URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El TIL fa miracles

Alternativa | 27 Setembre, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Fa tres dies en Mariano Moragues ens va enviar aquest article sobre alguna de le smentides de la Conselleria, des d'aquell moment hem assistit a la mort del TIL i al cessament de na MOMA. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail 

Idò que vos pensàveu! Segons un estudi(?) de la Conselleria d’Educació, ara resulta que en uns quants mesos d’aplicació del TIL, les competències lingüístiques dels alumnes han millorat no sols en anglès, sinó també en castellà i fins i tot en català (malgrat s’hagin disminuït hores lectives). Ala idò, “alaba’t ruc, que a vendre et duc”. Aquest prodigi s’ha produït a pesar de la llarga vaga del curs passat, la desorganització del any escolar, l’augment de “ratio” per aula, la disminució del sou del professors, la retallada dels professors de suport... i la maldat dels professors que fan política. Es de suposar que també ha contribuït al miracle, Santa Rita patrona d’impossibles i que els professors no puguin dur camisetes verdes, ni posar pancartes, ni bandorales.

Ja veieu que allò de “té mal al turmell, i li curen el clotell”,  que pareix un doi, ha resultat ser miraculós en el cas del TIL. Mestres, pedagogs i la mateixa UIB contraris al TIL han quedat escaldats i no saben que es pesquen. Bauzá i la Consellera saben millor que ningú fer un ou de dos vermells i el gall i tot les pon.

Bè, fora berbes, ulls espolsats i alerta mosques, que ens volen fer creure que la Mare de Deu nom Bet i ens prenen per nats avui i batiats d’ahir. Per esser bon mentider has de tenir bon cap, i”de la mar i del caparrot , ningú treu el que vol, sinó el que pot”, per això les mentides de Consellería d’Educació (oh paradoxa!)són més bones d’agafar que un coix. Vet-aquí dues mostres més de falsedats de fa pocs dies: el 88% dels professors estan d’acord amb el TIL; sols el 17% dels professors recolzaren el dia de vaga.  I així anem “trepijant ses momes” i trampejant, fent trucs i baldufes; però qui sempre ment, ja no enganya, ha perdut tota credibilitat. Per altra banda, ase sia qui d’ase se fia.

Marian Moragues Ribas de Pina

Ferrán Aguiló

 

Comentaris

JRV

Cementeri?

JRV | 29/09/2014, 11:53

Doncs jo ho veig d'una altra forma, Joan.
Res de cementiri d'elefants, en tot cas, paradís d'embullossos, que segueixen xupant de la mama pública, sense cap perill del risc de telediari...

Bel

Re: El TIL fa miracles

Bel | 28/09/2014, 20:44

Jo vull ser la proxima batessa de Pollença

Alternativa

Re: El TIL fa miracles

Alternativa | 27/09/2014, 19:41

Al nostre perfil de facebook hem penjat el fragment del diari Última Hora on parla d'aquest oferiment de la Conselleria a na Bel.
Com hem dit al facebook; el normal i raonable en un país democràtic, hagués estat la destitució immediata de la Consellera i tot el seu equip, incloïda na Bel Cerdà responsable de l'aplicació del TIL. Però no només no ha estat destiuïda sinó que en Bauzá li va oferir el càrrec de Consellera. Na Bel va rebutjar el nomenament no per estar en contra de la despolítica educativa d'en Bauzá sinó simplement per por, i és que tanta malifeta no quedarà impune.

NRM

canvi de consellera

NRM | 27/09/2014, 13:53

En Bausá ja va a la desesperada. Després de moltes telefonades a peperas per encolomar-lis la patata calenta de la conselleria d'educació, i després que ja de vespre na Bel Cerdà digués que no, varen haver de posar la Portaveu. Ara, lo que jo no m'explic és com així na Bel no vol donar la cara, amb la figurera que té, però no dimiteix de directora general. D'ella depèn ara mateix un projecte ilegal i tombat pels tribunals. Senyora! Un poc de coherència, per favor! O al manco de dignitat! Se veu que no n'hi queda.
En Bausá ho nega i diu que na Núria Riera era la primera opció, però no és cert, i encara que na Bel també ho negui tampoc és cert: ho sé de bona tinta, és lo que passa quan no se tenen amics i els que te penses que ho són se'n van de la boca.
Mallorca és un mocador.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb