URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Externalització drets i deures constitucionals

Alternativa | 28 Juny, 2014 02:16

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Avui publicam un article d'en Joan Martorell Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Aquests dies, acabat el curs escolar, el tema estrella es la quantitat de infants que a casa seva no podran gaudir de la alimentació bàsica que necessiten.

L’Article 10 de la Constitució Espanyola, diu que els drets fonamentals dels ciutadans se interpretaran de conformitat amb la Declaració Universal dels Drets Humans, i si llegim l’article 25 dels Drets Humans, mos adonarem de que fa especial referència a la alimentació.

Encara es l’hora de que el Govern del Partit Popular hagi engegat cap iniciativa per evitar per una banda que a Espanya es doni aquesta situació i per l’altre que se incompleixi  l’article 10 de la Constitució Espanyola.

La feina que es fa des les ONG’s i demés associacions com els bancs de aliments, etc.  pal·lien les conseqüències de la deixadesa  de les Administracions.

Ja els va bé als Governants que qualcú els faci la feina, pal·lien aquesta deixadesa de responsabilitat a la que estan constitucionalment obligats donant a les organitzacions petites subvencions, insuficients, com se fossin almoines. Així, de passada pareix que col·laboren amb les ONG’S. Falsos com un duro sevillano, axó es lo que son.

Per damunt tot, axó te un cost afegit, ja que les organitzacions per donar cap a la brutal demanda de ajudes, es veuen obligades a organitzar unes infraestructures fortes, una logística ben estudiada i dotar-les de personal i tota casta de mitjans per fer front a la demanda.

Lo que fan es lo que els va bé, externalittzar responsabilitats, con si fos un servei de manteniment de parcs i jardins, per exemple, imperdonable, de jutjat de guàrdia.

Darrera la fam, l’atur, els desnonaments, dels dependents,  hi ha persones de carn i os, famílies senceres. Emperò ja sabem que per Ells, els de la dreta que mos governa, només tenen valor els ossos del Sr. Botín i similars bípedes.

Està de demostrat Amics lectors, que els conservadors només es mouen quant la situació  provoca fortes mobilitzacions socials on es defensen els drets constitucionals i es denuncien les injustícies socials, emperò no perquè aquestes els sensibilitzin, sinó perquè després de veure-les, fan reconta de vots perduts i  a la fi, axó es tot el que els interessa.

Con deia un presentador de una TV catalana... pensem-hi.

Adéu,

Joan Martorell

Pollença, juny 2014

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb