URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De la pista de futbet a l'ordenança d'ocupació de la via pública (precs i preguntes

Alternativa | 13 Maig, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquests són preguntes que vam fer i van ser contestades al ple de març (algunes eren d'anteriors plens), i que encara no haviam publicat. Al ple d'abril vam registrar preguntes però no es van arribar a contestar per falta de temps

 

La gestió de les noves pistes de pàdel que es faran destruint el camp de futbet del Port de Pollença serà municipal o es traurà a concurs? Es poden informar quan d'hores a la setmana s'ha llogat la pista de futbet el darrer mes? Per què no intenten fomentar el lloguer de la pista (rebaixes a col·lectius, torneigs) i reconsideraran la seva decisió de destruir unes instal·lacions noves i no fan les pistes de paddel a altre espai?

Resposta del regidor d'esports; la gestió serà pública. Respecte al tema de les pistes de pàdel el regidor va dir que l'estava donant voltes.

Al darrer ple al parlar del pressupost i a preguntes nostres el regidor d'esports va explicar que el temporal que va haver a final de l'any passat havia mogut les barres i també el tancament del mur exterior de la pista de futbet i que a més a més no havia a prop cap presa d'aigua necessària pel manteniment de la gespa artificial. Sembla que tot això pot servir d'excusa al regidor d'esport per llevar la pista de futbet i fer les pistes de pàdel promeses al comitè d'UMP (amants d'aquest esport). Com li van recordar al regidor d'esports si la pista de futbet té deficiències són responsabilitat del que era el seu company regidor fins fa un mes. La pista de futbet va ser “una millora” feta per l'empresa que va posar gespa als camps de futbol. Tant a un cas com a altre ha quedat demostrada la pèssima gestió que es va fer.

En resum al principi l'excusa per llevar la pista de futbet era la falta d'ús (tema que no va contestar al ple), ara l'estat de les pistes... Consideram que si la pista (fet fa quatre anys) no es troba en bon estat el que s'ha de fer a la reforma és reparar-la.

Article anterior: Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho

Qui va donar permís per fer un fogueró dins el recinte del parc infantil del Miquel Capllonch. El diumenge de matí el parc es trobava amb restes del foc enceses, ple de graveta dels arbres, i amb una bona pudor a pixat. No hi ha un altre lloc al Moll per fer una torrada que a un parc infantil.

Resposta del batle: quan van donar l'autorització no van preveure els problemes. L'any que ve es canviarà la ubicació del fogueró.

- Respecte a la proposta de la fundació Tabaluga (Peter Maffay) per tal de comprar el solar de Cala Barques que té el xibiu anomenat Balaixa. Ens pot informar el batle de la seva reunió amb l’associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç? Per què no va convidar a la mateixa als grups de l’oposició a pesar de que la idea d’aquesta reunió havia sorgit de l’oposició? Com es justifica el valor d'expropiació del solar, valorat per l'Ajuntament en 291.398,60 €, quan en canvi la opció de compra del solar havia estat de només 120.000 €.?

Resposta del batle: la reunió es va fer per explicar el procés i la possibilitat. Respecte a la valoració es va fer tenint com base la valoració de la ponència de valors. S'haurà de continuar la negociació.

És lamentable que PP&PI hagin gestionat aquest tema sense transparència i comunicació; informes que ens arriben el mateix dia del ple, notes de premsa sobre una operació que no s’havia duit a terme, sense voler una reunió oberta entre totes les parts interessades... Una proposta que tenia bon aspecte s'ha evaporat i com podeu veure a la resposta del batle amb poques explicacions i fent una reunió que havia proposat l'oposició sense l'oposició. A la fi els fets demostren contínuament que PP i PI actuen com un partit única amb que tingués majoria absoluta. (article anterior; El batle és el responsable de l'embolic del solar de Balaixa)

-Quan es realitzarà la unitat d’execució de l’hotel Pollença Park?

Resposta del batle: Ja s'hauria d'haver fet però hi ha problemes resultat de l'aprovació del nou pla hidrològic.

Ens preocupa aquest tema ja que aquesta unitat d'execució de l'hotel Pollença Park que significa la dotació de serveis i millora dels carrers del Bot i carrer Roure. Fa temps que denunciam l'estat del carrer Bot, un carrer pel que milers de turistes accedeixen a la platja i que no té voreres. A més a més aquests dos carrers són fonamentals al projecte de semipeatonització. És imprescindible que aquesta unitat s'executi abans de fer la semipeatonització.

- Després de la reunió entre les immobiliàries del municipi i la Guàrdia Civil a la que es va exigir a les immobiliàries que es donin d’alta al “Registre d’hostatgeria”, cosa que els hi prohibeix l’actual Llei Turística que encara no té el Reglament aprovat. S’ha fet des de l’Ajuntament alguna gestió a aquest tema?

Resposta batlle; la regidora de turisme no va poder anar per motius personals, va anar la tècnica. No s'ha fet res.

Properament us explicarem com es troba el tema.

-Quan ens pensen enviar l’esborrany de la seva proposta d’ordenança d’ocupació de la via pública?

Resposta batlle; Continuen fent feina...

S'ha perdut una altra legislatura a aquest tema i una vegada més després de l'aprovació per urgència de la nova ordenança i del procés d'al·legacions no ha hagut valor ni ganes de resoldre aquest tema conflictiu.

 Albercocs i cireres

 

 

Comentaris

Pepe

Re: De la pista de futbet a l'ordenança d'ocupació de la via pública (precs i preguntes

Pepe | 14/05/2014, 20:13

Doncs sí Margalida, encara el PP no ha explicat perquè a la llista havia comerços que diuen que no s'havien apuntat o que se les havia enganyat...
Respecte al tema dels nazis, és un clàssic quan falten arguments, és la llei de Godwin; a mesura que una discussió a la xarxa creix, la probabilitat que es produeixi una comparació amb els nazis o Hitler tendeix a u.

Un altre exemple de com gira la truita el PP és el que vivim ara amb l'assassinat de la presidenta de la diputació de Lleó per parts de dues militants del mateix PP que han convertit en un debat sobre twiter i sobre "l'ambient". La palma se la porten acusacions com la de Luis Salom, membre de campanya del PP Valencià per les europees, que va relacionar l'assassinat d amb la revista 'El Jueves'. Salom, i altres que l'han relacionat amb programes com l'intermedio.

Margalida Amengual

targeta blava

Margalida Amengual | 14/05/2014, 07:30

Es que no en fan cap de bona i giren la truita així com els hi convé. Vos imaginau que haguessin dit els peperos si ho hagués fet un altre partit polític? Jo ja dic desde ara que no pens comprar res a cap establiment que estigui adherit a la targeta aquesta. Me pareix inmoral i discriminatori. El que haurien de fer es donar descomptes a la gent que no te feina i que ho passa malament. I me molesta molt que darrerament sempre desqualifiquin el que no els hi agrada diguent-li nazi; no haurieu d'usar aquest insult tan a la lleugera, pareix que no saben el que significa aquesta paraula.

Pepe

Re: De la pista de futbet a l'ordenança d'ocupació de la via pública (precs i preguntes

Pepe | 13/05/2014, 17:58

És al·lucinant que na Mabel Cabrer, supervivent del Govern més corrupte de la història de Balears, responsable de l'únic metre aquàtic del món que es va construir amb un sobrecost d'antologia ens digui nazis als que únicament exercim el nostre lliure dret de comprar on vulguem.

La seva trivialització del que va ser l'inici de l'Holocaust demostra els coneixements d'una persona que fa temps que s'hauria d'haver anat a ca seva.

De PPena

Targeta blava

De PPena | 13/05/2014, 13:52

Targeta Blava:
No discutiré la legalitat, tot i que no n'estic tan segur, però l'immoralitat és clara, també és immoral que la farmàcia del president del Govern Balear sigui la que més facura de la seguretat social en aquesta comunitat...

Alternativa

Re: De la pista de futbet a l'ordenança d'ocupació de la via pública (precs i preguntes

Alternativa | 13/05/2014, 09:31

Preparan una moción de censura contra la directiva del Club Nàutic

La junta actual no ha sido capaz de aprobar las cuentas de 2013 y 2014

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticias/part-forana/2014/124003/preparan-mocion-censura-contra-directiva-del-club-nautic-1.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb