URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Continuen els nyaps: na Bel Cerdà incompetent i les ajudes de menjador

Alternativa | 17 Agost, 2014 00:01

L’Associació de Directors de Secundària de Mallorca (Adesma) ha presentat aquesta setmana un recurs d’alçada contra la resolució de na Bel Cerdà, directora general d’Ordenació Educativa, segons la qual quedaven aprovats per decret tots els projectes TIL que els claustres havien rebutjat.

En el recurs recorden que el Decret pel qual es regula el TIL i les ordres posteriors de la Conselleria no atorga disposicions a la directora general per aprovar projectes.  Adesma considera que “la directora general d’Ordenació, Innovació i Formació Professional és incompetent per regular l’aprovació de facto del que correspon al claustre o a la direcció del centre en el marc de la seva autonomia”, establerta per les lleis educatives de rang superior. Adesma, a més, raona que “el títol de la resolució contradiu el text del seu articulat, perquè en el títol es refereix a tots els centres que no disposen d’un projecte aprovat i en els antecedents cita totes les situacions, mentre que l’articulat només es refereix als centres en els quals el projecte s’adapta a la normativa segons l’informe d’inspecció, que per cert són una minoria. Per altra banda, la formulació de la resolució amb la utilització de la paraula ‘informar’ no té caràcter resolutori ni aplicable”. Una vegada més un disbarat de la pitjor Conselleria d'Educació que hem patit.

Adesma demana que “s’anul·li i, per tant, es revoqui i es deixi sense efecte la resolució de la directora general d’Ordenació, Innovació i Formació Professional de 28 de juliol de 2014 per la qual s’estableixen les mesures que han d’aplicar els centres docents públics de les Illes Balears que no disposen d’un projecte de Tractament Integrat de Llengües aprovat mentre es tramita el present recurs d’alçada, perquè hi concorren causes de nul·litat radical en la referida resolució”.

I altre exemple de les autopistes de l'educació del PP:

Dia 29 de juliol s’ha publicat al BOIB les llistes definitives de la convocatòria de les ajudes de menjador   i FAPA Mallorca i COAPA Balears s'han posat en contacte amb la Conselleria d’Educacio fent una sèrie de propostes per a normalitzar les irregularitats que s’han produïdes i els perjudicis que aquestes poden ocasionar a les famílies afectades:

- La data de publicació fora de l’horari lectiu, 29 de juliol, ha fet que les famílies no tenen coneixement de la publicació de les llistes definitives, ja que els centres, que habitualment són els que informen, el mes d’agost estan tancats. En el cas que les famílies sol·licitants s’hagin assabentat de la publicació, la Conselleria ha fet servir a la resolució definitiva publicada al BOIB uns codis per identificar l’alumne, el qual no coneixen les famílies, i això no fa possible que es pugui saber si les ajudes han estat concedides o no. Tot això provoca que les famílies no puguin exercir el seu dret de recórrer, si escau, la resolució en el termini d’un mes que assenyala la resolució, i això podria provocar la ineficàcia de la Resolució admnistrativa.

En un primer contacte amb la Conselleria, FAPA Mallorca i COAPA Balears han proposat ampliar el termini de recurs a la recepció comptabilitzant només els dies lectius, com la mateixa Conselleria ha establert pel que fa als pagaments, donant els temps necessari perquè les famílies s’assabentin de la publicació i puguin demanar el seu codi personal. La conselleria no ha admès aquesta proposta i la Cap d’Escolarització únicament ha accedit a facilitar els codis a cada família telefònicament, solució que consideram molt limitada perquè no soluciona el fet de que moltes famílies no coneixeran la publicació de les llistes fins que el centri es posi en contacte amb elles.

En qualsevol cas, les famílies que hagin demanat ajudes de menjador poden demanar el seu codi telefònicament a la Conselleria i consultar les llistes als enllaços que trobaran al final de la següent web .

Tot plegat es vulneren una vegada més els drets de les famílies per no haver fet les coses en temps i forma. Basta recordar que la pròpia conselleria s’havia AUTOCOMPROMÈS a les bases en fer un primer pagament el dia 30 de juny però en aquesta data encara no tenia resolta la resolució, provocant que un any més els pagaments es facin amb un curs de retard.

Podeu consultar aquí la nota de premsa íntegra.

La incompetent

 

 

 

Comentaris

Un

Re: Continuen els nyaps: na Bel Cerdà incompetent i les ajudes de menjador

Un | 18/08/2014, 07:44

Amb aixo te don la rao, aquest era el temps, pero en bon dia se la patrona crec que no, dectotes formes crec que aixi com comença el curs hi haura mes temps, i mes coses, per tant ja ho veurem que fan uns i els altres.

Pepe

Re: Continuen els nyaps: na Bel Cerdà incompetent i les ajudes de menjador

Pepe | 17/08/2014, 23:45

Un dius que hi ha un temps per cada cosa i una cosa per cada temps... Efectivament va haver un temps que es va realitzar una assemblea de batles a Palma per mostrar el rebuig al TIL, i ni el batle, ni el tinent de batle i regidor d'educació van anar. Amb això està tot dit.

jrv

Desserores del guix...

jrv | 17/08/2014, 22:49

Com se menja que Aguiló i Bel Cerdà portin endavant aquest nivel de fanatisme antidocents...ja arriben al nivel d'autoodi contra la nostra llengua, també en l'ambit de la pedagogía i gestió dels dobers destinats a dita pedagogía..

Un

Re: Continuen els nyaps: na Bel Cerdà incompetent i les ajudes de menjador

Un | 17/08/2014, 20:31

Hi creus que esser hi es dur camiseta?, aoxo es sols un simbol com el llacet o la corona. Crec que hi ha un temps per cada cosa i una cosa per cada temps!, i era totalment innecessari li de les camisetes!, ah! I si sols defensen els que duien camisetes estam ben arreglats!

Margalida Amengual

Re: Continuen els nyaps: na Bel Cerdà incompetent i les ajudes de menjador

Margalida Amengual | 17/08/2014, 19:33

I per sí algú diu que duien el llaç verd, no són llacets el que necessita l'educació, són respostes clares i contundents, o hi som o no hi som i que quedi ben clar si es pot contar amb ells

Margalida Amengual

Re: Continuen els nyaps: na Bel Cerdà incompetent i les ajudes de menjador

Margalida Amengual | 17/08/2014, 19:05

El PP no pot esser més xapucero i na Bel, na Camps i companyia no poden esser més patètics. Tot plegat fa plorera. I una cosa volia dir en referència al Til i la patrona; Cap dels tres regidors del PI que treballen en educació es va posar la camiseta verda i això que el PI diu que està en contra i alguns d'aquets regidors ens haviem venut la moto de que s'ha de seguir lluitant i bla, bla, bla. Ara que tenien la oportunitat de esser coherents amb el que prediquen i posicionar-se be clarament en contra del decretàs de la conselleria no ho vàren fer. Es clar, ja tenen la cadira i no han de fer enfafar al jefe, no sigui que els hi llevi i peguin amn lo cul enterra. Molt patêtic això també.

Alternativa

Re: Continuen els nyaps: na Bel Cerdà incompetent i les ajudes de menjador

Alternativa | 17/08/2014, 12:48

Fa uns dies una moto aquàtica va atropellar un velomar, per sort només va haver ferides.. No fa massa a un ple vam demanar al batle denunciar el descontrol que hi ha a algunes activitats a la Badia de les quals són responsables Ports i Costes. Esperam que la nina es recuperi i que hagi un control efectiu d'aquestes activitats.

Una menor, en estat crític per un accident amb moto aquàtica al Port de Pollença
h
ttp://ib3tv.com/20140816_219215-una-menor-en-estat-critic-per-un-accident-amb-moto-aquatica-al-port-de-pollenca.html

Alternativa

Re: Continuen els nyaps: na Bel Cerdà incompetent i les ajudes de menjador

Alternativa | 17/08/2014, 11:40

A diferents plens municipals hem denunciat la situació de l'Albufereta, cal recordar que l'Ajuntament forma part de la seva Junta Rectora. La regidora de medi ambient va reconèixer que li donaven llargues. Al mes d'octubre li van dir que farien una reunió abans de final d'any, després li van dir en gener... I encara espera.

Més denuncia los efectos de la falta de vigilancia en espacios protegidos
La coalición critica que el Govern no cubra dos plazas de agente medioambiental "cuya necesidad es esencial"
www.diariodemallorca.es/mallorca/2014/08/16/mes-denuncia-efectos-falta-vigilancia/954958.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb