URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

En defensa del territori (ple d'abril)

Alternativa | 28 Abril, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquest són els punts del ple ordinari d'abril que es celebrarà el dimarts a les 20:00. A les 19:30 es realitzarà el ple extraordinari pel sorteig de les taules electorals de les eleccions europees.

Presentam una moció proposada pel GOB que fa a la situació de fragilitat territorial i ambiental derivada de la legislació impulsada pel PP de desregulació territorial. En la proposta de moció, s'hi exposen els canvis legislatius i les conseqüències immediates sobre l'urbanisme municipal i es proposa un acord que fa referència a les competències municipals en matèria d'urbanisme amb l'objectiu de corregir la tendència d'aquestes lleis a desregular el marc normatiu bàsic i a impulsar amnisties generalitzades al sòl rústic sense atendre la necessitat d'impulsar vertaderament la disciplina urbanística.

Al ple es presenta el pressupost i la plantilla  amb mig any de retard, amb unes limitacions de despeses absurdes, imposades pel govern estatal del PP, i on hi ha un bon grapat d'inversions que ja havien estat pressupostades al 2013... Clar que el 2014 és més aprop de les eleccions... Als mateixos també es nota ja la majoria PP&PI i per primera vegada aquesta legislatura no s'ha tingut en compte cap de les propostes que hem presentat els partits de l'oposició. 

1 – Aprovació si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària de dia 21 de març

2 – Impulsar el procediment i tràmits preceptius per a la cessió gratuïta al CIM dels trams de finca de titularitat de l’Ajuntament afectats per la expropiació de la variant del Port de Pollença.

Un tema al·lucinant que mostra una vegada més com s'ha gestionat l'Ajuntament, resulta que encara no ha posat al seu nom les finques que li pertocaven de l’expropiació forçosa de la via de circumval·lació, ara es tracta de aprovar pel ple aquest fet...

3 -   Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost de la Corporació, i la plantilla de l'exercici 2014 . 

A l'enllaç Documentació Hisenda trobareu tota la informació que ens han enviat sobre el tema.

4 – Aprovació inicial si procedeix de la modificació de l’Ordenança de Preus Públics del Festival de Pollença 2014

Les entrades seran entre 20 i 35 euros amb bonificacions per residents, carnet jove, escola de música i banda de música.

En el moment d'escriure aquest article no ens ha arribat la informació via email per poder penjar-la.

5 – Aprovació, si procedeix, del reconeixement extrajudicial de crèdit 1-2014

6 – Aprovació, si procedeix, del reconeixement extrajudicial de Crèdit de la Residència

Aquí ens varen enganyar, ens varen dir que les factures havien quedat “tot i haver crèdit” fora de la liquidació per qüestió de temps ja que havien hagut de tancar l’exercici comptable el 30 de gener i aquestes factures no havien arribat a temps i que per això els dos punts es convertirien en un tot sol. Si bé hi ha unes factures grosses i molt clares de l’instal·la cio d’una centraleta de comunicacions al centre de dia que es va millorar al darrer moment i deixant al costat les factures de les reparacions del les escoles, hi ha factures de actuacions musicals fins i tot de les festes de juny de San Pere al Moll.

7 – Sol·licitud d’ajuda per a projecte d’inversió i actuació per la millora de l’oferta turística a Mallorca, corresponent a l’exercici 2014 (BOIB 43 de 29/03/2014)

Aquest punt anirà d’urgència ja que el terme per sol·licitar aquestes ajudes finalitza el mateix dia 29 dia del ple i per tant anirà d’urgència ratificant un decret de batlia. Es tracta de demanar una ajuda per poder desenvolupar una sèrie de millores a la Cala, ampliar el mirador de Cala Barques i fer una actuació a la plaça dels pins. Sembla que es tracta de rentar-se la cara davant dels veïns de la Cala Sant Vicenç ja que aquesta subvenció està més que complicada ja que tenim concedida la subvenció per executar les obres de la primera línia del Port de Pollença

8 – Moció presentada pel grup municipal d’UMP per a l’asfaltat de la carretera MA-2200, de Pollença al Port

9 – Moció presentada pel grup municipal d’UMP per a la modificació de les senyalitzacions de velocitat màxima  a la carretera MA-2200 de Port de Pollença a Alcúdia

UMP ha  acceptat a proposta de l'equip de govern fusionar  les dues mocions. Amb el tema de l’asfalt no hi ha gran cosa a dir, només que no fa tan de temps que es va fer i que no és normal com s'ha degradat.  Respecte a l'altra moció es tracta de la senyalització de velocitat màxima a la carretera entre Alcúdia i el Port de Pollença  es demana que la velocitat no sigui limitada a 50 per hora a l’hivern.

10 – Moció presentada pel grup municipal A en relació a les amnisties urbanístiques impulsades pel Govern Bauzà

Com ja hem comentat presentam aquesta moció proposada pel GOB. Després de poc més de dos anys amb el Partit Popular al capdavant de les principals institucions Mallorca es troba en una situació de  fragilitat territorial i ambiental sense precedents que compromet el seu futur i el de la seva societat i que hem d'aturar.

11 - Moció presentada pel grup municipal PSM-EN per a d’implantació del domini cat a les webs municipals.

El regidor de Noves Tecnologies va dir que ja estaven comprats i tot just faltava fer les redireccions

12 - Moció presentada pel grup municipal PSM-EN per a la investigació de la titularitat municipal de l’Església de la Cala

El batle va dir que l’edifici encara està a nom de la dona del promotor de la Urbanització de la Cala Sant Vicenç i que ningú vol saber res, va dir tornaria parlar amb el vicari d’aquest tema.

13 – Moció presentada pel grup municipal ERAM a favor de utilitzar el llenguatge estàndard als informatius d’IB3

Com ha glossat Josep Bonnín sobre aquest tema:

Sa MoMa ja està salat
ara el telenotícies
IB3 expert en pífies
que ja em té acostumat.

Per què un altre disbarat
per la llengua esbocinar
els que no fan més que odiar
el sentir del nostre poble
amb un sentiment innoble
sens cap legitimitat?

Experts en manipular
cada dia, una ofensa

però el poble se defensa

i no deixa de lluitar.

 

 

 

 

Comentaris

pitecantrop

Arròs brut

pitecantrop | 29/04/2014, 17:56

El PP ha començat la campanya dels arroços bruts, brutissims, aixì que tornarà guanyar. Tal volta els balears tan sols tenim una perllongació de budells al cap , en ves de neurones.

Alternativa

Re: En defensa del territori (ple d'abril)

Alternativa | 29/04/2014, 11:36

L'article l'haviam fet segon la comissió informativa(. L'ordre del dia definitiu del ple d'avui és el següent:
1 – Impulsar el procediment i tràmits preceptius per a la cessió gratuïta al CIM dels trams de finca de titularitat de l’Ajuntament afectats per la expropiació de la variant del Port de Pollença.
2 - Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost de la Corporació, i la plantilla de l'exercici 2014 .
3 – Aprovació inicial si procedeix de la modificació de l’Ordenança de Preus Públics del Festival de Pollença 2014
4 – Aprovació, si procedeix, del reconeixement extrajudicial de crèdit 1-2014
5 – Moció presentada pel grup municipal d’UMP per a l’asfaltat de la carretera MA-2200, de Pollença al Port i per a la modificació de les senyalitzacions de velocitat màxima a la carretera MA-2200 de Port de Pollença a Alcúdia
6– Moció presentada pel grup municipal A en relació a les amnisties urbanístiques impulsades pel Govern Bauzà
7 - Moció presentada pel grup municipal PSM-EN per a d’implantació del domini cat a les webs municipals.
8 - Moció presentada pel grup municipal PSM-EN per a la investigació de la titularitat municipal de l’Església de la Cala
9 – Moció presentada pel grup municipal ERAM i PSM-EN a favor de utilitzar el llenguatge estàndard als informatius d’IB3
10.- Propostes /Mocions d’urgència
II PART DE CONTROL I SEGUIMENT
1.- Informació de Batlia
2.- Dació de compte de resolucions de Batlia
3.- Precs i preguntes

Perico

Candidat

Perico | 29/04/2014, 10:10

Enhorabona a na Marina!!!
A mem si te feim Batlessa!

Joan Martorell

Presupostos 2014

Joan Martorell | 28/04/2014, 23:28

Es veritat, esper que la ciutadania els possi on toca. Anims

Pepe

Re: En defensa del territori (ple d'abril)

Pepe | 28/04/2014, 23:04

Joan ara amb 10 regidors el PP&PI no ha fet ni cas de les peticions que hem fet des de l'oposició, algunes aprovades pel ple.

Pepe

Re: En defensa del territori (ple d'abril)

Pepe | 28/04/2014, 23:01

El dijous et donarem unes lliçons sobre l'1 de maig, estàs convidat i si vols pots aportar alguna cosa, el circ no serà complet sense tu.

Joan Martorell

Presupostos 2014

Joan Martorell | 28/04/2014, 23:01

Vist que faran obra a la Peixateria, no estaria demés projectar uns banys públics. També vist que ja tenim projecte de pressupostos per el 2014, a la parada del Bus, també fa falta endemés de uns banys com toca, una estació digna. Lo que hi ha ara, es deplorable.

mestres

Re: En defensa del territori (ple d'abril)

mestres | 28/04/2014, 20:26

O sigui lo de na Marina es vere. Buf, un altre mestre d'escola al circo, i venga escola publica, pero de qualitat eh? aixo si

Pepe

Re: En defensa del territori (ple d'abril)

Pepe | 28/04/2014, 19:08

Pensava que a qui li donaven la cosa al cul era a mi... He de dir que si l'altre dia Javier, el regidor del PSOE, es va sortir al partit de futbet que jugava contra mi no era per facilitar la meva entrada al PSOE com ha pogut interpretar algun espectador.

Joan  CC

Re: En defensa del territori (ple d'abril)

Joan CC | 28/04/2014, 12:21

Lumbreras, crec que vas errat, el pecat d'en Miquel ha estat negar-se a fer-se el carnet del Cai. Tambe te de dir que tenim dret atanteig, si igualam l 'oferta deVox o el psoe s,ha de quedar a Alternativa.

Miquel Sánchez

Re: En defensa del territori (ple d'abril)

Miquel Sánchez | 28/04/2014, 10:59

Vas malament, amb qui estic negociant és amb VOX, de fet per si les negociacions no duen a bon port ja estic matriculat a l'accés a la Universitat per majors de 45 anys i començar a estodiar magisteri.

Quina manera més bona de començar la setmana

lumbreras

Re: En defensa del territori (ple d'abril)

lumbreras | 28/04/2014, 08:56

Sabeu que en Sanchez esta negociant amb el psoe despres de la cosa al cul que leu pegat, s'ha de ser mestre d'escola per pintar algo al vostre partit, com mostrau el llautó

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb