URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Propostes pel pressupost

Alternativa | 09 Maig, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquestes són les  propostes que vam fer al PP&PI pel pressupost 2014. No han estat acceptades a pesar d'estar fonamentades en partides aprovades i no executades al 2013, i en els acords del ple. Amb majoria absoluta és clar que el consens s'ha convertit en imposició, a diferència d'anteriors pressuposts només UMP va votar amb l'equip de govern i la resta de partits de l'oposició vam votarn en contra.

Les nostres propostes:

-  Insisitim en la necessitat de fer  millores en el conveni de l'IES Clara Hammerl per tal que l’Ajuntament pugui realitzar altres usos abans de construir noves infraestructures:

- Tancar o separar mitjançant una tanca les instal·lacions esportives (incloses les exteriors) de la resta de les instal·lacions de l’IES.

- Adequar els vestuaris i els banys que actualment estan en mal estat.  No hi ha vestuaris per als arbitres.

- Ampliar el pavelló creant unes grades a la zona d'espectadors.

-Assumir la gestió de la instal·lació fora de l’horari de l’IES, inclòs els mesos de vacances d’estiu, Nadal i Pasqua. Cal tenir en compte que l’IES té prioritat per a fer les seves activitats extraescolars, però que en cas de no fer-ne la instal·lació pugui ser ocupada per a realitzar activitats municipals.

- Assumir de forma real la vigilància de la instal·lació (evidentment fora de l’horari lectiu). Actualment es trasllada aquesta responsabilitat al club, especialment als entrenadors.

-Integrar la gestió d’aquestes instal·lacions esportives dins un pla de manteniment de les instal·lacions esportives del Port de Pollença o de tot el municipi. Actualment no hi ha un pla de manteniment de la instal·lació, només es fan actuacions o reparacions puntuals que realitza l’Ajuntament o l’IES depenent de qui sigui l’interessat.

- Insistim en la necessitat de complir els acords de ple i millorar el catàleg de camins amb la realització d’investigacions catàleg de camins: iniciar la recuperació de l’ús públic del camí del coll d’en Patró i resolució dels expedients d'investigació. 25/07/2012

- Partida per a la redacció d'un projecte de creació de recorregut arqueològic a Pollença. 27/03/2008

- Dotació de partida pressupostària per continuar amb les excavacions al Pedreret de Bóquer.

- Demanam una partida pel compliment de la moció de la fumigació herbicides: conscienciació i contractació de mitjans tècnics i materials

- Especificar una partida pel compliment de la moció per promoure els productes locals i de proximitat .

- Ampliar la partida per a l'eliminació de barreres arquitectòniques

- Partida per l'obertura del CTO de la Gola.

- Tenir en compte  al pressupost dedicat a la Cala Sant Vicenç; la feina que va fer l’Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç al 2008. Un extens dossier al que s’identifiquen tota una sèrie de feines a realitzar per millorar l’espai públic de la cala; repàs de pintura, senyals de trànsit i indicadors, enllumenat, papereres, zones enjardinades, portetes del comptadors, els parques, les coves, la plaça dels pins... I que encara no s'ha fet.


 

Comentaris

Pepe

Re: Propostes pel pressupost

Pepe | 09/05/2014, 17:47

És totalment absurd que es defensi fer nous pavellons quan tenim algunes els pavellons dels instituts infrautilitzats. El tema de les competències no deixa de ser una excusa, com bé diu Joan tot són obres pagades amb doblers públics i hauria de ser molt senzill arribar a acords... Per què són capaços d'arribar a un acord amb Ports per la zona blava i no són capaços de fer el mateix al cas del pavelló de l'institut, el Centre de Turisme Ornitològic de la Gola...Falta voluntat o ganes de fer feina a aquest sentit, i això que el color polític d'Ajuntament, Consell i Govern coincideix.

Alternativa per Pollença

Re: Propostes pel pressupost

Alternativa per Pollença | 09/05/2014, 15:26

Avui a les 19:00 podeu escoltar a la nostra portaveu i candidata, na Marina Llobera, a Ràdio Pollença

Joan CC

Re: Propostes pel pressupost

Joan CC | 09/05/2014, 10:19

L'excusa per no aceptar-ho és que l'IES no és competència de L'Ajuntament. Això ja ho sabiem, per això hi ha un conveni que demanam que és millori. La situació actual és que hi ha un pavelló que no té les mínimes condicions de manteniment. Evidentment l'equip directiu de l'IES deu tenir altres necesitats que dedicar el seu presupost al manteniment d'una instalació que clarament està sobredimencionada per lús que en fan. Per això pensem que és lògic que sigui aprofitada per l'ajuntament a canvi de fer el manteniment. Crec que és una presuposta raonable. El cos hem demana demanar un pavelló nou però la responsabilitat em diu que primer em de mantenir i conservar el que ja tenim. El pavelló està a nom de la conselleria però és dels ciutadans i crec que no és pot deixar fora de maneniment i al mateix temps dedicar 75.000 euros a una pista poliesportiva inútil.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb