URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dijous assemblea popular oberta.

Alternativa | 07 Juliol, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquest dijous 10 celebrarem una assemblea  a les 20:00 a la sala de conferències del claustre. L'assemblea és popular i oberta; tots els participants tenim veu i vot. Davant la situació actual és clar que s'ha de reaccionar.  Cal una nova forma de fer política, partint d’un principi de radicalitat democràtica, treballant de forma assembleària i horitzontal, on els ciutadans assumeixin la seva part de responsabilitat i no ho deleguin tot en els polítics. Ara és el moment de sumar esforços amb totes aquelles persones i col·lectius que compartim la voluntat de fer avançar Pollença cap a nou escenari de democràcia plena social i econòmica". Per això us animam a venir i  participar a  l'assemblea.

 El nostre òrgan de decisió màxim és l’Assemblea . De les conclusions tretes de l’Assemblea se’n pren bona nota i son les polítiques que s’han de seguir. És important obrir espais de debat entre els ciutadans per parlar dels temes que ens toquen d’aprop, proposar idees i trobar canals on construir aquesta realitat més propera. És des de la base i des de la diversitat d’opinions on cal aprofundir en les problematiques i solucions que ens poden ser més útils per crear aquesta societat sana i compromesa socialment amb la gent i l’entorn.

L'ordre del dia és

1. Informació. Parlarem de les reunions que hem fet els darrers dies,p resentació informe econòmic i propostes, ple de juliol
2. Feines a fe.
3. Camí a les eleccions. 
4. Varis 

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a la nostra pàgina web.

 

 

Comentaris

Alternativa

Re: Dijous assemblea popular oberta.

Alternativa | 07/07/2014, 14:33

Partit Popular i Pi han arribat a un acord sobre el repartiment d'àrees que encara no han fet públic.

Alternativa

Re: Dijous assemblea popular oberta.

Alternativa | 07/07/2014, 14:30

L’Ajuntament de Pollença ha organitzat dues conferències perquè la ciutadania en pugui estar informada. La primera tendrà lloc dia 8 de juliol, a les 20.30 hores, en el Club Pollença, i tractarà sobre els aspectes ambiental del PGOU. Aquesta conferència l’impartirà el geògraf del Gabinet d’Anàlisi Ambiental Antoni Pons, ell ha participat en la redacció de la normativa urbanística. La segona, serà dia 10 de juliol, a les 20.30 hores, també en el Club Pollença i tindrà de ponent a l’arquitecte municipal Rafel Balaguer i al redactor del PGOU Josep Antoni Aguiló. L’advocat Miquel Ripoll farà de moderador en ambdues conferències.

Els veïnats i veïnades de Pollença podran consultar la nova normativa en els panells que s’exposaran al Club Pollença durant dues setmanes, després es traslladaran al hall de l’Ajuntament de Pollença.

Alternativa

Re: Dijous assemblea popular oberta.

Alternativa | 07/07/2014, 12:25

Bones Paco si no compleixen l'ordenança seria una mica absurd presentar una moció per demanar el seu compliment.
El que farem de moment és demanar-ho al ple.

Paco

Re: Dijous assemblea popular oberta.

Paco | 07/07/2014, 10:04

paseando ayer por el mercado dominical podiamos contemplar como la abundancia de fruta y verdura veraniega no dejaba lugar al obligado cartelito con el precio de la mercancia, sería posible presentar una moción solicitando el cumplimiento de la normativa del mercado?
gracias

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb