URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

D'Auidò a les plaques. Precs i preguntes

Alternativa | 06 Març, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Al darrer ple no va haver temps de contestar precs i preguntes, aquests són precs, preguntes i respostes dels anteriors plens  que encara no haviam publica

-Ens poden informar del conveni de cessió d'ús de material turístic entre l'Ajuntament de Pollença, l'AHP i les VTV?

Va contestar la regidora de medi ambient; va repartir fulletons de biodiversitat, senderisme i ciloturisme.

- Amb qué criteri i amb qué permís es permet col·locar  exemplars de la publicació gratuïta “auidò!” a aquest Ajuntament al costat de les instàncies?

Va contestar el batle; que no demanaven autorització.

Ens agrairia saber que passaria si posessin l'Urxella de paper al mateix... lloc. "Auidò" és una publicació gratuïta dedicada a loar al Partit Popular. Ja va haver una publicació similar a l'anterior legislatura del PP (es deia Part Forana,  veure article sobre el tema) . El director de "auidò"  és Joan Calafat, un personatge que sempre s’ha sabut col·locar bé amb el PP (segon Tribuna Mallorca amb el govern de Matas., "s’embutxaca un milió d’euros públics cada any a canvi de produir un programa sobre salut a IB3 TV i un altre de propaganda política a IB3 ràdio" . Actualment torna a fer programes a IB3) A més de "Auidó" també dirigeix una publicació que es reparteix gratuïtament pels centres hospitalaris, amb el títol de  “Salut i força”,  un altre pamflet de propaganda a favor del PP.  És clar que hi ha coses que no canvieni  el PP no necessita gastar-se doblers propis en fer una publicació de paper,

- Amb que criteri s’ha traslladat a una treballadora (personal laboral des del centre cultural al registre? Són conscients que està ocupant un lloc que correspon a un funcionari? Amb aquest canvi el Centre Cultural de matí no té cap persona a recepció i al registre el personal laboral no pot compulsar.

Va contestar el regidor de personal; el trasllat s'ha fet per criteris necessarus de feina. No està al registre sino al OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana). Les tasques estan reglades  i per registrar ha estat autoritzada.

Regularment rebem preguntes i precs per part del comitè d'empreses i sindicats que transmetem a l'equip de govern al ple

- És possible publicar els decrets de batlia a la pàgina de l'Ajuntament? Ens podiam enviar els decrets als regidors?

Va contestar el batle; no és obligatori publicar-los. Són moltíssims i no és un lloc adhient per publicar-ho.

En ocasions tardam molt de temps en assabentar-nos de decrets importants (com per exemple el que va  fer d'autoadjuciació d'ajudes als regidors amb dedicació exclusiva). És evident que hi ha molts de decrets que són simples tràmits burocràtics i seleccionar els que bo ho són no seria major problema,  però és clar que no tenen cap interès en que l'oposició i els ciutadans tinguin un millor i més ràpid accés a la informació que amb els mitjans informàtics actuals és més que millorable.

- Què opina la regidora del Port de Pollença sobre la sol•licitud de
a terrassa i embarcador, formulada per Capuccino Puerto Pollença, S.L.?

Va contestar la regidora de turisme; no han fet res.

Com recordareu nosaltres vam presentar al·legacions (article) que a dia d'avui no han estat contestades.

- Davant de la residència d'eu moll s'han rebaixat les voreres però no s'ha pintat cap pas de vianants per poder creuar.  Poden pintar o demanar que es pinti aquest pas?

Va contestar el batle; va fer  la gestió al seu moment però carreteres va contestar que no es pot possar tècnicament per què és una via ràpida.

Té la seva lògica, el que no té lògica és possar una residència pegada i a l'exterior d'una via ràpida.

- Els demanam que no col·loquin plaques commemoratives amb els noms dels polítics de torn quan s'inaugura un nou equipament. El gran protagonista  quan s'inaugura un edifici o unes obres públiques és i ha de ser el poble que  és el que els ha fet possible amb els seus impostos.

No van comentar res.

A aquest tema consideram que ja ha arribat el moment de llevar les plaques que hi ha a Pollença a un polític condemnat com en Jaume Matas.

 

Comentaris

Alternativa

Àguiles

Alternativa | 06/03/2014, 11:27

Dos réplicas sustituirán a las centenarias Àguiles en sus bailes

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/dos-replicas-sustituiran-centenarias-aguiles-bailes.html

Dos gemelas para las ´Àguiles´ de Pollença
El Ayuntamiento encarga al artista Antoni Socias la creación de dos figuras idénticas a las que protagonizan la procesión del Corpus debido al deterioro de las piezas originales, que serán exhibidas en el Museu local
www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/03/06/gemelas-aguiles-pollenca/915760.html

Dues noves àguiles substituiran les centenàries pel Corpus
Un artesà de Llucmajor n’elabora les rèpliques imitant els dos originals
www.arabalears.cat/balears/Dues-aguiles-substituiran-centenaries-Corpus_0_1096690425.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb