URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

IMPRESENTABLE BEL CERDÀ

Alternativa | 09 Març, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

 Ahir el Diario de Mallorca informava de que na Bel Cerdà directora general d'Ordenació, Innovació i Formació Professional, de la que depèn el  TIL es va negar a respondre més de cinc preguntes sobre el TIL a una periodista del Diari d'Eivissa 

La directora general va assegurar no tenir constància que faltin recursos per aplicar el trilinguismo i rebutjant el "victimisme": "Sóc mestra, docent i hem sortit d'altres pitjors".

Nosaltres no recordam cap gestió pitjor d'educació com l'actual, en el que sí estam d'acord és que ens sortirem... Quan gent com na Bel Cerdà ens deixen de malgovernar. Respecte a que no falltin recursos és una mentida més d'aquesta senyoreta aferrada a la cadira sigui com sigui...Us recomanam la lectura de l'article de Pau Quina Jaume  sobre el comitè “d’entesos” que es passeja pels centres a intentar solucionar els problemes que s'han creat amb el TIL. Aquest comitè ja és conegut entre la comunitat educativa com “els set savis”; són set o vuit per a tots els centres. Com diu Pau si no tenen poders sobrenaturals  o de xamans difícilment solucionaran res.

 La periodista li va  preguntar llavors què faria si fos professora d'una altra assignatura i de sobte li toqués impartir la seva classe en llengua anglesa: "Buscaria materials, però no he vingut per a això", va respondre Cerdà, que a continuació es va aixecar i es va anar...

Aquesta és la vertadera cara de la Conselleria d'educació; fer un nyarro i demanar als professors que es cerquin la vida i si no t'agrada... M'en vaig. Simplement impresentable.

 Per si els companys del PP&PI no el tenen cla na Bel Cerdà forma part del PP de Pollença.

 

 
I parlant de coses més agradables i positives:

La camiseta verda fermada al Pi de Pollença, torna amb el seu amo!

 

 El proper dimecres s'estrena TAULA EDUCATIVA, un programa de ràdio on cada dimecres de 18 a 19h tractarem les notícies més rellevants sobre el món educatiu.
A Ona Mediterrània 98,0 FM. 
Si estau interessats en participar-hi o teniu sugerències, posau-vos en contacte amb el mail radiodocentad@gmail.com.

 

Comentaris

Pepe

Re: IMPRESENTABLE BEL CERDÀ

Pepe | 11/03/2014, 18:02

Totalment d'acord Margalida, hi ha decisions amb les que es pot discrepar, inclús totalment, però veure que tenen la seva lògica... Però l'experiment que fa el Govern amb l'educació pública només per la seva patològica catalanofòbia no té ni tindrà perdó.

Margalida Amengual

Bel

Margalida Amengual | 11/03/2014, 08:35

Pepe, jo he dit que me fa pena en el sentit de que ni tant sols es capaç de defensar el que està aplicant a les escoles, vull dir, que una persona que creu en lo que fa, que està convinçuda de lo que fa, ens agradi a la majoria o no, té uns arguments per defensar-ho; aquesta dona no en te cap i sempre defuig les preguntes que li fan (típic del PP per altra banda) Per jo és molt trist que una persona, per una cadira, un sou més alt o vet a sabre quines promeses, hagui de fer aquest paperillo de beneïta.

Pepe

Re: IMPRESENTABLE BEL CERDÀ

Pepe | 10/03/2014, 19:59

Evidentment que na Bel Cerdà no té la culpa del complement del nivell 33, jo el citava simplement per comentar que no havia de donar cap pena la seva actitud sinó ràbia. El TIL ha fet un mal increïble a l'educació pública i que una mestra com na Bel hagi participat d'aquest despropòsit per intereses purament materials com cobrar el nivell 33 en un futur només mereix el meu menyspreu.

Per altra part jo no m'he atorgat cap privilegi, és més la majoria del meu sou (un 80%) és per Alternativa.
El que si que és cert que s'ha creat una casta política amb privilegis, però també és cert que hi ha partits com la CUP al Parlament Català que estan demostrant amb fets que lluiten contra aquests privilegis. També vull recordar com Julio Anguita va renunciar per escrit a la paga de pensió màxima vitalícia a la que tenia dret com ex-parlamentari, argumentant que tenia suficient amb la seva pensió com mestre. I és que ni tots els polítics ni tots els mestres són iguals.

JRV

Fanatisme d Bel Cerdà.

JRV | 10/03/2014, 11:49

Quan per part dels pseudopolítics actuals a la Comunitat autónoma de Balears, especialmente casi podría dir destructors de l'armonia i el consens a l'àmbit educatiu, és parla d"adoctrinament" a les aules per part dels "perveros" ensenyants contraris a la aberrant forma d'aplicar al TIL, me ve a la memoria l'adoctrinament de caire quasi fascista que rebien els seus alumnes al port de Pollença, tanta sort que els seus cants a les excelències de la unitat d'Espanya, el terrorific separatisme, la gran tasca española a America, etc, no varen calar per absurds, i els meus fills en varen sortir indemnes, talment els altres alumnes, però amb aquests precedents, jo no esperaba res de bò i constructiu d'aquesta senyora...Igualment la seva presencia a un tribunan d'opossició a unes proves d'anglés,

joan cc

Re: IMPRESENTABLE BEL CERDÀ

joan cc | 10/03/2014, 08:18

Pues a n'en Pepe precisament no el pots ficar dins el mateix sac ja que tot i tenir l oportunitat va renunciar a carrecs i es va centrar a la eeva feina a pollenca. No totom es igual

complements

Re: IMPRESENTABLE BEL CERDÀ

complements | 10/03/2014, 07:26

Pepe, en tot cas, d'això del complement ella no en té culpa, la tenen -teniu- els polítics que vos auto-otorgau aquests privilegis. Sense anar mes lluny, l'antic director general d'emergències, que va estar al càrrec el temps justet per consolidar el complement; ja m'agradaria veure la seva nòmina de professor -ell que té tant d'interés en que els altres mostrin les declaracions-. I lo pitjor, va de Robin Hood

Pepe

Re: IMPRESENTABLE BEL CERDÀ

Pepe | 09/03/2014, 23:12

A jo em fa ràbia. Vaig poder parlar amb ella a la fira i li vaig poder dir tot el que opinava sobre el seu experiment polític del TIL i el seu trist paper... Les seves respostes van ser guió de respostes automatitzades sense cap rastre d'honestedat.
I als que us dona pena aquesta senyora us record que per aquesta feina bruta aquesta senyora si un dia torna a se mestra, cobrarà el famós nivell 33.
Tots els funcionaris que han ocupat càrrecs polítics executius durant dos anys gaudeixen a les Balears d'un increment del sou quan tornen a la seva plaça. La millora oscil·la en funció del lloc que ocupen, però suposa consolidar un complement en torn als 1000 euros mensuals que cobraran 14 vegades a l'any fins a la jubilació.

Margalida Amengual

Bel

Margalida Amengual | 09/03/2014, 10:23

No pot esser més patètica aquesta dona, a jo me fa pena i tot!

Alternativa

Re: IMPRESENTABLE BEL CERDÀ

Alternativa | 09/03/2014, 08:57

14 caps d’instituts del Port de Pollença i Llucmajor dimiteixen.
www.arabalears.cat/balears/Dimiteixen-departament-Port-Pollenca-Llucmajor_0_1098490348.html

Alternativa

Re: IMPRESENTABLE BEL CERDÀ

Alternativa | 09/03/2014, 08:51

Alternativa critica las multas que prevé la normativa de seguridad
www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/03/09/alternativa-critica-multas-preve-normativa/916515.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb