URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fer propaganda no és informar

Alternativa | 02 Octubre, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Demanam a l'equip de govern del Partit Popular i Proposta  per le Illes que no utilitzen de forma partidista el perfil institucional de facebook de l'Ajuntament i que aquest sigui un mitjà d'informació pública no de propaganda de dos partits.

_______________________________________________________________________________

Al desembre del 2013 PP i PI van can contractar una persona (amb un concurs dirigit) per fer una nova web municipal i gestionar la comunicació municipal. Des d'aquell moment s'han multiplicat les notes de premsa amb fotografies dels regidors de l'equip de govern fent les seves tasques, però en canvi encara no han vist una millora en la pàgina web municipal ni en la informació facilitada per l'Ajuntament a la mateixa.

Ara el perfil institucional de facebook l'Ajuntament de Pollença no només publica la informació institucional i notes de premsa emeses per l'equip de govern, evidentment ni es plantegen publicar res dels grups de l'oposició, sinó que també enllaça a notícies publicades als diaris, però només a notícies que surten dels mateixos PP i PI. Al perfil institucional no trobareu cap enllaç a les notícies del muncipi que sorgeixen dels grups de l'oposició . Per exemple després del darrer ple el perfil institucional només va enllaçar la nocícia que feia referència a la moció de l'equip de govern aprovada al ple, res d'altres dues notícies que parlaven de les mocions aprovades de l'oposició. Es confon informació amb propaganda i s'utiltizen mitjans públics com si fossin propietats dels partits governants.

En definitiva estam davant d'una clara malversació de fons públics; personal i mitjans pagats per tots els ciutadans de Pollença són utilitzats exclusivament per Partit Popular i Proposta per les Illes. Es confon informació amb propaganda i s'utilitzen mitjans públics com si fossin propietats dels partits governants.

Demanam a l'equip de govern que enllaci al perfil institucional del facebook totes les notícies que surten del municipi a la premsa siguin positives o negatives, procedeixin de l'equip de govern o d'altres fonts, igualment demanam que publiquen les notes de premsa dels grups de l'oposició. Els grups de l'oposició també representam als ciutadans de Pollença i els mitjans de comunicació de l'Ajuntament són pagats per tots.

 

  

Comentaris

Pepe

Re: Fer propaganda no és informar

Pepe | 09/10/2014, 19:03

Demanarem aquest document Joan.

Alternativa

Re: Fer propaganda no és informar

Alternativa | 09/10/2014, 13:09

Bones Joan la notícia està confirmada perquè partim de la documentació del darrer ple. No ens atreviriam a fer afirmacions com les que fem sense proves, per alguna cosa no ha prosperat cap de les denúncies que ens han posat en ocasions per dir la veritat. Precisament el batle ha de donar compte al ple d'aquestes irregularitats perquè
Intervenció i Secretaria han informat contra les mateixes encara que s'hagin de pagar per ser serveis prestats (així és la llei sinó seria un enriquiment injust per part de l'Ajuntament). O sigui ni Intervenció ni Secretaria tenen cap responsabilitat sinó tot el contrari són ells que amb els seus informes deixen en evidència les irregularitats de l'equip de govern. Un altra cosa és el tema de la responsabilitat política que pot arribar a ser penal donada la passivitat i falta d'actuació dels responsables en temes que s'arrosseguen fa anys. Al seu moment ja vam posar alguns d'aquests temes en mans de la fiscalia i tornarem a consultar el tema am bel nostre misser.

Joan martorell

Ca les munnares

Joan martorell | 09/10/2014, 00:36

Seria interesant pode llegar el document que firmaren o'ajuntament i els concesionaris. Es tenim...

Joan Martorell

PAGAMENTS IRREGULARS

Joan Martorell | 08/10/2014, 23:55

AJUNTAMENT DE POLLENÇA (PAGAMENTS IRREGULARS???)
El diari Última Hora es fa ressò d’una denúncia feta per Alternativa per Pollença i que fa referència a anomalies en el pagament de certes factures per part de l’Ajuntament.
De confirmar-se la notícia, estam parlant de ni més ni menys que de 240.000 euros. Pagaments que no tenen la preceptiva conformitat de Departament de Intervenció ni Secretaria.
Parlarem de les responsabilitats polítiques mes endavant, emperò d’entrada lo que me demano es ....ara,què?. Que passarà ?.
On comença’n i on acaben les responsabilitats de l’Interventor i la Secretaria. La llei de Bases de Régimen Local diu ...” se requerirá el previo informe de legalidad del secretario del ayuntamiento, así como el informe del interventor cuando la iniciativa afecte a derechos y obligaciones de contenido económico del ayuntamiento.”

Segon l’ informació publicada, els pagaments aprovats no compleixen lo que mana aquesta Llei, per lo tant hem de convenir que no es poden fer efectius el pagaments. Qui signi l’ordre de pagament, incorre si o si amb una il•legalitat. Qui s’ atrevirà, vist com les gasten (per sort) els tribunals.

Per altre banda, si la denúncia feta per Alternativa es falsa, inexacte,etc., cal de seguida que el Batle, ja que es el responsable polític, l’aclareixi públicament, aprofitant, de passada el gabinet de premsa que diuen que li paguem entre tots.

La Ciutadania està farta de veure com fan malbé els nostres doblers els responsables polítics de torn, que per una banda mos retallen drets i per l’altre mos maten a impostos. Estam cansats de que no passi res.

A molts de països Europeus, amb democràcies consolidades, només la intencionalitat de prevaricar, de defraudar, ja està penada, mentre que aquí fins als 120.000 euros de frau, no es delicte.

Així anem......on arribarem????, fins quant aguantarem????. Esper que aquest mal somni s’acabi per maig.

Joan Martorell
Pollença 08-10-2014

Pepe

Re: Fer propaganda no és informar

Pepe | 08/10/2014, 20:46

I cal recordar Paco que al mes de febrer del 2012, el regidor de noves tecnologies, per justificar la seva remuneració per dedicació exclusiva, va posar com una de les feines que havia de fer la gestió i dinamització del portal web municipal… I que al desembre de l'any passat es va contractar a una persona per fer aquesta feina. S'han multiplicat les notes de premsa i fotografies dels regidors de l'equip de govern i poc més... Això sí tots pagam els dos sous.

Paco

Re: Fer propaganda no és informar

Paco | 07/10/2014, 12:06

A la izquierda de la página de inicio de la web del ajuntament , en letras grandes, se puede leer "Feina i formació" y efectivamente, cuando se pulsa encima aparece toda la feina que hacen y toda la formació (e informació) que dan.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb