URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Subvencions, adjudicacions... AJ 10/10/13

Alternativa | 22 Març, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Continuam informant de les actes de les Juntes de Govern, una feina ingrata que no fa altre partit. Evidentment la nostra expulsió de la Junta de Govern a més d'evitar la feina de control directe que fèiam, dificulta aquesta feina de publicació  ja que ara rebrem les actes amb més retard. Cap dels dos darrers partits que han entrat a la Junta de Govern, UMP i CiU, a pesar de tenir blocs, encara no han publicat res en referència a les Juntes de Govern de les que participen. Demanam disculpes pel retard que portam a aquesta categoria .

JUNTA 10 D'OCTUBRE 2013

El més destacat

Concessió de subvencions nominatives per import de 1.500 euros a:

- Associació Persones Majors del Port de Pollença

- Associació Persones Majors (MAR BLAVA)

- Associació Fundación Hombre Libre –PROJECTE HOME BALEARS

- Associació de Persones Majors de Pollença

Adjudicació del contracte administratiu de subministrament de grua polivalent més accessoris per a l’àrea d’obres

Vist els 3 pressuposts sol·licitats

         -AVENC VERD S.L. per import total de 6.360 € sense IVA

         -MARCO TALLER CERRAJERIA S.L. per import de 8.018 € sense IVA

         -KANALS BOX S.L. per import de 7.200 € sense IVA

S'adjudica a l’entitat AVENC VERD  S.L. per import de 6360 € + 1.335 € d’IVA (21%).

Adjudicació del contracte administratiu de subministrament de vehicle adaptat a la Policia Local

Vist els 3 pressuposts sol·licitats

         -AUTOS SA POBLA S.A. per import total de 19.952,68 € IVA inclòs.

         -AUTOS MISTALIA S.L.  per import de 19.634 €  IVA inclòs.

         -M.T. SERVEIS AUTOMOVIL S.L.. per import de 19.963 € aprox IVA inclòs

Vist que l’informe realitzat recomana l’adquisició del vehicle marca Renault Megane ofert per AUTOS SA POBLA S,A, per la seva capacitat i practicitat

Adjudicació del contracte administratiu de serveis per a la gestió, planificació i organització del projecte d’animació sociocultural juvenil a Pollença.

Vist els 3 pressuposts sol·licitats

ASSOCIACIÓ LLEURE ACTIU  5.300 euros.

CENTRE D’ESTUDIS DE L’ESPLAI   6.188,00 euros.

ALCUDIAMAR SPORTS & NATURE. 5.800 euros.

A l' ASSOCIACIÓ LLEURE ACTIU per import total de 5.300 euros .

Aprovació del conveni per al desenvolupament de pràctiques extracurriculars d’estudiants de la UIB amb un programa de cooperació educativa entre la Universitat de les Illes Balears i l’Ajuntament de Pollença

Mitjançant el qual els estudiants de la UIB accedeixen al coneixement de les tècniques i metodologia d’aquesta entitat local com a complement de la seva formació acadèmica amb les condicions particulars detallades així com l’annex adjunt relatiu al pla de pràctiques que una estudianta matriculada dels estudis de Grau de Dret de la UIB, ha de dur a terme.

Dació de compte de la resolució de Batlia núm. 834 relativa a l’adjudicació del contracte administratiu del servei de treball socioeducatiu amb infants i joves en situació de risc o d’exclusió social al Port de Pollença

Vista la proposta de la mesa de contractació de l’adjudicació del contracte referit al licitador ATENEU ALCARI,  per un import de 54.600 € (IVA exempt), d’acord amb el plec de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques.

- Designació de la direcció tècnica facultativa/executiva i coordinació de seguretat i salut de les obres relatives al projecte “Adaptació i eliminació de barreres arquitectòniques de les habitacions de la residència Santo Domingo”.

A l’empresa “Construcciones Mulet Campins S.L.” per un  import de 181.818,18 € (IVA exclòs)

- Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Pollença; l’Associació Empresarial Hotelera de Pollença (AHP) i a l’Associació Balear d’Empresaris de Vivendes Turístiques Vacacionals (VTV) per la cessió d’ús de material turístic.

Vist que l’Ajuntament de Pollença és titular de la documentació cartogràfica relativa als mapes “Senderisme a Pollença a través de deu rutes de la biodiversitat” i “Cicloturisme a Pollença, 5 rutes a Pollença i 5 rutes en el Pla de Mallorca”  i atès que, en el marc de la coordinació i la dinamització de tots aquells sectors involucrats en el foment i el desenvolupament del turisme esdevé adequat autoritzar a l’Associació Empresarial Hotelera de Pollença (AHP) i a l’Associació Balear d’Empresaris de Vivendes Turístiques Vacacionals (VTV) la cessió d’ús de l’esmentat material turístic editat per l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Pollença per assolir  una òptima atenció  als usuaris de serveis turístics mitjançant la millora continuada dels productes o serveis dintre d’una mateixa destinació.

- Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) i l’Ajuntament de Pollença per al finançament de les Prestacions Socials Bàsiques (PPB) per a l’any 2013 

Vista la resolució de la presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials de dia 25 de setembre de 2013 de concessió de les ajudes del Pla concertat de prestacions socials bàsiques (PPB) per als municipis de Mallorca mitjançant la qual, entre d’altres, es disposa a favor de l’Ajuntament de Pollença, amb càrrec a la partida pertinent del vigent pressupost de despeses de l’IMAS una despesa per un import total de 142.565,52 € en concepte de subvenció PPB anualitat 2013 i atès el conveni tramès, signat per la presidenta de l’IMAS, per al cofinançament de les prestacions socials bàsiques per a l’any 2013 el qual té per objecte establir la coordinació i la col·laboració tècnica i econòmica per a la gestió de les Prestacions Socials Bàsiques que es desenvolupin en el marc del Pla concertat durant l’any 2013.

- Aprovació, si procedeix, del pla de seguretat i salut de les obres relatives al projecte “Adaptació i eliminació de barreres arquitectòniques de les habitacions de la residència Santo Domingo”

 Avui us esperam a les 20h a la sala de conferències del Claustre L'ORDENANÇA A DEBAT

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb