URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cal començar a fer feina

Alternativa | 10 Juny, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Una vegada aprovada la moció sobre participació ciutadana als usos dels espais públics hem demanat a l'equip de govern començar a fer feina amb l'espai de la peixateria-quarter i fer una reunió amb el tècnic de medi ambient, que té l'experiència d'haver participat al procés participatius de l'Agenda Local. De moment no hem obtingut resposta ni al correu que els vam enviar ni quan el vam comentar a la tertúlia de la ràdio.

Actualment es troba en marxa el concurs d’idees per a la redacció del projecte bàsic i d’execució, estudi de seguretat i salut i projecte d’activitats de l’edifici municipal a la plaça. 42.350 € (IVA inclòs). (Tota la informació a l’enllaç).

La data límit de presentació de proposicions és a final del mes de juny (no hi ha una data exacta ja que la convidada a participar no es va fer a tots els arquitectes els mateix dia). L’adjudicació del contracte es dictarà en el termini màxim d’un mes a comptar des de l’obertura de les proposicions. El projecte bàsic s’haurà de lliurar 2 mesos després de la data d’adjudicació i el projecte d’execució en el termini màxim de 6 mesos després de la data d’aprovació del projecte bàsic.

Els criteris que es valoraran són

- Criteri econòmic 20%

- Criteri tècnic; característiques estètiques i de disseny 80%

A més de la mesa de contractació per a la documentació general i els criteris econòmics hi ha un jurat presidit per l'arquitecte en Rafel Balaguer i 5 vocals (quatre arquitectes i l’enginyer municipal).

Els criteris generals que l’Ajuntament va proposar són:

El solar té una superfície de 101 m2 i s’hi poden desenvolupar tres plantes. El solar és totalment edificable; per tant, l’edifici resultant tindrà una superfície construïda aproximada de 300m2

Planta baixa: oficina de turisme, magatzem, banys adaptats.

Planta pis: sala multifuncional.

Planta porxo: sala multifuncional

Es podran proposar alternatives de distribució del programa a les diferents plantes, es valorarà la flexibilitat funcional de l’edifici.

L’edifici ha de complir el decret 110/2010 de millora d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques. El preu d’execució material estimat del projecte és de 600.000 €

Posteriorment es va enviar als arquitectes la proposta de la Plataforma "Un tèntol per a la pescateria"

 

A més a més davant la informació pública de la revisió i adaptació del PGOU de Pollença, la Plataforma ha iniciat la recollida d’al·legacions individuals, amb l’objectiu de demanar la preservació de la Pescateria i la seva inclusió dins del Catàleg d’edificis protegits. Podeu baixar l'al·legació, imprimir, emplenar i deixar-la a l'Ull Viu (Antoni Maura, 7) o a La Merceria (Carrer Monti-sion, 3). Vos agrairem faceu arribar aquesta informació als vostres coneguts.

També faran un col·loqui el divendres 20 de juny a les 20:30 h. al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya.

Comentaris

Pepe

Re: Cal començar a fer feina

Pepe | 10/06/2014, 20:46

A Pollença el batle es va negar a deixar projectar aquest excel.lent documental al Museu de Pollença​​ amb absurdes. excuses, a Santa Eugènia el censuren directament. És normal que no hi hagi partits d'extrema dreta. No perdem l'esperança de que un dia el PP faci la transició, al manco la del 78.

Al'Ara:

El batle i l'Associació de persones majors de Santa Eugènia censuren un documental sobre les mestres republicanes
L'Assemblea de Docents local denuncia que des de fa més d'un mes tenia prevista la projecció del documental Maestras de la República, però l'associació i el batle se n'han fet enrere després de l'abdicació del rei

www.arabalears.cat/balears/Persones-Majors-Santa-Eugenia-republicanes_0_1154284801.html

Pepe

Re: Cal començar a fer feina

Pepe | 10/06/2014, 15:49

Efectivament la demarcació de Costes no ha donat autorització al segon quiosc a la Platja dels Tamarells, que com vam dir al seu moment ens semblava un autèntic disbarat.

Tamardell amenaçat

Re: Cal començar a fer feina

Tamardell amenaçat | 10/06/2014, 10:10

Pareix que no hi ha xibiu per ara a la Roca de Llenaira. No oblidem que també es un espai públic.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb