URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Denúnciar a Aigües de Cala Carbó

Alternativa | 05 Juny, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

L’Ajuntament ha de denunciar l’empresa concessionària de l’aigua de la Cala Sant Vicenç

Ens congratulam  del rescat del subministrament de l’aigua de la Cala Sant Vicenç, un rescat que vam demanar a la passada legislatura amb insistència però sense resultat, però a més a més consideram que l’Ajuntament ha de denunciar a l’empresa concessionària Aigües de Cala Carbó, Els ciutadans no hem de pagar el cost d’1,2 milions d’euros de renovar la xarxa d’aigües de la Cala resultat d’una gestió destinada solament a obtenir beneficis.

_____________________________________________________________________________________________

Sembla que a la fi l’Ajuntament rescatarà el subministrament de l’aigua de la Cala Sant Vicenç . Ens congratula aquesta decisió que veníem demanant des d’Alternativa fa anys. El 2007 Alternativa ja va demanar al ple l'obertura d'un expedient a l'empresa concessionària, i a l’any següent  vam demanar al ple que l'Ajuntament recuperés aquesta concessió, en els dos casos sense resultat.

La xarxa d’aigües de la  Cala Sant Vicenç està completament apedaçada; és una xarxa vella i deficient en tots els sentits  que va ser instal·lada de qualsevol manera, i que no ha tingut  pràcticament inversions en el seu manteniment per part de l'empresa concessionària privada, “Aigües de Cala Carbó”. Aquesta empresa durant anys s'ha preocupat fonamentalment de guanyar doblers sense fer les inversions necessàries. A més, “Aigües de Cala Carbó” ha interromput durant dies els subministrament d’aigua,  la qualitat d’aquesta aigua ha estat pèssima i tots els problemes i reparacions fa temps que els gestiona l’Ajuntament. Ara es calcula que la substitució de la xarxa de la Cala ens costarà als ciutadans 1,2 milions d’euros. Una empresa privada s’ha endut els beneficis i tots pagarem la seva mala gestió, entre altres motius, perquè el necessari control municipal al subministrador i "concessionari" ha sigut inexistent durant mes de 40 anys .

Per tot això demanam a l’Ajuntament que denuncií a l’empresa concessionària Aigües de Cala Carbó.

Els contribuents de Pollença no han de pagar les mancances voluntàries d'una gestió destinada solament a obtenir beneficis, que ha deixat de banda el degut manteniment i renovació.

Articles anteriors. 
 
L'aigua a la Cala 
Renovar i denunciar. Aigües a la Cala Sant Vicenç 

 


RECORDAU DEMÀ es presenta El llibre "Els tentacles de les tenebres. Un govern contra l'escola" a les 20:30 al Saló d'Actes del club de Pollença. Presentació organitzada per l'Assemblea Educativa de Pollença i l'Assemblea de Docents amb la col·laboració del Club Pollença.

 

 

 

Comentaris

Alternativa

Re: Denúnciar a Aigües de Cala Carbó

Alternativa | 05/06/2014, 18:46

Aquest dimarts comissió informativa a les 12,30 hores. El ple extraordinari serà divendres a les 13:00 h.

Segon.- Ordre del dia de la sessió:

1.- Aprovació, si procedeix, del Conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Millora de les Infraestructures Turístiques i per al Foment de la Desestacionalització de l’Oferta de l’Illa de Mallorca i l’Ajuntament de Pollença, per a l’execució de les obres del projecte de “Reforma i rehabilitació en semipeatonalització del tram de la carretera MA 2220 entre la plaça de la impulsora de Llenaire i la rodona del final del carrer Joan XXIII”

2.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient de despesa plurianual 2014-2015 per a l’execució de les obres del projecte de “Reforma i rehabilitació en semipeatonalització del tram de la carretera MA 2220 entre la plaça de la impulsora de Llenaire i la rodona del final del carrer Joan XXIII”

3.- Aprovació, si procedeix, de l’ampliació del tràmit d’informació pública de l’expedient relatiu a l’aprovació inicial de la Revisió del Pla General d’Ordenació Urbana de Pollença (PGOU) i Adaptació al Pla Territorial Insular de Mallorca (PTM) per un termini de 45 dies més (Expedient núm. 5771)

4.- Aprovació, si procedeix, de l’inici de l’expedient de resolució/extinció de la concessió “de fet” de prestació del servei de subministrament domiciliari d’aigua potable a la Cala Sant Vicenç

5.- Varis”

Pepe

Re: Denúnciar a Aigües de Cala Carbó

Pepe | 05/06/2014, 18:41

Si que s'ha de donar l'enhorabona a l'equip de govern per prendre aquesta decisió. Encara que també cal dir que ja no és una qüestió de valentia sinó de que no havia altra sortida; fa temps que s'hauria d'haver rescatat i que l'Ajuntament s'encarrega del manteniment de la xarxa.

La pena és que no s'arribés a obrir l'expedient a l'empresa com vam demanar la passada legislatura.
Ara cal fer la corresponent denúncia i no denunciar a recuperar el més d'un milió d'euros que costarà fer una xarxa nova. M'agradaria veure on són els que defensen que la gestió privada és millor que la pública.

Alternativa

Re: Denúnciar a Aigües de Cala Carbó

Alternativa | 05/06/2014, 11:16

La legalización del Pollença Park queda en suspenso

Un tema pel que hem demanat i ens hem preocupat a nombrosos plens i que pot condicionar la semipeatonització de la primera línia del Port de Pollença:

La legalización del Pollença Park queda en suspenso
La situación afecta a la peatonalización de la primera línea

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticias/part-forana/2014/125791/legalizacion-del-pollen-park-queda-suspenso.html

Alternativa

Re: Denúnciar a Aigües de Cala Carbó

Alternativa | 05/06/2014, 11:13

Campaña para proteger la pescadería

www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/06/05/campana-proteger-pescaderia/937763.html

JOAN

LA CALA

JOAN | 05/06/2014, 08:52

Vull donar l'enhorabona a l'Ajuntament per la valentia a prendre aquesta decisió i igualar en el tema de l'aigua a tots els ciutadans de Pollença. I també donar ànims a EMSER perquè no s'espantin amb el que van a trobar allí.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb