URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Guerra de cadires

Alternativa | 26 Juny, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Després de quatre mesos PP i PI (CiU i Lliga) han estat incapaços d’arribar a un nou acord de govern per fer el repartiment d'àrees de l'Ajuntament, fet que està afectant al funcionament de l'Ajuntament. A Alternativa denunciam que aquesta guerra de cadires està afectant negativament a la gestió municipal.


Al mes de març van presentar la seva dimissió els dos regidors no adscrits (Malena Estrany i Tomeu Fuster) i el regidor de Ciu (Miquel Ramon) que van ser substituïts per Marilen i Margalida Capllonch (Lliga) i na Teresa Ferrer (CiU). Totes aquestes dimissions han suposat que el batle acumuli la gestió d'àrees: Planificació i urbanisme, Cultura amb el Festival, Joventut, Cala Sant Vicenç i Banda de Música. Pel camí han desaparegut el que abans eren àrees delegades com la Ràdio i Mediació cultural. És impossible i contraproduent que una persona pugui gestionar correctament el que abans feien quatre, a més de ser un excés de poder.

El PI assegura que no el preocupen les àrees i que l’Ajuntament funciona amb normalitat... però la realitat que percebem i que ens han fet arribar els ciutadans a Alternativa és ben diferent. Si no els preocupen les àrees no s'entén que en quatre mesos no hagin estat capaços d'arribar a un acord. I si no han arribat a aquest acord resulta difícil creure que puguin coordinar-se bé per governar. Per altra part resulta injustificable tenir tres regidores a l'equip de govern sense cap àrea delegada durant quatre mesos quan resta menys d'un any per les eleccions.

La situació és especialment greu a la Cala Sant Vicenç que a aquesta legislatura ha tingut els següents responsables: Tomeu Fuster (Lliga), el batle Tomeu Cifre (PP), Miquel Ramon (CiU) i ara, de nou, el batle. Cal tenir en compte a més que a la Cala Sant Vicenç, nucli que la darrera legislatura ha patit un abandonament evident, s'ha fet el canvi de gestió de l'aigua, que està donant lloc a diversos problemes que es podien resoldre millor i més ràpidament amb un regidor delegat. De fet, hi ha ciutadans que estan protestant pel tema fa dies i fins divendres que ve el batle no ha trobat temps per reunir-se amb ells.

A Alternativa per Pollença demanam després de quatre mesos a PP i PI, una mica de responsabilitat i que acabin la seva guerra de cadires pel bé dels ciutadans, que s'asseguin i negociïn un nou repartiment d'àrees abans del ple ordinari de dijous.

A aquest pas les noves regidores no van tenir temps de gestionar res

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Guerra de cadires

Pepe | 29/06/2014, 10:36

rrs a més dels fondejos il·legals a la badia es fan activitats nàutiques sense permís que poden ser perilloses. Controlar això no crec que es pugui relacionar amb el Reial Club Nàutic. El que si necessitariam seria una gestió transparent i sense mangarrufes de Ports i recuperar els amarrament de la base.

rrs

Re: Guerra de cadires

rrs | 27/06/2014, 18:10

Diuen que la guàrdia civil avui matí controlava els barcos fondejats. Ara el rcnpp fera duros i sortiran els comptes a la junta directiva abans de la mocio de censura.

Miguel Sánchez

Re: Guerra de cadires

Miguel Sánchez | 27/06/2014, 17:06

Com diriem a la NBA estem al "garbage time" a els "minutos de la basura" que diu el bo d'en Ramon Trecet, tot són embulls, tots són pilotes a l'aire i que passi el temps.

Juan S.

Re: Guerra de cadires

Juan S. | 27/06/2014, 02:12

Para esto sirve el PI, para hacer de espantapajaros del PP. Gobernar con el PP se podria entender remotamente si al menos las areas de gestión del PI dieran reaultados positivos para el pueblo. Pero resulta que no gestionan nada!
Vaya partido...

Pepe

Re: Guerra de cadires

Pepe | 26/06/2014, 17:20

El que és clar és que al batle ja li va bé seguir així amb tres regidores del PI sense cap delegació mentre passen els mesos i la legislatura s'esgota.

Alternativa

Re: Guerra de cadires

Alternativa | 26/06/2014, 10:21

Alternativa denuncia una ´guerra de sillas´ entre el PP y el PI

www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/06/26/alternativa-denuncia-guerra-sillas-pp/942513.html

Alternativa

Re: Guerra de cadires

Alternativa | 26/06/2014, 10:21

Modifican la ordenanza para suministrar agua a zonas rurales
Unas cincuenta parcelas se verán beneficiadas por el cambio de normas

www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/06/26/modifican-ordenanza-suministrar-agua-zonas/942512.html

Al ple d'avui es presenta aquesta modificacióde forma definitiva. Només nosaltres hem presentat al·legacions. El Reglament del proveïment d'aigua potable fou elaborat l'any 1989, i consideram que cal una revisió i adaptació general del Reglament.

Miró

Re: Guerra de cadires

Miró | 26/06/2014, 07:32

El batle es un animal politic que no necessita ningú que el destorbi. El que volia era una majoria absoluta per fer el que li vingués en gana. La resta son quatre bambols que fan el bambol. Be també hi ha el zombi d'en Nadal que ignora que es un regidor. Ells mateixos se cremen el seu futur polític per glòria i patum d'un cacic del segle passat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb