URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Noves instal·lacions per EMSER (Consell administració 2)

Alternativa | 18 Abril, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Segona part del resum del darrer Consell d'Administració d'EMSER (llegir primera part

Continuam amb el nostre compromís d'informar als ciutadans el que es decideix a organismes i reunions no obertes al públic. A aquest cas informam com representant de l'oposició al Consell d'administració d'EMSER del que s'informa i decideix a la principal empresa municipal de Pollença fonamental amb el dia a dia (fems i aigua) de tots els pollencins. 

6.- Adquisició, si procedeix de la finca urbana ubicada en el polígon industrial de Pollença, carrer B, Sola B-17.

Aprovada per unanimitat.

Vam donar suport i aprovar  a l'adquisició d'aquesta nau (547 m2 de nova construcció) aferrada a dos solars municipals al polígon per a destinar-ho a magatzem, oficines i taller de l'empresa municipal. El preu al que s'ha comprat el solar 375.000 euros resulta un 62,50% del valor tipus (és propietat d'una entitat declarada en concurs).

Les instal·lacions que actualment té EMSER no compleixen la normativa de seguretat i higiene, ni tenen la disposició ni distribució idònia per desenvolupar la feina.

7.- Informació Gerència

Aquesta és la informació que va donar el Gerent al Consell d'Administració:

Selectiva

 La gestió de la recollida d'iglús de les fraccions de selectiva no ha suposat cap cost addicional per EMSER.

2012 +3.751,47 €

2013 +8.602,19 €

El gerent considera que la getió ha millorat de forma notable, desapareixent gairebé completament els desbordaments d'iglús, a més de solucionar de forma immediat qualsevol tipus de problema.

En referència als punts negatius se segueix sense augmentar el percentatge del 15% de recollida selectiva i cal realitzar altres accions.

Aquest any es disposarà d'una caixa pròpia per realitzar recollida de vidre, així com altres tres per a recollida de material d'obra i voluminosos de major valor afegit.

Dessaladora

Al ser un contracte bianual aquest any no s'ha de formalitzar cap nou.

Pous

S'ha donat de baixa al contracte del pou de Can Feliui s'ha realitzat l'adequació dels contractes de Gommar i Can Colet.

Inversions

Subministrament aigua a la Cala Sant Vicenç: tubs, comptadors, instal·lacions dipòsit... Lectura telemàtica Cala Sant Vicenç. Possible ampliació al Port i a Pollença.

Deixalleria: Bàscula, oficina, moll de càrrega i caixes metàl·liques.

Compra camió: camió per a recollida RSU càrrega posterior de 26 Tn

Compra nau industrial que ja hem comentat.

Vàlvules mecàniques telecomandament Ternelles, Fàbrica i Monument.

CONVENI COLECTIU

Falta la firma dels delegats personal.

ITR

Ens ha sorprès negativament que la  campanya de comprovació de la gestió de residus, coneguda com a ITR no ha funcionat i que només 55 persones (44 a Pollença i 8 al Port) s'han apuntat al programa (s'havien previst 200). Una vegada comprovat que es reciclava correctament es té un descompte de 52,25 euros a la taxa de fems.

El gerent també ens va informar que com l'haviam demanat a la Junta havia afegit a la memòria la procedència de les aigües:

Pous propis 27,76%

Pous externs. 25,85 %

Dessaladora 13,12 %

Fonts propis 23,40%

Fonts externs 9,86%

I el consum municipal. el consum per part de les instal·lacions municipals ha suposat el 3,34% de l'aigua impulsada.

 Ferrán Aguiló

 

Comentaris

Joan Martorell

Pressupostos 2014

Joan Martorell | 22/04/2014, 19:04

Gracies

Pepe

Re: Noves instal·lacions per EMSER (Consell administració 2)

Pepe | 21/04/2014, 23:29

Joan espera uns dies i publicarem el document que presentin per a la seva aprovació inicial que ja s'haurà de votar i es podrà esmenar. Els esborranys no deixen de ser documents de feina i debat provisionals.

Joan Martorell

Preupostos

Joan Martorell | 20/04/2014, 13:21

Es possible pensjar el borrador.

Pepe

Re: Noves instal·lacions per EMSER (Consell administració 2)

Pepe | 20/04/2014, 11:30

Bon dia Joan fa unes setmanes va haver una reunió i l'equip de govern va fer la seva proposta per la nostra part també hem fet les nostres propostes fonamentades en el que s'ha anat aprovat al ple. Suposam que al ple d'aquest mes es presentaran per a la seva aprovació inicial amb molt de retard.

Joan Martorell

Presupostos 2014

Joan Martorell | 19/04/2014, 23:03

Vaig un poc despistat, emperó no he sentit parlar dels Presupostos Municipals per el 2014. Com están?, qualqú sap qualque cosa?

Pepe

Re: Noves instal·lacions per EMSER (Consell administració 2)

Pepe | 18/04/2014, 12:10

L’Ajuntament de Pollença s’interessa pel funcionament del Servei d’Atenció al Ciutadà de Calafell.

h
ttp://infomakis.com/?p=30275

Al proper ple demanarem explicacions sobre la necessitat d'anar sis persones fins a Calafell per veure el funcionament del servei d'atenció als ciutadans. Nosaltres ja els podem donar una idea sense necessitat de desplaçar-se a cap lloc: Quan un ciutadà registra un dubte, denúncia, queixa, petició... Contestar-li. De res

Pepe

Re: Noves instal·lacions per EMSER (Consell administració 2)

Pepe | 18/04/2014, 12:09

Siempre estará a nuestro lado y siempre nos podremos perder por Macondo cuando la triste y gris realidad nos quiera atrapar.

Paco

Re: Noves instal·lacions per EMSER (Consell administració 2)

Paco | 18/04/2014, 11:05

Años después, ante el pelotón de fusilamiento, el coronel Aureliano Buendía habría de recordar aquella tarde remota en que su padre le llevó a conocer el hielo...
Con estas palabras empezó para mi, les habrá ocurrido a otros, una pasión por el sano hábito de la lectura que los obligados clásicos del magisterio tardofranquista no habían conseguido despertar.
Aureliano Buendía, Úrsula Iguarán, Santiago Nasar, Florentino Ariza, Fermina Daza y muchos de nosotros, nos quedamos algo huérfanos.
Gracias, Gabo

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb