URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Medalles solidàries

Alternativa | 15 Març, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Què vos puc fer un suggeriment, molt honorable apotecari? La cosa és que en acabar de fer la bona als hostalers de ringo-rango els demaneu que siguin solidaris amb els països pobres que en temps ens feien la competència, i que ara no bufen cullera,v. g. Egipte, fent-los arribar una micoiona de la doblerada que faran enguany.


 

 

Comentaris

Pepe

Re: Medalles solidàries

Pepe | 17/03/2014, 01:01

Es al final de la noticia del Diario de Mallorca, gracias.

Joan Martorell

Pepe

Joan Martorell | 17/03/2014, 00:18

Era a Diari de Malllorca o a UH, no se en clar, empero dema cercare els diaris

Pepe

Re: Medalles solidàries

Pepe | 16/03/2014, 23:44

Bones Joan és clar que has posat nerviosos als trolls habitual que responen amb la seva falta d'arguments habituals respecte al comentat
Respecte a les lamentables declaracions d'en Martí Roca vam fer una nota de premsa que en breu surt publicada a aquest mateix bloc.
No citam el que comentes de deixar uns dies tal com va quedar la rotonda perquè no l'haviam llegit. On va sortir publicat o on l'ha dit?
El discurs d'en Martí Roca com el del batle Tomeu Cifre coincideixen totalment amb el que explica Georges Lakoff al seu llibre sobre el discurs polític "No pensis en un elefant" en referència al partit republicà nord-americà. És el discurs del del pare estricte (sever, autoritari, poc obert a la negociació).Un discurs molt emocional i per desgràcia molt efectiu a la nostra societat.

Un

Re: Medalles solidàries

Un | 16/03/2014, 21:15

No fan res que no sigui comparable amb el que feies quan governaves.

Memoria

Re: Medalles solidàries

Memoria | 16/03/2014, 21:13

No importa que contestis son fets contrastables, llegiu la historis de pollença sXX, me nem fot si contestes o no, lavrealitat es la que es i es aquesta sempre que governabes ho vares fer en pactes amb aquests partits. La teva primera lagislatura amb en joan franch( ex-Um, llavors cds) i la segona legislatura ( amb en Paraiso, i Umo, mes tard amb en guillem Mateu UM), mai ho feres amb el PSM, to pot recordar en T.Marquet, en JRV,.... , per tant contesta si ho vols fer sino mes igual. Per tant , ara tan progressita memos lobos.
Ah! Si qualcu ho dubte basta en mirar el llibre citat, ho demanar-ho als politics de la epoca

Joan Martorell

Un

Joan Martorell | 16/03/2014, 21:07

Terioricament tot son democratics, empero a la práctica ja veig el que fan...

Joan Martorell

Memoria

Joan Martorell | 16/03/2014, 21:04

Dona la cara i te contestare

Memoria

Re: Medalles solidàries

Memoria | 16/03/2014, 20:53

Ah!, hauries de recordar que quan governaves amb wl PSOE, sempre pactareu amb UMP, UIM (paraiso), CDs ( franch),..... No vares pactar mai amb el psm, progressites,..... Ara te ve lo del progressisme, venga ja!!! Fer memoria, memoria, memoria,...

Un

Re: Medalles solidàries

Un | 16/03/2014, 20:49

Joan, que es aixo de grups democratics, no ho son tots democratics? Quins no ho son?.

Joan Martorell

Declaracions Sr, Martí Roca

Joan Martorell | 16/03/2014, 18:27

DECLARACIONS REGIDOR MARTI ROCA

Arrel del acte vandàlic a la rotonda de la plaça xaloc del Port de Pollença, on arrebeçaren gran part dels arbres sembrats, fet deplorable, mostra del incivisme de alguns, vull referir-me a les posteriors declaracions del Regidor Sr. Martí Roca.
Segons els mitjans, va dir que deixarien uns dies tal com va quedar la rotonda a fi i efecte de que els responsables del acte tinguessin temps de veure una vegada i una altre les conseqüències del seu vandalisme.
La decisió pressa per el Regidor, me recorda temps enredera, de la edat mitjana, on els infractors eren exposats a la plaça del Poble, perquè tothom se n’adonés de que havien actuat contra les lleis.
Me fa por que una persona que per la seva formació, es responsable de la educació de molts de infants, tingui aquesta manera de pensar, pròpia de la època medieval.
Me recorda la meva època de estudiant a un col•legi de frares franciscans, on demés de passar el rosari, per tal que en el futur fóssim homes de profit, no dubtaven a empra els càstic físic per donar-nos a entendre el reglament.
Me preocupa, en definitiva, que una persona amb la responsabilitat que té a l’Ajuntament, pensi com demostra a les seves declaracions. Demostra un totalitarisme absolut.
Esper, amb aquest escrit, que els grups progressistes i democràtics, del nostre Ajuntament, li demanin públicament explicacions.
Gràcies,

Joan Martorell
Pollença 16-03-2014

Joan CC

Re: Medalles solidàries

Joan CC | 15/03/2014, 12:47

Es clar que el Pi tot i sovint o vulgui disimular comparteix aspectes ideològics amb el PP. Un dells es que no creuen en la participació ciutadana i sols la posen al programa per que pensen que queda be. Per altra banda ha estat lamentable voler justificar l'ordenança i fer veure que aquesta solucionaría els actes vandàlics.

Alternativa per Pollença

Re: Medalles solidàries

Alternativa per Pollença | 15/03/2014, 10:22

És lamentable que el regidor aprofiti aquests actes vandàlics de la plaça Xaloc, que condemnam, per justificar l'ordenança de seguretat i convivència insistint en mentir dient que és necessària i no és punitiva.
Tal vegada el regidor no s'ha llegit la vigent Ordenança de Policia i Bon Govern que ja parla de temes vandàlics com aquest al seu capítol VI, secció segona: Parcs, jardins i carrers.
Art 30.- Tots els veïns del municipi han de respectar els arbres... i abstenir-se de qualsevol acte que els pugui produir algun dany...
Art 31.- Està prohibit sacsejar o arrabassar els arbres, branques....
Art 32.- Està especialment prohibit als... llocs de domini públic.
d.- Perjudicar, de qualsevol manera, els arbres i les plantacions.

Si el que es vol és realment fer feina al tema de la mediació i sustituir multes per treballs comunitaris el que cal és partir de l'Ordenança actual i fer una feina participativa amb els ciutadans. No cal importar el model de seguretat i convivència del PP.

Alternativa

Re: Medalles solidàries

Alternativa | 15/03/2014, 10:09

Pollença condemna “actes vandàlics”en una rotonda.

www.arabalears.cat/xarxa_local/Pollenca-condemna-actes-vandalicsen-rotonda_0_1102089904.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb