URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'Alternativa som tots

Alternativa | 10 Octubre, 2014 00:01

L' ALTERNATIVA SOM TOTS.

PARTICIPA EN L'ELABORACIÓ DEL PLA DE FUTURA GESTIÓ


Els membres d' Alternativa per Pollença no som un grup d' il·luminats que ens pensam tenir les respostes a tots els problemes del nostre municipi. Creiem que el canvi passa per la participació activa de la ciutadania en les decisions polítiques que ens afecten a tots, i en no delegar-ho tot en els polítics professionals.

Per això et convidam a participar en la elaboració del nostre/ vostre Pla de Futura Gestió Municipal. A diferència dels clàssics programes electorals, no vol ser una simple llista de promeses a complir (o no en 4 anys). Es tracta de crear un Pla ajustat a la realitat Municipal que ens permeti aprofitar al màxim els nostres recursos.

Tot i que no s'ha d'ajustar necessàriament als 4 anys, s'hi que es interessant establir les prioritats a resoldre en aquest període.

Hem distribuït les matèries en els següents grups: Drets Socials, Urbanisme, Participació Ciutadana, Economia, Educació, Esports, gestió municipal, medi ambient i solidaritat internacional. Pots participar amb nosaltres mitjançant el nostre perfil i grups de facebook o mitjançant el nostre correu alternativaperpollenca@gmail.com.

Aquesta eina ens servirà com a guia en cas de guanyar i governar, però al venir d'un procés de participació, en cap cas la consideram una eina de partit, sinó del poble. Per això en cas de no governar nosaltres la posaríem a disposició de l'equip de govern, sigui del partit que sigui.

Perquè com deia Allende: La història és nostra i la fan els pobles.

 

  Col·labora en el Pla de futura gestió a partir del qual establirem les  prioritats a complir els propers quatre anys

 

 

Comentaris

Pepe

Re: L'Alternativa som tots

Pepe | 14/10/2014, 15:50

Esborrar un comentari crític però totalment respectuós és una mostra de quina és la política de participació cutadana d'aquest equip de govern. Quan el batle volia contractar una secretària era ja amb aquesta finalitat, no el va aconseguir, però una vegada que ha tingut la majoria amb el PI cap problema... Van donar apariència de legalitat a una contractació feta a dit i ara observam els resultats. Propaganda i censura pagada per tots els ciutadans, cap novetat on governa el PP i el PI que gestiona participació ciutadana doncs res... Ja els va bé mentre surtin a les fotografies.

Alberto

Re: L'Alternativa som tots

Alberto | 14/10/2014, 08:46

Querido Paco, ser periodista no lleva implícito una conducta ética correcta.
Hay personas que sólo se mueven al son del euro

Paco

Re: L'Alternativa som tots

Paco | 13/10/2014, 22:40

por cierto, es bastante triste que una "periodista" se preste a esto

Garci

Re: L'Alternativa som tots

Garci | 13/10/2014, 21:46

Crec que tu mateix has respost a la teva pregunta: tenen por i la seva gestió és pèssima. Electoralisme se'n diu. Esperem que prest deixin de governar.

Miguel Navarro

Facebook ayuntamiento de Pollensa

Miguel Navarro | 13/10/2014, 21:39

Hace unos días hice este comentario en el facebook del ayuntamiento y me han bloqueado. Me reservo lo que pienso de este regidor, Davi Alonso, que tiene dedicación exclusiva, cobra un pastón por ello y aún no sabemos lo que hace. Al igual que Aina Vives, una contratación totalmente innecesaria para este ayuntamiento.
Este es el escrito:
Cuando hay comentarios críticos con la gestión del equipo de gobierno se borran. Cuando hay noticias que manchan la gestión de gobierno se borran o se prohibe su publicación. Cuando la gente habla y no les gusta lo que oyen, te eliminan.
Señores, esto no es pluralidad. Basta con dar una hojeada a esta nefasta página de facebook para darse cuenta que lo único que persiguen en propaganda electoralista y poner en valor la gestión municipal, la cual deja mucho que desear.
Pagar a una periodista para llevar esta pésima gestión y esta censura es de total negligencia.
¿Tienen miedo a la pluralidad? ¿Tienen miedo a la crítica?

¿Por qué me tienen que borrar este comentario y bloquearme? ¿Pueden explicármelo por favor?

Alternativa per Pollença

Re: L'Alternativa som tots

Alternativa per Pollença | 10/10/2014, 16:42

Avui hem demanat explicacions al regidor en David Alonso sobre els canvis al perfil de facebook de l'Ajuntament, segon ell la responsable dels canvis és Aina Vives la persona contractada per portar la política" informativa"de l' Ajuntament. I l'excusa és que es publicavan molt de publicitat al mur. La veritat que quan hem anat al mur de l'Ajuntament no hem vist aquest excés de publicitat, és més nosaltres que tenim més del doble "d'amics" que lAjuntament de Pollença i motles empreses privades poques vegades hem hagut de llevar anuncis del nostre mur. A més a més é sclar que es pot avisar i bloquejar si qualcú abusa de la possiblitat de publicar en un mur per bombardejar amb anuncis. Com hem dit ens sembla una excusa, ha estat suficient que Alternativa publiqués dos dies enllaços a notícies de Pollença que no sortien de l'equip de govern perque s'hagi decidit que només ells poden publicar a un mur que és de tots ja que tots pagam el sou de l'encarregada del mateix.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb