URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pagaments, expedients disciplinaris, indemnització... (Junta de 5 d'agost )

Alternativa | 16 Setembre, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Avui resumim l'acta de la Junta de Govern del 5 d'agost. Com sabeu PP&PI  van contractar una persona per millorar la pàgina web i la comunicació de l'Ajuntament, però sembla que els regidors de l'equip de govern confonen propaganda amb informació i es preocupen més de publicar fotografies seves que d' informar als ciutadans, i per exemple publicar aquestes actes a la pàgina municipal. També és lamentable que els partits que hi ha a la Junta de Govern; PP, PI i UMP no publiquen absolutament res de la mateixa i després parlaran de participació...

A la nostra pàgina web trobareu actes de les Juntes.

A aquesta Junta van aprovar:

- Despeses relatives al projecte d’obres “Aparcament en superfície a la zona de Ca’n Conill de Pollença” presentada per l’entitat contractista “Construcciones Olives S.L.”: 107.684,83 i  469,41  euros

- Despeses relatives al projecte d’obres “Renovació de la gespa artificial dels camps de futbol de les zones esportives de Pollença i Port de Pollença”  presentada per l’entitat contractista “MONDO IBÉRICA S.A.”, per import de  466.494,57 euros.

La gespa artificial anterior no ha arribat a durar deu anys per la seva mala qualitat i falta de control i manteniment per part dels responsables. Esperam que hagin après.

 - Despesa relativa al subministrament elèctric corresponent a l’exercici 2013 de l’IES Clara Hammerl Port de Pollença.

Hi ha un conveni entre la Conselleria d’educació i l’Ajuntament en el què la clàusula tercera estableix que el pagament de les despeses corrents per subministraments d’aigua i d’energia elèctrica a l’IES Clara Hammerl Port de Pollença es farà per parts iguals entre ambdues administracions. Vista la relació de factures adjuntes en concepte de subministrament elèctric per import total de 9.808,06 € i les factures relatives al manteniment de la línea ADSL de les càmeres de seguretat dedicades a la Policia Local pel control del centre per import de 1.056,03 €. Es procedeix al pagament de 6.583,25 a l’IES Clara Hammerl Port de Pollença.

Hem demanat en nombroses ocasions que es millori aquest conveni i demà tornarem a demostrar com cal millorar-ho.

- Dació de compte de la resolució de batlia d'autoritzar i aprovar la despesa així com reconèixer l’obligació corresponent a la quota de l’exercici 2014 en concepte d’adquisició del Casal Can Llobera per import de 150.253,02 € per a l’exercici 2014 i els interessos d’aplaçament de 751,27 €.  

- Despesa per import total de 14.908,29 euros a l’Agrupació de Protecció Civil de Pollença.

- Es va nomenar instructor i secretari de  dos expedients disciplinaris incoat a un oficial i a un policia municipal.

Un tema greu, a veure com finalitzen aquests expedients.

 - Aprovació del conveni per al desenvolupament de pràctiques extracurriculars d’estudiants de la UIB amb un programa de cooperació educativa entre la Universitat de les Illes Balears i l’Ajuntament de Pollença El nombre total d’hores de dedicació de l’estudiant a aquest programa serà de 530 hores, realitzades en el període 01-10-2014 a 10-03-2015.  L’Ajuntament de Pollença abonarà a l’estudiant la quantitat mensual de 397’95 euros, subjectes a un 2% de retenció d’IRPF

- Aprovació de la pròrroga del contracte administratiu del servei municipal d’orientació educativa - SMOE per un import de 20.300 € (IVA exclòs),

-   Aprovació del pagament de la indemnització de 890’72 €, reclamada per la propietat de Ternelles pels danys materials soferts en els motors que fan funcionar la barrera de la finca de Ternelles en el decurs de la celebració del davallament del Pi de Ternelles.

 

Divendres 19 celebrarem una assemblea popular i oberta a les 20:00 a la taverna dels jardins Joan March. Tots els participants tenim veu i vot, us animam a venir i participar.

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb