URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Herbicides a Llenaire

Alternativa | 07 Novembre, 2014 00:01

L' equip de govern PP&Pi segueix incomplint la moció aprovada al ple de maig del 2013 per reduir la utilització d'herbicides al municipis. A les fotografies adjuntades podeu veure les negatives conseqüències d'utilitzar herbicides en un camí, destrossant un sembrat d'una finca privada.

__________________________________________

A l’Ajuntament de Pollença, al ple de maig del 2013, es va aprovar la nostra moció per deixar d'utilitzar progressivament els herbicides al municipi, amb el compromís del mateix equip de govern de donar-nos els mitjans per fer feina a la moció, cosa que no han fet.

Una any i mig després de l’aprovació de la moció, no tenim dades que realment s’hagi reduït la utilització d’herbicides. És més, avui us adjuntam dues fotografies dels resultats d'aquesta pràctica nociva amb la biodiversitat i la salut humana. A les fotografies podeu veure l'estat en que ha quedat el sembrat a l'indret de la finca de Llenaire gràcies a l'esquitada que es va fer a la vorera del camí de Llenaire, i fins i tot a un metre i mig del sembrat de la finca. El més increïble i sorprenent és que a la vorera del camí no hi ha herba morta, ni viva, simplement en aquest tram o no hi havia herba o era molt més petita que el sembrat, perquè si no seria morta, però hi seria. O sigui, no hi havia una justificació racional per esquitar sobre herbes que si existien no representaven cap risc. Es confon la “netedad” amb la destrossa d’hàbitats i ecosistemes posant en perill la nostra salut i en aquest cas afectant un sembrat particular, i es confon "males herbes" amb plantes que compleixen un paper clau als nostres ecosistemes.

La hipocresia de PP&PI és total ja que al mateix temps que permet desastres com aquest aprova mocions contra la fumigació de la processionària dels pins.

Notícia al Diario de Mallorca.   Alternativa denuncia el uso de herbicidas pese a un acuerdo en contra - Diario de Mallorca  http://bit.ly/1qrMIr2

 

 

Comentaris

banc

Re: Herbicides a Llenaire

banc | 08/11/2014, 08:59

Si saps que te pots quedar sense saldo es tan fàcil com no domiciliar-los, les pagues per finestreta com fa molta gent.
I si el teu banc no t'avisa, canvia de banc.

Joan Martorell

IMPOSTOS MUNICIPALS

Joan Martorell | 07/11/2014, 23:08

IMPOSTOS DOMICILIATS IMPAGATS, NEGOCI ASSEGURAT
A les meves reflexions damunt temes que considero d’interès, subjectives,clar, avui vull esser pragmàtic, denunciant un fet que considero injustificable i que per desgràcia en son afectats molts de Contribuents.
Me refereixo al tractament que de l’oficina de Recaptació de la CAIB, de Pollença, es dona als rebuts que les Entitats de Crédit (Bancs i Caixes d’Estalvis) retornen per diferents causes (manca de saldo a la compte, majoritàriament).
Lo que hauria de fer la oficina de Recaptació, de seguida que rep retornat un rebut, es immediatament avisar al titular del mateix, abans de que acabi el període de pagament en voluntària, es dir antes del 1er de desembre, de aquesta circumstància, per tal de donar-li temps suficient per regularitzar la situació abans de que li caigui en recàrrec.
Emperò NO¡¡¡¡, callen i no diuen res, ningú te avisa de la devolució dels teus impostos, ni l’Entitat Financera ni l’oficina de Recaptació. Si el ciutadà afectat no s’adona, irremediablement pagarà recàrrec.
A més recàrrec, mes beneficis per el Recaptador, per lo tant el negoci està en no dir res, fins que ha acabat el plac de pagament en voluntària. Mes negoci per Ell. Mes despeses per els ciutadans.
Companyies tant sanguinaris con ENDESA (Antes GESA), lo primer que fa quant rep un rebut impagat es avisar per carta al abonat i aquest te uns dies per transferir, sense cap recàrrec, la deute a ENDESA. Es un exemple, emperò penso que clarificador.
Es hora de que el Batle o Regidor responsable d’hisenda, parli amb el Recaptador, Sr. Gabriel Alzamora, per tal de regularitzar aquesta abusiva pràctica, que podria fregar la il•legalitat. Per que crec que es obligatori avisar a contribuent que s’ha produït una incidència amb el cobrament dels seus impostos.
Bona fira,
Joan Martorell
Pollença, 07-11-2014

Alternativa

Re: Herbicides a Llenaire

Alternativa | 07/11/2014, 15:50

A la fira no vages si no tens diners; veuràs moltes coses i no firaràs res. Bona Fira a tots! Per molts anys!

Alternativa per Pollença

Re: Herbicides a Llenaire

Alternativa per Pollença | 07/11/2014, 00:08

Ara sí. 3r vídeo del Ple, .X. ( punt per punt ) a TV Urxella. La moció que vam presentar sobre el concflicte eductiu aprovada sense cap vot en contra.Que corri, donar-li difusió.

www.youtube.com/watch?v=Us24T8OHviA&list=UU1_BMN6WZP_X4FRbq_YNSsg&index=1

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb