URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ridícula i inútil amença del batle

Alternativa | 30 Juliol, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

A Alternativa per Pollença consideram ridícula l'amenaça del batle de denunciar-nos en nom del Partit Popular i d'Unió Mollera Pollencina per un vídeo que hem penjat al nostre perfil de facebook, al que únicament mostram què suposa donar suport a les curses de bous, com van fer PP i UMP al darrer ple. Ja estam acostumats a que s'intenti coartar la nostra llibertat d'expressió i activitat política amb amenaces com aquesta, cosa que ni han aconseguit fer ni faran.

______________________________________________________________________________

Al darrer ple va ser rebutjada la moció que presentàvem Alternativa per Pollença dins la campanya de “Mallorca Sense Sang” de declarar Pollença municipi Antitaurí amb els vots en contra de PP i UMP, abstenció del PI i vots a favor d'Alternativa, Més i PSIB. Durant els torns d’intervencions el Batle es va vanagloriar de la seva afició a la tauromàquia i va lamentar que no hi hagués cap plaça per celebrar un esdeveniment taurí per les festes de la Patrona que estaven a punt de començar, també va criticar la prohibició de l’assistència de menors a les places, ja en mig de la indignació dels regidors d’esquerres i sobretot del regidor d’Alternativa que era el que defensava la moció, Nadal Moragues regidor de Unió Mollera Pollencina demanà la paraula en segon torn, ja que al primer no va intervenir, per enumerar els matadors que havien visitat el municipi quan aquest tenia una plaça de toros fixa. Hem de recordar a més la incoherència d'aquestes paraules quan al mes de setembre de 2008 PP i UMP units en aquell moment i amb l'actual batle com portaveu van votar a favor d'una moció nostra a la qual es va declarar a Pollença municipi amics dels animals (es va aprovar per unanimitat)

Per criticar aquesta actitud del PP i UMP al ple, el dissabte, dia del començament de les festes, vam publicar un vídeo al nostre perfil de Facebook amb cruels imatges d’una correguda de toros i el text irònic “per gentilesa del Partit Popular de Pollença i Unió Mollera Pollencina”. La nostra sorpresa va ser total quan el mateix dia el batle va demanar al nostre regidor via whatsapp qui era l'administrador del nostre perfil per textualment "tant UMP com el PP prendrem mesures legals, cap a Alternativa, denunciant els fets".

D'aquesta amenaça de denúncia sorprenen dues coses: la primera que el batle parli en nom d'Unió Mollera Pollencina, el que demostra fins quin punt aquest partit ha passat a estar a les ordres del PP, i la segona que el batle s'hagi sentit molest de veure en imatges el que va defensar públicament al ple. És clar que el Partit Popular té evidents problemes amb la llibertat d'expressió i amb la lícita crítica política, i que el batle es troba crescut amb la seva nova majoria, però va molt equivocat si pensa que amb amenaces com aquesta ens podrà callar. No és la primera vegada, ni la darrera, que ens amenacen amb denúncies, alguna ens l'han posada i cap d'elles ha arribat enlloc, igual que passarà amb aquesta denúncia si fan el ridícul de presentar-la.

 Mallorca sense sang

 

Comentaris

Alternativa

Re: Ridícula i inútil amença del batle

Alternativa | 30/07/2014, 18:23

Esperam que les eleccions de maig del 2015 no suposin fer aquestes obres tan importants de mala manera i que les obres es facin amb seny.

Les obres de semitancament al trànsit del Moll de Pollença començaran el novembre

El projecte de semitancament al trànsit de la primera línia marítima del Port de Pollença començarà al principi de novembre i es perllongarà fins al final de març

www.arabalears.cat/xarxa_local/semitancament-transit-Moll-comencaran-novembre_0_1184281612.html

Alternativa

Hotel Formentor

Alternativa | 30/07/2014, 18:22

Esperam veure aquest projecte diferent al que s'ens va presentar fa sis anys.

Turisme autoriza la reforma del hotel Formentor, que mantendrá su volumen
Contempla una reordenación de espacios y prescinde de la sala de convenciones
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticias/part-forana/2014/129791/turisme-autoriza-reforma-del-hotel-formentor-mantendra-volumen.html

La semipeatonalización de la primera línea será en noviembre
El conseller de Turismo, Jaime Martínez detalló ayer que el proyecto tendrá un presupuesto de 1,7 millones
www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/07/30/semipeatonalizacion-primera-linea-sera-noviembre/950709.html

Pepe

Re: Ridícula i inútil amença del batle

Pepe | 30/07/2014, 18:20

"votacions" o "mes manipulacio" o "educat" que són la mateixa persona.
Home que jo sàpiga la denúncia encara no s'ha posat, però si la tens ens la pots enviar. Pens que si el batle presenta aquesta denúncia farà el ridícul total, més que anteriors personatges que ja han utilitzat aquesta amenaça contra nosaltres.
El que es veu que ha tingut un mal de panxa amb la nostra críticaha estat el batle, esper que se li passi amb les festes.

Pepe

Re: Ridícula i inútil amença del batle

Pepe | 30/07/2014, 18:12

Gràcies Margalida, per la nostra part continuarem lluitant i estam segur que l'aconseguirem.

Votacions

Re: Ridícula i inútil amença del batle

Votacions | 30/07/2014, 17:20

Hi ha que veure de totes maneres el mal de panxa que vos fa perdre votacions. Democracia de pa amb fonteta se diu aixo?

Mes manipulacio

Re: Ridícula i inútil amença del batle

Mes manipulacio | 30/07/2014, 17:18

Manipulau per enessima vegada. La denuncia no es contra la publicacio del video sino contra la mentida de que sigui gentilesa del PP. Se vos ha oblidat posarho

Alternativa

Re: Ridícula i inútil amença del batle

Alternativa | 30/07/2014, 17:02

Avui hem participat a la taula de contractació del concurs d'idees dels projectes a fer als edificis municipals de la Plaça Major (peixateria i quarter).S'han presentat nou projectes però fins setembre no s'avaluaran el projectes pel jurat tècnic. Continuam sense saber com farà l'equip de govern el procés de participació que es va aprovar al ple.

Miquel Sánchez

Re: Ridícula i inútil amença del batle

Miquel Sánchez | 30/07/2014, 16:08

El que em va fer publicar el vídeo no va ser el vot en contra tan democràtic com l'a favior o l'abstenció, si no la befa i l'exaltació de la tauramaquia i el catxondeo

Garci

Re: Ridícula i inútil amença del batle

Garci | 30/07/2014, 13:32

Si no els agrada que relacionin al PP i UMP amb aquesta barbaritat, doncs que no votin a favor d'ella. Ara fan potadeta per un vídeo brutal. Crec que fan el ridícul denunciant això.

Margalida Amengual

Toros

Margalida Amengual | 30/07/2014, 10:04

El que ha de fer el batle es assumir les consequències del que fa i aguantar les crítiques dels qui no estàn d'acord amb ell. No ha de fer potadetes per un comentari irònic, no ha d'esser tan patètic.
Vull donar les gràcies a Alternativa per defensar uns Mallorca sense sang, esperem que qualque dia es pugui fer realitat

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb