URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Divendres 19 assemblea popular oberta

Alternativa | 13 Setembre, 2014 00:13 | facebook.com twitter.com

Divendres 19 celebrarem una assemblea a les 20:00 a la taverna dels jardins Joan March.

L'assemblea és popular i oberta; tots els participants tenim veu i vot. Davant la situació actual és clar que s'ha de reaccionar. Cal una nova forma de fer política, partint d’un principi de radicalitat democràtica, treballant de forma assembleària i horitzontal, on els ciutadans assumeixin la seva part de responsabilitat i no ho deleguin tot en els polítics. Ara és el moment de sumar esforços amb totes aquelles persones i col·lectius que compartim la voluntat de fer avançar Pollença cap a nou escenari de democràcia plena social i econòmica". Per això us animam a venir i participar a l'assemblea.

 El nostre òrgan de decisió màxim és l’Assemblea . De les conclusions tretes de l’Assemblea se’n pren bona nota i son les polítiques que s’han de seguir. És important obrir espais de debat entre els ciutadans per parlar dels temes que ens toquen d’aprop, proposar idees i trobar canals on construir aquesta realitat més propera. És des de la base i des de la diversitat d’opinions on cal aprofundir en les problematiques i solucions que ens poden ser més útils per crear aquesta societat sana i compromesa socialment amb la gent i l’entorn.

ORDRE DEL DIA:

1-Informació: comissió electoral, Trobada per la Unitat Popular, relacions polítiques

2-Posicionament sobre esborrany del Decret de reglamentació turística

3-Temes del Ple

4-Feines pendents

5-Altres

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a la nostra pàgina web.

 

 

Comentaris

Alternativa

Re: Divendres 19 assemblea popular oberta

Alternativa | 13/09/2014, 10:55

Excel·lent article d'en Joan Quetglas.

"...l’Església Catòlica (...),cridant a la profanació, va comminar una banca ètica pollencina que retirés 800 € de subvenció concedits a les xerrades. Guillem Cifre de Colonya, que tant va patir la persecució clerical, deu estar ben empegueït en veure què fan els qui duen el seu nom. Va visitar també el batle de Pollença, potser esperant que prohibís els actes, en enyorança dels vells temps, quan la gent s’havia d’agenollar i descobrir en passar el viàtic; i va estimular l’encarregat de la sucursal a Pollença, on deien que hi ha unes rajoles tal vegada de Gaudí, perquè fes de Joan Mas i no hi deixés entrar cap infidel. "

Comunió a Pollença

www.arabalears.cat/premium/opinio/Comunio-Pollenca_0_1211279023.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb