URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dimissions

Alternativa | 27 Març, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

A Alternativa per Pollença lamentam la renúncia a l'acta dels dors regidors no adscrits, na Malena Estrany i en Tomeu Fuster, que donarà majoria en el ple al PP-PI (CiU més Lliga) .Pensam que aquest nou govern és un frau democràtic i no reflexa el que van votar els ciutadans. En referència a la renúncia a l'acta del regidor de CiU en Miquel Ramon, pensam que aquesta s'hauria d'haver fet fa temps tenint en compte la seva irregular gestió a passades legislatures.

La renúncia a les seves actes,  dels regidor no adscrits na Malena Estrany i Tomeu Fuster, suposarà l'entrada a l'Ajuntament de nous regidors de la llista de la Lliga, una és segur que serà na Marilén Capllonch, integrada al PI, i l'altra segurament també serà una persona afiliada al PI. Això suposarà un nou equip de govern amb una majoria absoluta del pacte PP-PI que consideram que no és el que volien els ciutadans quan van posar la seva confiança a la Lliga, i el van convertir al segon partit més votat del municipi. Pensam que part d'aquest vot a la Lliga es va fonamentar el rebuig a la gestió d'UM (de la qual era hereva la llista de CiU, ara unida a la Lliga) i en la candidata de la Lliga (na Malena Estranys) que unes setmanes abans havia renunciat a encapçalar la llista de CiU.

Respecte a la dimissió d'en Miquel Ramon, pensam que encara que tard era necessària. Fa mesos que a Alternativa haviam demanat al ple aquesta dimissió per totes les irregularitats de la seva gestió  a les anteriors legislatures, quan era regidor d'UM. Irregularitats que indica l'auditoria, factures a l'extrajudicial de novembre, imputació al cas Ibatur i el contracte verbal i pagament de les pistes de Duva... Motius més que suficients pels quals en Miquel Ramon hauria d'haver presentat la dimissió fa temps. Aprofitam per recordar que fa més d'un any que el ple va aprovar per unanimitat fer els informes jurídics sobre l'auditoria i que els continuam esperant.

Tan de bo tot això pugui ser útil per que els ciutadans valorin més la feina diària dels partits polítics i no les candidatures de darrer moment com va ser la de la Lliga.

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Dimissions

Pepe | 01/04/2014, 14:52

El més lògic seria el que dius però si van votar en contra de la nostra moció a la que demanavam iniciar el procediment de responsabilitat patrimonial i civil és clar que no faran res.

Joan Martorell

FALTEN EXPLICACIONS

Joan Martorell | 31/03/2014, 23:52

FALTEN EXPLICACIONS
El darrer ple de març el Regidor Miquel Ramón va presentà la reva renuncia a l’acta de Regidor. Al meu entendre massa tard, emperò encara podria arreglar un mica la seva imatge explicant punt per punt lo que li demana el jutge i altres temes com el de DUVA.
Tot el que diuen que ha fet malament, en diners pagats per l’Ajuntament (o sigui nosaltres, ciutadans), sense seguir els circuits habituals que marca la llei que , seria saludable que abans de partir coneguéssim per boca seva la versió referent els temes per el que l’imputa’n.
Crec que ha dimitit per fugir del seguiment que fan els mitjans de comunicació i intentar que guant arribi el judici, la gent ja hagi oblidat qui era aquest Senyor.
Per tal de que estar informats de com va el procés i sobre tot per defensar els interessos del Poble, crec que l’Ajuntament se tendia que personar-se a la causa, com acusació particular, es la seva obligació defensar els interessos de la ciutadania.
Joan Martorell, ABRIL 2014.

Joan CC

Re: Dimissions

Joan CC | 28/03/2014, 13:19

Decebut, ja cansa pero ho tornarem a explicar, tot i que tú no ho vulguis entendre. No té res a veure formar part d'un equip de govern cobrant com a tal, que entrar dins una junta de govern amb la funció de fiscalitzar i donar transparència, que és el que feia Pepe (una funció ingrata i no remunerada). El trist es que desde que ens vàrem treure de la junta ningú ha fet aquesta funció.

Oiat de UM

Obssessió!!

Oiat de UM | 28/03/2014, 12:19

El primer programa electoral de la UM mal reciclada(CiU, PI, Lliga...) tendrá aquests primers punts:

1Er.: LLegir i fer de troll al bloc Urxella cada dia a les 7 del matí.

2on: Remnugar i fer el contrari a Pepe.

Defnsar en Michel, en Joan Cerdà, na Maria Antonia Munar, etc. etc. etc.

Decebut

Re: Dimissions

Decebut | 28/03/2014, 10:32

Pepe, no crec que na Malena i en Tomeu haguin decebut a cap dels seus votants, sino que els han honrat amb la seva coherència i maneres de fer. Ells sen donaren compte del tarannà del batle i fogiren del seu costat, a tu et varen haver d'expulsar de la junta de govern amb espátula i només llavors començares a deixar de llepar-li el cul.
La decepció constant i duradera sou la gent com tu.

Pepe

Re: Dimissions

Pepe | 27/03/2014, 19:23

Ha, ha, m'haveu de dir on un fan aquesta neteja de cervell i la pena és que els que no estam a la vostra secta no comulgam amb rodes de molins.

El que posat no el manifesta DUVA sinó els advocats. A Duva l'importa un pebrotla mangarrufa que van fer en Joan i Michel, els només volien cobrar.

Erre que erre

Re: Dimissions

Erre que erre | 27/03/2014, 19:23

Pepe tens un greu problema de lectura. Estàs ofuscat!!!.....el que diuen els Advocats Miquel Ripoll i Martina que entrecomilles és el motiu que manifesta la demandant, es a dir , DUVA!!!. Ah clar!!!....parlam que t´interessa més els que van contra l´ajuntament que qui el defensan!!.

Per cert!!!.... a qué ve això si en Ballester el que t´ha dit és que la Sevcretaria en cap moment va dir que un contracte verbal fos il.legal. De fet és legal sempre que hi hagui una factura i una partida presupostaria pertinent disn el Presupost. Però això per molt que t´ho expliquin.......

Pepe

Re: Dimissions

Pepe | 27/03/2014, 17:59

Comprenc que hagis de tornar a escriure a aquest bloc "Vicens", els no adscrits no tenen bloc i el Pi continua mut en referència a aquest tema.
Jo no diria que na Malena o la Lliga han decebut al poble, per mi han decebut als seus 1.062 votants. Qui pensava que un projecte polític que surtia de dalt a abaix, liderat per en Jaume Font, amb una llista electoral feta en pocs dies...era una bona idea supòs que ara hauran canviat de idea.

Em sap greu per la gent que anava a la llista de bona fe i han sortit escaldats. Igual que em sap greu la gent que ha anat a la llista de CiU i sortiran igual ja que és més que clar que en Jaume Font s'ha fet amb el control del PI i simplement serà la marca del PP a la part forana.

Joan CC

Re: Dimissions

Joan CC | 27/03/2014, 15:18

Tens raó que no son iguals, però pens que estan més en la nostra linea que en la de la punta i UMP. Al meu comentari també faig referencia a la política de xarxes socials, sovint semblan més perfils esportius que no pas polítics.

Flipers!

Re: Dimissions

Flipers! | 27/03/2014, 15:03

Trob molt agosarat incloure el el bloc del PSM i el vostre dins el mateix sac.
Ells solen guardar mes les formes, son molt més respectuosos i educats.
Prova d'això que dic precisament es veure com heu tractat precisament aquest tema.

Joan CC

Re: Dimissions

Joan CC | 27/03/2014, 13:48

L'altre dia em deia 97153 que tots els blocs inclús el nostre tenen una finalitat de marketin. Pens que el tractament informatiu del Pi tant al bloc com les xarxes socials de les dimisions posa de manifests les diferencies de blocs com el nostre o el del PSM amb altres com el de UMP o La Punta. Res a veure.

Vicens

Dimissions

Vicens | 27/03/2014, 12:39

Vols un mocador? No ploris, ara ja pots fitxar a na Malena... A no, no pots perquè saps que no la pots tenir de dins perquè si no te l'ha feta te la farà.. No volia tornar escriure en aquest blog però quan he llegit que Alternativa (millor dit, en Pepe) lamenta la dimissió de Malena i Tomeu ja he començat a riure. Quan veig que poses que l'actual composició del ple és un frau als pollencins ja no he pogut més. És una broma, no?. El frau és el que han comès aquestes dues persones, especialment ella (que si no record malament segueix imputada per seguir a les ordres d'UM autèntic). Malena és la que ha desabut al poble i aquesta setmana ho ha acabat de demostrar. És una persona que no se sap comprometre, només li agrada pintar.la. A l'ajuntament seguiran sent tots regidors de la Lliga o de Convergència, li agradi o no a ella. Si aquests es volen comprometre amb el PI és una decisió individual de cada un d'ells com en el seu moment Malena i Tomeu decidiren ser regidors no adscrits. Abandonar ara del tot no és cobardia? Per què ho fa? Li ha ordenat na Munar des de la presó? Una vegada més és ella la que ha fallat als pollencins. Esper que no es torni a presentar més.

Alternativa

Re: Dimissions

Alternativa | 27/03/2014, 09:12

La notícia del dia al twiter del PI: Tot a punt per la presentació de la VIII MITJA POLLENÇA. Pendents de l'arribada de na Maria Vasco

Alternativa

Re: Dimissions

Alternativa | 27/03/2014, 09:09

Malena Estrany deja la política y sirve en bandeja una mayoría estable al PP y PI en Pollença

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticias/part-forana/2014/120825/malena-estrany-deja-politica-sirve-bandeja-mayoria-estable-pollen-a.html

Els dos regidors no adscrits de Pollença renuncien al càrrec per motius "personals i professionals"

h
ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/els-regidors-adscrits-pollen-malena-estrany-bartomeu-fuster-renuncien-carrec-per-motius-personals-professionals.html

El pacte PP-El Pi queda en majoria a Pollença

www.arabalears.cat/xarxa_local/pacte-PP-El-Pi-majoria-Pollenca_0_1109289175.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb