URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Gespa nova a les fosques

Alternativa | 03 Setembre, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquest passat cap de setmana hem pogut constatar que abans de fer noves instal·lacions cal realitzar i complir un  pla de gestió i manteniment de les mateixes. De res serveix canviar la gespa si després s’ha de jugar a les fosques.

_____________________________________________________________________________

A Alternativa  per Pollença sempre hem defensat que abans de fer noves obres esportives com es planteja   a l'actualitat amb les pistes de paddel al Port de Pollença (destruint el camp de futbet, fet fa cinc anys) cal assegurar-se de que els serveis de les instal·lacions que ja tenim estiguin perfectament coberts, des del manteniment a la vigilància, passant per la informació i l'atenció als ciutadans. Aquest cap de setmana hem patit un exemple del pèssim manteniment de les instal·lacions actuals. L'Ajuntament de Pollença ha invertit molt de doblers en canviar la gespa artificial dels camps de futbol de Pollença i del Port (que encara no tenien deu anys i van tenir un deteriorament accelerat tant per ser defectuosa com per la falta de manteniment de l'Ajuntament), però es veu que quan els regidors es varen fer les fotografies amb la nova herva va ser "amb llum natural" ja que aquest dissabte, al primer partit de lliga de Pollença, el Delegat Federatiu ens va comentar la seva intenció d'incloure en l'informe del partit "que la il·luminació no és suficient per disputar un partit de futbol". Creiem que raó no li faltava: vam accedir al centre de camp i amb la pilota rodant es feia  difícil de veure- la. Malgrat que es van encendre els llums de pista, aquestes molesten als porters per la baixa alçada que tenen.

A Alternativa insistim en que cal dotar a l’àrea d’esports d’una estructura organitzativa que permeti un major eficiència en la gestió.  En quant a les instal·lacions cal realitzar un  Pla de gestió i manteniment de les instal·lacions.

 A la foto podeu veure l'aspecte que presenten les torres d'il·luminació.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb