URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Alternativa | 02 Maig, 2014 00:01

La cap de llista i candidata a batlessa d'Alternativa per Pollença a les eleccions municipals de 2015 serà na Marina Llobera Vicens. Té 30 anys, és llicenciada en Filosofia i professora d'ensenyament secundari. Na Marina també serà a partir d'aquest moment la nostra portaveu.

Vinculada des de fa temps de forma activa a l'assemblea d'Alternativa, és la persona que en el segon Congrés del partit triàrem per encapçalar la llista a les properes eleccions municipals. Ja que a Alternativa apostam per la renovació, com una eina més per evitar la profesionalització de la política. Els membres d’Alternativa per Pollença no podem ocupar un càrrec, ja sigui públic o intern,  durant més de dues legislatures consecutives i en Pepe García ja ha estat dues legislatures cap de llista i  regidor.  L'assemblea proposà na Marina com a candidata i ella assumí la responsabilitat amb la mateixa energia amb què ha estat treballant en els darrers temps dins i fora d'Alternativa. Sense cap dubte, estam convençuts que ella és la persona adequada per donar continuïtat i un nou impuls a l'esquerra alternativa de Pollença.

Acostumada a treballar en equip, a manejar assemblees i a cercar consensos per sumar, és la candidata que Alternativa necessitava per treballar en un doble sentit: augmentar el pes i la importància de l'assemblea com a òrgan de decisió del partit, i presentar de nou un projecte per governar. Tenim clar que som una força municipalista, que no hem deixat ni un sol moment de treballar per al poble fent una oposició constant i seriosa, però també pensam que és necessari que canviïn moltes coses del nostre poble, i això només es pot fer des del govern. Des d'Alternativa pensam que la tasca de la batlessa ha de ser coordinar, propiciar consensos i facilitar la participació del poble en la presa de decisions, tant en els plens com fora.

     Na Marina encapçalarà una candidatura de ruptura democràtica per trencar amb les formes i el fons entorn del què gira la política municipal a Pollença des de la recuperació de les institucions democràtiques. Aquesta candidatura es presenta per a que sigui el poble qui governi, sempre a partir d'unes bases de predomini del bé comú sobre l'individualisme, de la cooperació per sobre de l'enfrontament egoista, per rompre amb el clientelisme i promoure la participació política activa més enllà de les votacions cada quatre anys. Per intentar obrir vies d'economia social i de proximitat, i fomentar un teixit associatiu que dinamitzi una vida cultural excessivament institucionalitzada i buida.

     Pollença té un passat fortament arrelat a l'esquerra, i na Marina, encapçalant la llista d'Alternativa per Pollença, és qui millor pot recollir aquesta herència política per a que torni esser una opció de futur.

 

 
Fotografies de Biel Perelló dels actes i presentació de l'1 de maig
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Comentaris

Pepe

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Pepe | 04/05/2014, 00:07

Molt bé Miguel, és clar que el govern del PP és el govern dels grans hoteleres. Només cal veure com han fet seva la proposta del PP de reduir el número de diputats.

Joan CC

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Joan CC | 03/05/2014, 13:23

Na Marina va emprar aquest conte per explicar el que ha de ser la filosofia d' Alternativa. Més enllà dels resultats inmediats el nostre objectiu és construir una vertadera xarxa on fonamentar el vertader canvi.

h
ttps://www.youtube.com/watch?v=Mi8CTu-Joew

Miquel Sánchez

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Miquel Sánchez | 02/05/2014, 23:37

En uns dies tindrem enllestit un treball de camp que hem fet damunt l'arrendament d'apartaments a turistes, ja us avancem que no "pinta" gens bé.

Han parlat advocats, assessors fiscal etc, nosaltres hem recollit opinions de tothom i tindrem un informe bastant clar dins l'ambigüetat en el que s'està tractant el tema.

Com novetat d'avui tenim que l'Ajuntament de Barcelona suspendrà durant 6 mesos les actuals llicències turístiques d'aquests tipus d'apartaments, sembla que el PP i CIU han arribat a un acord per fer-ho, com sabeu la dreta sigui d'on sigui sempre amb el poderós.

Si els pollencins tenen problemes amb aquest tipus d'arrendaments tot just hauran uns responsables, el Partit Popular i els que lis donen suport sigui on sigui.

Marina

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Marina | 02/05/2014, 21:53

Moltes gràcies a tots per l'acte d'ahir. I agrair també les mostres de suport i els ànims que he rebut, tant per escrit en aquest bloc com de viva veu.
Tot i ser lectora i col·laboradora del bloc, haureu notat que no hi acostum a fer comentaris, bàsicament perquè no solc tenir temps, ni ganes, de discutir amb persones a qui no els veig la cara. I pens continuar en aquesta línia.
La meva prioritat i les meves energies se concentren en organitzar, preparar, dinamitzar... perquè la primera i més important tasca que tenim a l'esquerra alternativa és la de crear bases fortes, estrenyer vincles, reforçar compromís i militància, i el primer consens a treballar i el veritablement important és entre les mateixes classes populars, entre aquells que volem, no una reforma tanmateix impossible, sinó una veritable transformació social.
Ara bé, m'agrada el debat i per discutir mirant-nos als ulls i amb valentia, estic sempre disponible tant pels amics com pels "enemics" ;)
Salut!

Pepe

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Pepe | 02/05/2014, 21:28

Gràcies Rafel i gràcies David.
Respecte a un pacte d'esquerres com ja hem fet públic estam disposats a parlar a partir d'una assemblea única, oberta, i independent.

Pepe

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Pepe | 02/05/2014, 21:24

Moltes gràcies a tots els que vàreu fer possible l'éxit dels actes d'ahir amb la vostra feina i la vostra assistència.
I sobre tot gràcies a Marina , pens que no podiam tenir millor candidata i que a poc que l'ajudem, entre tots podem canviar totalment la forma de fer política al municipi,

Alternativa per Pollença

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Alternativa per Pollença | 02/05/2014, 19:06

Més fotografies de l'acte al nostre perfil de facebook

www.facebook.com/alternativaper.pollenca/media_set?set=a.681832625185379.1073741841.100000759446484&type=1

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 02/05/2014, 19:05

"La joven Marina Llobera releva a Pepe García como candidata a la Alcaldía por Alternativa".

www.facebook.com/photo.php?fbid=682197361815572&set=a.187749651260348.34663.100000759446484&type=1&theater

Garci

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Garci | 02/05/2014, 12:18

Endavant Marina. L'acte d'ahir va ser genial, per la gent, pel nivell discursiu, per l'ambient i sobretot per l'energia que es va desprendre.
Segurament molta gent aprofitarà per fer de na Marina el blanc de la diana (com ha passat amb en Pepe i en Miquel) pero coneixent-la no es farà ni una passa enrere.

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 02/05/2014, 10:58

Per arribar a consensos hauria d'haver un govern disposat a negociar i no ha imposar aberracions pedagògiques d'un fanàtic farmacèutic. Desgraciadament no és així, vegent que han anomenat a una venedora de pisos (amb tots els respectes pels que es dediquen a fer de API), veiem quin és l'interès pel sistema educatiu que té aquest govern.
Molts sort a la candidata i salutacions a la gent d'alternativa.

Joan CC

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Joan CC | 02/05/2014, 10:55

Un a Marina miracles no ni demanam. Amb aquesta guarda que ens governa l'únic consens que cal es el de la majoria de ciutadans per fer-los fora.

Un

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Un | 02/05/2014, 09:56

Ostia, per esser tan bona per arribar a concensos, .... A les negociacions de educacio en les que ha participap amb la conselleria no ha arribat a cap acord, ni els que ella representava, ni la conselleria s'ha mogit grns de les postures inicials.

Rafel Ballester

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Rafel Ballester | 02/05/2014, 09:36

Enhorabona Marina, és difícil entrar en política i més avui en dia.

Alternativa

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Alternativa | 02/05/2014, 09:08

Marina Llobera, candidata a batlessa d’Alternativa
Agafa el relleu de Pepe García i també serà la portaveu del grup
www.arabalears.cat/xarxa_local/Marina-Llobera-candidata-batlessa-dAlternativa_0_1130887024.html

David Abril

Enhorabona

David Abril | 02/05/2014, 08:41

L'enhorabona a na Marina, i tot el reconeixement a en Pepe, per la feina d'aquests anys! Força i a teixir una aliança d'esquerres que faci possible un canvi de govern i de polítiques a Pollença!

Joan CC

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Joan CC | 02/05/2014, 08:37

Moltes gràcies a tots els que vàreu fer possible l'acte d'ahir i a tots els assistents per venir. Com va dir Marina, entre tots podem canviar les coses.

Miquel

Re: Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Miquel | 02/05/2014, 07:56

Ja divendres que els extrems es tocan, veig que eu tret la escala de figaral com el PP ........

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb