URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Festival sense rumb

Alternativa | 07 Abril, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Dona la impressió que  el Festival de Pollença segueix sense rumb donant bandades, i d'esquenes a al majoria de grups polítics de l'Ajuntament. Consideram que el batle passa de la gestió de l’àrea de cultura que és la seva responsabilitat  i que seria millor que la delegués a un altra regidor, amb més interès, pel bé del festival i pel bé de Pollença.

___________________________________________________________

A nombrosos plens, des de que va finalitzar el Festival del 2013,  els grups de l'oposició vam demanar una reunió per valorar el Festival... ens van dir que es faria en desembre, més tard en gener,... Finalment la reunió de portaveus es va fer a finals de febrer, ens van donar documentació  i ens van dir que s'eliminaria el cicle de literatura. El mateix ens van dir a la comissió informativa. Només ha passat poc més d’una setmana i a la roda de premsa de la setmana passada sembla que es canvia de idea  i tornen a parlar d’incloure alguna activitat de literatura  al Festival i tampoc tenen clar si es faran o no actuacions a l’Auditori d’Alcúdia. Notícia a l'Ara Balears

Igual que al cas del pressupost al 2013 havia l'excusa de la sortida de l'equip de govern de la regidora d'hisenda i responsable del Festival, però un any després no poden utilitzar aquesta excusa i la sensació tan al cas del pressupost com del Festival és que les coses no s'estan fent bé, sinó tot el contrari

La impressió que dona tot plegat és que  el Festival segueix sense rumb donant bandades, amb un batle que passa l  i d'esquenes a al majoria de grups polítics de l'Ajuntament

Consideram que és hora que el batle delegui  la gestió de l’àrea de cultura a un altre regidor, ara que hi haurà déu regidors a l’equip de govern, amb més interès, pel bé del festival i pel bé de Pollença.

A l'enllaç teniu la informació de les actuacions musicals del Festival

 

 

Comentaris

Pepe

La meva opinió

Pepe | 08/04/2014, 20:15

Evidentment coses com les que han passat amb la llista de la Lliga no ajuden a una cosa tan necessària com dignificar la política. Però també tinc clar clar que a la llista es va presentar gent amb ganes de fer feina per Pollença que confiava en Malena però que no tenien cap experiència ni aproximativa a la política.

Quan la Lliga va decidir unir-se a CiU i formar el Pi (una unió que a Pollença era més que problemàtica) pens que na Malena Estrany i en Tomeu Fuster no haurien d'haver abandonat el seu projecte, haurien d'haver continuat com grup municipal de la Lliga, ja que s'ha demostrat que la immensa majoria de la seva assemblea estava amb ells i no am Martí Roca i el nou projecte del Pi. Cal recordar que si haguessin fet això la moció de censura era possible. Al mateix temps amb la seva assemblea haurien d'haver fet un partit local que no depengés de decisions extramunicipals.

Alternativa

Re: Festival sense rumb

Alternativa | 08/04/2014, 18:12

Estaria molt bé tenir un espai públic municipal a la Cala Sant Vicenç.

La iglesia de Cala Sant Vicenç lleva cerrada dos años por riesgo de derrumbe
Un vecino pide al alcalde que escriture el templo para evitar que lo haga el Obispado
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticias/part-forana/2014/121639/iglesia-cala-sant-vicen-lleva-cerrada-dos-anos-por-riesgo-derrumbe.html

Alternativa

Re: Festival sense rumb

Alternativa | 08/04/2014, 17:57

Avui al DdM:
El Pi tiene ventaja en Pollença
Se lo dije ayer a Jaume Font y creo que no me entendió. Su partido: el Pi (aunque sigo diciendo que lo correcto es la Pi) donde mejor lo tiene para las elecciones es en Pollença Porque hasta Miquel Costa i Llobera les hace propaganda. Ya saben: Mon cor estima un arbre! Més vell que l'olivera, més poderós que el roure, més verd que el taronger... Pero eso será la próxima vez porque lo que es ahora tiene problemas para suplir a Bartomeu Fuster, uno de los ediles dimitidos. La lista va corriendo y corriendo.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/04/08/autorizacion-perpetua-angela-amer/924103.html

Com us vam informar Margarita Capllonch que anava la número 15 de la llista electoral de la Lliga serà la substituta d'en Tomeu.

Joan Martorell

Dimissions Lliga

Joan Martorell | 08/04/2014, 15:01

08-04-2014 Resposta a Joan C i Joan CC, de Urxella:
Joan C / Joan CC:
Teniu raó, es la Lliga, no el PI. Me faig un embull. Disculpeu.
Per altre banda, realment no record un cas similar, potser al CIM, quant va entra en Tolo Vallori per el PP, que anava el 20 o 21, no record exactament, no era per el mateixos motius.

Joan CC

Re: Festival sense rumb

Joan CC | 08/04/2014, 09:11

Una apreciació Joan, la llista era de la Lliga no del Pi, supos que dins la llista de cxi no haguesin baixat tant. Estic totalment d'acord amb tú, les llistes haurien d'estar formades amb gent compromesa i disposada a treballar per el poble, independentment de si són triats regidors o no. La nit electoral a Alternativa tot i contents per haver-nos superat estavem una mica decebuts de veure com una llista com la lliga, feta en un mes havia tret més regidors que nosaltres , tot i la feina feta. Pens que els votants haurien de reflexionar si no volen que es repeteixin aquests espectacles.

Joan C.

Re: Festival sense rumb

Joan C. | 08/04/2014, 09:09

Joan, estàs ben segur que tu mai havies vist el que dius?....apart de no ser la llista del PI sinó de la Lliga. Tot això del qui diu ben poc és dels qui feren i formaren part de la llista electoral.....aquesta "genteta" demanava la confiança del poble pel seu govern ........i molts de pollencins li donaren. Això si que és insòlit!!!

Joan Martorell

Dimissions P.I.

Joan Martorell | 07/04/2014, 23:20

Del 4 al 15 (P.I.)
Aquests dies hem assistit a un fet que crec que poca gent a viscut, al manco Jo, durant els anys que me vaig dedicar a la política, no recordo haver vist cosa igual.
Me referesc a la dificultat que ha tingut el partit Proposta per les Illes Balears (P.I.), dimitint els dos Regidors, na Malena Estrany i en Tomeu Fuster, han tingut que recorre a la persona nº 15 per poder substituir al segon dimissionari.
Es un fent que cal donar-li un grapat de voltes, començant per lo essencial.
LA CONFECCIO DE LA LLISTA: Ja sabem que els partits mitjançant enquestes o per altres mitjans, també veient la resta de candidats, es fan una idea aproximada del Regidors que poden col•locar a l’Ajuntament. Si no record malament eren 17 titulars i 3 suplents, lo que fa 20 persones a cada llista. Es clar que si les expectatives son de treure 4 o 5, els altres ja saben que no entraren, emperò haurien de ser persones motivades per ajudar desde el partit al Poble, encara que no siguin regidors, i ha molta feina per fer a un partit i així col•laboren amb la tasca que tenen els que han de anar a l’Ajuntament , fent propostes que sentin per el carrer (mancances que els ciutadans comenten, etc) i traslladant-les al regidor corresponent. Son un bon suport per el Regidors.
El sentit de la responsabilitat mos diu que no podrem participar a un projecte sense tenir-ne ganes, sense esta motivats, indiferentment del lloc que ocupem dins la llista. En el cas que mos ocupa el nostre coret ha de estar dispost a dedicar cert temps preocupant-nos del problemes socials i econòmics del Poble.
No se pot prendre part de una llista perquè la germana i la cosina i son,o el amic de la infància mos ho demana, pensem un poc mes en lluny.
Avui en dia, la gent està decebuda de la Política i dels Politics, els casos de corrupció, la falta de solucions al atur, veure que no mos donen solucions per el futur dels nostres Joves, que perilla la sanitat publica i gratuïta,les dificultats per accedir a la educació pública, etc. Etc.
Ben segur que dins totes les llistes electorals, del partit que sigui, hi ha per sones que van “de relleno”, emperò haver de baixar fins el nº 15, es vergonyós.
Si a la situació abans esmentada li afegim “espectacles” com aquest, lo que aconseguirem es encara mes abstenció a les eleccions, per lo que la dreta governarà “in eternum”, ja que els de dretes, van a votar , si o si, per molt enfadats que estiguin amb el seu Partit.
Facem un esforç, val la pena.

Tofol

Re: Festival sense rumb

Tofol | 07/04/2014, 18:34

Paco, el local de Sant Jordi es de alquiler i serveis socials ja s'havia de traslladar a l'Anterior legilatura, l'Ajuntament el deixa aquest mes i es pasen els serveis damunt el centre de dia. No crec que tornin agafar aquest local.

Pepe

Re: Festival sense rumb

Pepe | 07/04/2014, 18:01

Bones Jordi t'entenc perfectament per alguna cosa en Miguel és el nostre segon regidor entre altres coses per aquests temes que comentes i que ell domina perfectament, a més d'altres. Crec que ens complementam perfectament i que estam fent una bona feina en equip.
Si parlam de llistes electoral això com ha dit en Garci el decidim de forma assembleària i evidentment tenint en compte la situació personal de cada un i les seves ganes d'assumir la responsabilitat de ser regidors. Com es demostra cada legislatura i aquesta encara més ser regidor no és gens fàcil.

Pepe

Re: Festival sense rumb

Pepe | 07/04/2014, 17:50

El Festival ha entrat en una dinàmica molt perillosa. El batle no té cap interès per l'àrea de cultura i deixa fer i desfer al director artístic sens marcar cap directriu i evidentment sense tenir en compte als grups de l'oposició, inclús dubtam que tengui en compte als seus socis de govern. D'aquesta forma un dia es diu una cosa i altra la contrària i estam en abril i encara no sabem que es farà exactament amb el tema de la literatura o el conveni amb Alcúdia.

Paco

Re: Festival sense rumb

Paco | 07/04/2014, 14:47

parece que las oficinas de serveis socials del ajuntament se trasladan ...
habrá que ubicar algo en la calle sant jordi, no?

Garci

Re: Festival sense rumb

Garci | 07/04/2014, 13:48

Bones Jordi. Sigui qui sigui el candidat o candidata i els altres regidors, Alternativa funcionam assembleariament i ens complementam uns amb els altres. En Miquel, tant si continua com si no, seguirà essent una persona implicada i molt valuosa i les seves preocupacions actuals no desapareixeran.
I no passis pena que el teu comentari no molesta. Al contrari.

Jordi

Re: Festival sense rumb

Jordi | 07/04/2014, 13:05

Som votant vostro i avui m'han dit que na Marina podria ser la vostra candidata, no la conec personalment però també me diven que seria una gran candidata ja que com profesora ha fet una gran feina aquest darrers mesos, però m'agradaria que en Miquel Sanchez no es retiras com en Pepe, ja que és una persona que sempre xerra de turisme, comers, i dels problemes de la gent del poble, els altres i sense voler faltar a ningu xerran de educació, de comunisme i de coses que no tenim tan aprop, no vull que os enfadeu però supos que m'enteneu, perdanau gracis i seguiu aixi

Pere

FESTIVAL

Pere | 07/04/2014, 12:23

En cincuanta anys de festval, i molts d'ells sota la direcció artística de Eugen Procof, i després Joan Pons, no hi havia hagut tantes pàgines de curriculum del director com l'edició d'aquest any.
Quina poca vergonya i quina poca modèstia que té aquest senyor valent.
Quin desastre de festival, valdria més aturar-lo, tanmateix al batle ni a la resta de membres de l'equip de govern, això de la cultura els importa una merda, menys quan hi ha fotos `penmig, que clar, hi són tots, en jota, en roca, batle i tots, a fer el paripé.

Alternativa per Pollença

Re: Festival sense rumb

Alternativa per Pollença | 07/04/2014, 11:06

Alternativa critica la manca de planificació del Festival de Pollença
h
ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/alternativa-critica-manca-planificacio-del-festival-pollen-a.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb