URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

PP&Pi no accepten rebaixar un 25% el preu de les entrades del Festival als residents

Alternativa | 05 Maig, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

 ANTECEDENTS
 
Al Festival del 2013, el mes de juny, els grups municipals d’Alternativa per Pollença, PSOE, UMP, PSM, Esquerra Republicana i els dos regidors no adscrits vam registrat al·legacions per millorar l'ordenança de preus del Festival; demanant l'ampliació del descompte als residents del 10 al 25 % i que els preus continuen sent fixats pel ple i no per la Junta de Govern com pretenia ara el batle.
 
Veure: Al·legacions de l'oposició als preus del Festival
 
PP & PI en aquel moment en minoria no van resoldre les al·legacions fins el ple de setembre, quan ja s'havia fet el Festival. Un informe d'Intervenció reconeixia que encara que ja hagués passat el Festival es podia ampliar el descompte als residents del 10 al 25 % forma retroactiva. Els grups de l'oposició vam mostrar més seny que els que ens governen i davant de les explicacions de l'interventor dels problemes que podia significar fer ara pagaments retroactius per la tresoreria municipal vam decidir retirar aquesta al·legació esperam que l'equip de govern apliqui aquest descompte al Festival del 2014. El que no vam retirar és el nostre rebuig a la proposta de l'equip de govern de que els preus siguin fixat per la Junta de Govern i no pel ple.
 
Veure PP&PI d'esquenes al ple
 
La nostra sorpresa ha estat veure  l'actuació barroera de PP&PI amb el suport inexplicable d’UMP al darrer ple per aconseguir aprovar el que només fa uns mesos  vam rebutjar. Aquesta és la nota de premsa conjunta dels grups de l'oposició (Alternativa, PSOE, PSM i Esquerra) sobre el tema:

El PP i el Pi no accepten la proposta de rebaixar un 25% el preu de les entrades del festival de Pollença als residents

Els grups municipals d’ Esquerra Republicana, Alternativa per Pollença, PSOE, PSM hem votat en contra de l'ordenança de preus del Festival de Pollença i hem demanat l'ampliació del descompte als residents del 10 al 25 % i que els preus els fixi el ple i no la Junta de Govern

 

Al ple ordinari del dia 29 d’abril l’equip de govern ha presentat una modificació dels preus del Festival sense tenir en compte la programació ni el cost de les actuacions. En relació als preus públics del festival, els grups d’esquerres de l'oposició hem considerat que s’ha de donar una passa més per intentar que hi hagi més assistència dels ciutadans de Pollença als concerts del Festival, tot i que veim que aquesta no és la intenció de l’equip de govern per enguany. A més a més, cal tenir en compte que els ciutadans de Pollença som els que financem pràcticament el 100% del cost del Festival. Per això, hem proposat que el descompte pels residents a Pollença sigui  del 25% en comptes del 10%.

Per altra banda, també consideram que és injustificable el canvi proposat per l'equip de govern a l'ordenança i que sigui la Junta de Govern i no el ple de l'Ajuntament qui  fixi els preus del Festival. Els preus d'un acte cultural tan important com és el Festival s'han de fixar en el organisme més representatiu i democràtic que és el ple municipal.

 

El batle i l’equip de govern han perdut una bona oportunitat per incorporar unes al·legacions que presentàrem l’any passat, consensuades per una majoria de regidors del ple municipal, i que haurien facilitat que els ciutadans del municipi de Pollença poguessin assistir al festival de música de Pollença. Lamentam profundament també el canvi de criteri d'UMP, que l'any passat va signar i presentar unes al·legacions juntament amb la resta de la oposició i enguany, en canvi, dona suport a uns preus que no inclouen el contingut d'aquelles al·legacions.

 

Unió Mollera Pollencina no sabia ni el que havia signat, presentat i  votat fa només uns mesos, així anam.

 

 

 


Comentaris

MALENI

Re: PP&Pi no accepten rebaixar un 25% el preu de les entrades del Festival als residents

MALENI | 06/05/2014, 08:21

Sí la definició exacte és aqueixa "super" coherents. La definició del que s´hauria de fer s´ha de veure en el panfleto (abans se deia programa electoral) de la LLiga, el que va passar s´ha de veure en l´actuació de na Malena n´Estrany i els recolzaments que va tenir en la seva actuació.

JOSELÍN

PPI

JOSELÍN | 05/05/2014, 10:38

Jo crec que és normal que no vulguin baixar els preus pels residents, igual pensen que la gent és com ells i passen del festival.

Sobretot els del PI, que són super coherents amb ells mateixos i la seva filosofia.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb