit per prendre les seves decisions.

Alternativa per Pollença

Re: CARNESTOLVERD!

Alternativa per Pollença | 02/03/2014, 11:07

El PP cerró ayer su sede local por falta de actividad.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/03/02/pp-cerro-ayer-sede-local/914861.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb