URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Volem informació no propaganda (Junta 20 de maig)

Alternativa | 11 Juliol, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Feia molt de temps que no penjavam el resum d'una Junta de Govern i és que quan ens arriben els actes de les Juntes ja ha passat massa temps i perden actualitat i per tant interès. Per exemple l'acta que comentam avui és del 20 de maig i ens ha arribat el 4 de juliol. Vam demanar al PP&PI, al ple,  la publicació d'aquestes actes a la pàgina municipal, però res de res, els interessa més fer-se autopropaganda (què pagam tots) que informar als ciutadans. També és lamentable que els partits que hi ha a la Junta de Govern; PP, PI i UMP no publiquen absolutament res de la mateixa.Transparència i comunicació no han de ser només paraules buides per utilitzar a la campanya. Volem informació no propaganda. (Veure acta de la  Junta)

A les Juntes es publiquen coses com inici d'expedients d'infracció urbanística, multes, la relació de despeses de l'Ajuntament, llicències d'ocupació de la via pública

A aquesta Junta es van adjudicar les obres d' Ampliació del Centre de Dia per adequar-lo i ubicar un despatx en un espai ja cobert en el mateix edifici mitjançant contracte menor a “INVER MASCORDA S.L.”, amb per un import total de 17.760,39 euros (IVA inclòs)

Un tema realment sorprenent és que s'aboni ara  el consum elèctric del 2009-2014 de l’immoble del carrer Sant Jordi que va ser llogat durant aquells anys per a la ubicació de l’àrea de Serveis socials. estam parlant de 13.076,23 euros.

A la Junta també podem veure despeses relacionades amb la crisi, ja que el regidor de serveis socials passa olímpicament de convocar la comissió anticrisi. A aquesta Junta es van parovar ajudes per 2200 euros i compres de queviures d'ajuda a la crisi per valor de 2047,97 euros

A la Junta es va informar de la Resolució de Batlia de l’expedient de contractació d’arrendament de les màquines de l'ORA. Es va adjudicar el servei de desratització, desinsectació i desinfecció (DDD) d’espais i edificis públics

a l’empresa Jaime Carbonell Valls SLU per un import de 9.834,71 €, més 2.065,30 € d’IVA.

Es va aprovar el Pla de Seguretat i Salut per a l’execució de les obres relatives al projecte Adequació del Casal de Ca’n Llobera a biblioteca i museu” a l’entitat “CONSTRUCCIONES OLIVES SL per un import total de 209.440,76-€ (IVA inclòs). A aquest punt voliam comentar que el projecte de Ca'n Llobera s'ha realitzat d'esquenes totalment tant als partits de l'oposició com al ciutadans.

A aquesta Junta es va aprovar l’ampliació del termini per a presentació de les proposicions al concurs d’idees per a la redacció del projecte de l'antiga peixateria. S'acorda enviar als licitadors de les peticions de la plataforma un tèntol per a la Pescateria que sol·licita que la reforma de l’edifici s’obri a la participació ciutadana, i que es concreti en tres accions: llevar la paret que la tanca, a rreglar les parets de forma senzilla i intentar recuperar les pedresIi de l’Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA), mitjançant la qual demana que es conservi la peixateria, i que es recuperin les pedres de l’interior.

A la Junta es va aprovar el document de Política Integrada de Qualitat i Medi Ambient de les platges de Pollença

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb