URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els comptes clars. Informe econòmic 2013

Alternativa | 12 Juliol, 2014 18:21 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa per Pollença feim públic «Els comptes clars. Informe econòmic 2013 d'Alternativa per Pollença», un informe que mostra tota la informació econòmica relacionada amb el partit, ja que la transparència i la no professionalització de la política formen part no només de les nostres demandes, sinó també del nostre funcionament intern.

Un cop acabada la campanya de la renda, des d'Alternativa per Pollença feim públic l'informe que hem elaborat per donar a conèixer la situació econòmica del partit. Tot i que aquesta informació sempre s'ha fet pública, a l'assemblea de juny es decidí centralitzar-la, sintetitzar-la i publicar-la en forma d'informe anual. Tenim ben clar que la transparència que demanam, i de la que tots els partits se'n fan ressò quan arriben les eleccions, ha de ser també una norma de funcionament general.

Alternativa per Pollença ha tancat l'any 2013 amb un excedent de 2.267€. Ha ingressat 6.135€ i ha gastat 3.868€. La principal font d'ingressos (un 79%) prové de la major part del sou que els regidors no es queden i donen al partit. La principal despesa ha estat en aportacions externes (en col·lectius, lluites o projectes amb què ens identificam); aquest any les aportacions han estat a la caixa de resistència dels docents i al micromecentage per al rodatge del documental “Muerte accidental de un immigrante”. A més, no tenim cap persona contractada per a l'organització (tothom que hi participa ho fa desinteressadament), no tenim cap crèdit bancari, ni cap local en propietat o lloguer.

Es pot consultar l'informe complet clicant sobre la imatge.

 

Pollença, 12 de juliol de 2014

Alternativa per Pollença 

  

 

Comentaris

Tomeu C.

Re: Els comptes clars. Informe econòmic 2013

Tomeu C. | 14/07/2014, 11:09

Hola, amic Paco. Només dir-te que a nivell local el PSM, SEMPRE ha funcionat assembleàriament des de que es va fundar a Pollença fa més de trenta anys. Mai hem distingit entre militants de carnet i simpatitzants a l'hora de prendre decisions. Ara, a més, també hi funcionam a nivell de Mallorca, des de que es va decidir tenir consells de direcció i congressos oberts a tots els militants, sense delegats, al congrés de principis del 2013. També MÉS per Mallorca funciona així des de la seva primera assemblea l'octubre del 2013. Per tant, si és que a això et refereixes, abans de sentir a parlar de Podemos o de que qualsevol altra força a nivell local ho adoptàs com a mètode de funcionament.
Quan vulgui pots assistir a les assemblees, que estarem encantats de que ens hi acompanyis.

Miguel Sánchez

Re: Els comptes clars. Informe econòmic 2013

Miguel Sánchez | 13/07/2014, 16:27

Paco, aunque la asamblea fuese en una casa o garage particular, era pública ya que siempre lo publicitamos en el blog, entendimos que quizás un domicilio particular no es lugar más adecuado para celebrar asambleas abiertas, era mucho más cómodo antes, ahora hay que estar pendientes de disponiblidades etc.

Joan C C

Re: Els comptes clars. Informe econòmic 2013

Joan C C | 13/07/2014, 07:59

Hola Paco, efectivamente, en el último congreso (noviembre), ademàs de elegir candidata decidimos canviar un poco el modelo de assamblea para abrir-lo un poco más, pensamos que hacer-lo en sitios públicos y hacer algunas assambleas temàticas podría facilitar la participación de gente que quizas se cortava un poco a la hora de ir a un sitio privado o que se podria motivar pot temas concretos. La idea de hacer el imforme econòmico la hemos sacado de las CUP. En política como en todo està casi todo inventado, lo que hace falta és ser coherentes con los valores que se defiende.

G

Re: Els comptes clars. Informe econòmic 2013

G | 13/07/2014, 00:39

Te puede sonar a CUP, que es el partido que ha realizado el informe económico público.
Asamblearismo y Alternativa van juntos desde que nació el partido.

Paco

Re: Els comptes clars. Informe econòmic 2013

Paco | 12/07/2014, 20:18

bueno, de hecho veo que cunde el ejemplo, porque mis amigos del psm tambien se han vuelto asamblearios ...
nada, nada, a por ellos ...

Paco

Re: Els comptes clars. Informe econòmic 2013

Paco | 12/07/2014, 20:16

pues en lugar de reunirnos en casa de un amigote, ahora lo hacemos en un lugar público ...
y publicitamos nuestras cuentas, por supuesto ...
a que me suena esto? yo lo he visto en alguna otra parte ...
pués nada, a ver si cunde el ejemplo
we can

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb