URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

FatxaAttak.

Alternativa | 01 Juny, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail 

Més o manco com els romans i els anglesos que sembraren sal al pobles de llurs enemics, la caverna ens vol extingir amb un atac salat, ben dirigit i coordinat pel SUPER SALADOR, hereu del Sentinela d'0sidente.

 

 

Comentaris

Alternativa

Re: FatxaAttak.

Alternativa | 01/06/2014, 18:26

Més per Mallorca reivindica el futuro de Pollença

h
ttp://noticiasdemallorca.com/20140531-mes-per-mallorca-reivindica-el-futuro-de-pollenca

La unió de forces és una bona noticia i És cert que a Més per Mallorca s'han donat passes per fer un partit més democràtic i obert, però també és cert que no ha hagut valor per fer un canvi total de formes. Com va senyalar al seu dia l'Ara Balears: " els missatges de renovació, contrasten amb l'elecció d'una direcció que queda a mig camí. Es planteja un moviment nou, però s'elegeixen per a l'executiva militants amb llarg recorregut polític, com Mateu Morro (PSM), Miquel Rosselló (IV) i Antoni Alorda (PSM). Es proposa un moviment que ultrapassi les dinàmiques dels partits, però a l'hora de la veritat l'assemblea va votar en clau de partits i no va elegir els dos independents que es presentaven: Antoni Bennàssar i Miquel Gallardo. Però sobre tot la dinàmica de partits també es va visualitzar en una permanent de quotes (mitja del PSM i mitja d'IniciativaVerds) que no es podia triar." A Alternativa consideram que la unitat passa per un projecte en torn a una assemblea conjunta, on no hi hagi un repartiment de poder en funció de sigles sinó que les decisions les prenguin les persones que en formen part. Una coalició no de partits polítics o de sigles, sinó de persones. Una assemblea amb total independència respecte a àmbits supramunicipals, encara que els seus membres podrien tenir doble militància i seguir en els seus partits dins l'àmbit autonòmic i nacional.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb