URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Vestir de verd la Plaça Major

Alternativa | 01 Agost, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Una resposta pacífica, democràtica i respectuosa contra la dictadura del PP. No es tracta de cridar, ni pitar ni fer res que espenyi el ball dels cossiers i la dama. Es tracta simplement vestir de verd per veure u cossiers enguany a la Plaça Major. Què na Bel Cerdà que ha signat la resolució per imposar per decret els projectes TIL sigui envoltada de verd d'esperança i de defensa de l'educació. Un verd que només pot ofendre als que es volen carregar l'educació pública.

Ahir la Conselleria d'Educació va publicar una resolució per imposar per decret els projectes TIL del proper curs que havien estat rebutjats democràticament per diferent claustres. Un 87% dels claustres havia rebutjat el mes passat el projecte TIL.  En la resolució recollida al BOIB s'informa "els centres docents públics de les Illes Balears que, en data 31 de juliol de 2014, no disposen d'un projecte de Tractament Integrat de Llengües aprovat, que durant el curs escolar 2014-2015 han d'aplicar transitòriament el projecte de Tractament Integrat de Llengües elaborat per la Comissió de Coordinació Pedagògica, fins que tinguin un projecte aprovat així com s'estableix a l'article 6.3 de l'Ordre de dia 9 de maig de 2014". La resolució ve signada per la pollencina Isabel Cerdà, directora general d'Ordenació, Innovació i Formació Professional.

Feim nostres les paraules de la Plataforma Crida:

" La mà dreta més llarga i rància del Partit Popular ens ha tornat a imposar un decret, ara ja sense esTIL.
Pares i mares que heu votat el Partit Popular ja teniu prou dades per saber que amb el TIL els vostres infants i joves no saben més anglès, la Conselleria d'Educació també coneix aquestes dades i no vol posar recursos perquè això deixi de ser així. Per ells és com un joc, però l'educació dels infants i dels joves de les Illes Balears no ho és cap joc.
Pares i mares que heu votat el Partit Popular heu de saber també que la única preocupació d'aquest Govern d'en José Ramón Bauzá és imposar el TIL. Aquest govern sap que hi ha moltes famílies que també han votat el Partit Popular que no arriben a final de mes, no poden pagar el lloguer o la hipoteca, no poden comprar material escolar, no poden donar una alimentació com cal als seus infants i joves, aquest govern també sap que hi ha infants i joves que cada dia estan exposats a l'amiant que encara hi ha a algunes escoles públiques i els hi és completament igual, tot i que saben que l'amiant mata i que a les escoles públiques també hi estudien infants de famílies votants del PP. Es preocupen del TIL mentre saben que infants i joves amb necessitats educatives especials estan totalment desatesos per manca de recursos que ells han retallat i tan alegrament els han donat a escoles de l'OPUS.
Aquest deliri en forma de TIL del president Bauzá ens passa factura a tota la ciutadania de les Illes Balears, i ens surt caríssim.
No volem amiant, volem preus assequibles als menjadors de les escoles, no volem goteres, volem material de qualitat, volem menys infants i joves a les aules, volem més mestres, volem més professorat, volem aprendre molts d'idiomes com més millor amb professorat qualificat, volem que els infants i joves amb necessitats educatives especials estiguin ben atesos, volem elegir el centre públic on han d'estudiar els nostres infants i joves... El govern del PARTIT POPULAR vol només TIL sense esTIL.
La dictadura del TIL sense esTIL no deixa que l'educació dels nostres infants i joves sigui de qualitat.
No hi passarem!" 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb