URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Molts de precs i preguntes per contestar

Alternativa | 18 Novembre, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

A continuació teniu els precs i preguntes que vam registrar al darrer ple ordinari d'octubre, a l'igual que va passar al ple de setembre es van fer les 12 de la nit sense arribar a aquest punt. Vam oferir als regidors de l'equip de govern contestar a les mateixes via email, cosa que de moment no han fet.

Els precs i preguntes són una important eina de control i informació per part de l'oposició i per això al ple ordinari de novembre no hem presentat cap moció a l'espera que es puguin contestar les preguntes dels plens de  setembre, octubre i les que farem per aquest ple de novembre. Ja sabeu que ens podeu fer arribar els vostres precs i preguntes a aquest mateix bloc, al facebook, via email... 

PRECS

Quan vam demanar al regidor de noves tecnologies perquè ja no es podien escriure publicacions al mur institucional de facebook va indicar que la cap de premsa l'havia indicat que va prendre aquesta decisió per que es publicava massa publicitat. Això més que una resposta és una mala excusa ja que al facebook es pot bloquejar fàcilment la publicitat i als que la publiquen.

Finalitza la legislatura i se segueixen incomplint clàusules molt importants de control de la feina de l'empresa de neteja viària;  clàusules 7, 8  i 9  del plec de condicions segon la qual l'empresa adjudicatària, de forma coordinada amb l'Ajuntament, hauria d'haver obert un apartat de neteja viària vinculat a la plana web de l'Ajuntament amb dades obertes al públic d'interès del ciutadà: rutes, horaris, recomanacions, serveis realitzats, etc i una interficie de comunicació i relació entre l'usuari, la companyia i l'Ajuntament (suggeriment, queixes, etc). Els registres de totes les incidències (tant del públic com de l’Ajuntament) haurien de ser contestats per l’empresa adjudicatària en el mateix formulari web en un màxim de 48 hores.  Per això, des d'Alternativa per Pollença demanam a l'equip de govern iniciar l’expedient administratiu per a la modificació del contracte de l’empresa de neteja viària i descomptar els serveis que l’empresa no presta.

L'Ajuntament ha de garantir un pas clar entre el Port de Pollença i Cala Sant Vicenç a tots els senderistes.

PREGUNTES

- Han tingut alguna reunió amb l'entitat animalista BALDEA i si es afirmatiu que temes amb tractat?

- Han demanat a la "Fundació Natura Parc" el motius de la epidèmia de "parvovirus" que varen tenir i si ha tingut qualque efecte negatiu amb els cans allà depositats?

- Per què els animals que són capturats al municipi i estàn perfectament identificats amb el seu microxips no són entregats al seus propietaris directament i aquests han d'anar a cercar-los a Santa Eugènia?

- La cap de premsa és la única  responsable de seleccionar les notícies que es publiquen al perfil de facebook? Per què només es seleccionen notícies  que surten de l'equip de govern PP&PI? Per què no es penjen les notícies que es publiquen de l'oposició? El personal que fa aquesta feina és pagat per tots els ciutadans o el paguen PP& Pi? Qui és el responsable polític d'aquestes actuacions? Què opina de les mateixes?

- Respecte al tancament fa unes setmanes de la platja davant dels carrers a Anglada Camarassa-Mendez Nuñez s'ha investigat si ha hagut una fuga d'aigües negres als pluvials.

- Hem sabut pel facebok d'Unió Mollera Pollencina que  el batle i un tècnic municipal van realitzar una reunió amb la seva executiva. Faran reunions similars amb organismes de direcció de la resta de partits amb representació municipal? Ens poden informar del projecte de semipeatonització? Recorden que existeix la Junta de portaveus? La pensen convocar en alguna ocasió per parlar d'aquest i altres temes importants. No pensen que és un error, que només s'entén per la proximitat de les eleccions iniciar les obres en gener fins març, no seria més convenient fer les obres una vegada acabada la temporada del 2015?

Ferrán Aguiló

 

Comentaris

Alternativa

Re: Molts de precs i preguntes per contestar

Alternativa | 18/11/2014, 23:12

Company desmunta la seva tesi que protegir és car

Una sentència del Tribunal Suprem dóna la raó al Govern i anul·la la decisió del TSJIB d'indemnitzar amb 1,6 milions els propietaris del Vilà

www.arabalears.cat/premium/Company-desmunta-seva-tesi-indemnitzar_0_1250875183.html

I ara que dirà el batle que tantes vegades ha usat el fantama de les possibles indemnitzacions. El Tribunal Suprem ha estat prou clar només s'ha de pagar allò que realment s'hi va gastar durant els anys en què era possible construir-hi.

Alternativa

Re: Molts de precs i preguntes per contestar

Alternativa | 18/11/2014, 23:09

La Fortalesa de Pollença: un BIC per a VIP

Alternativa denuncia que hi tingui accés Rudy Fernández per casar-se i no els ciutadans

www.arabalears.cat/premium/fortalesa-Pollenca-BIC-VIPs_0_1250875173.html

la Fortalesa es lloga per fer noces de luxe però segueix tancada pels ciutadans incomplint la llei de patrimoni

Alternativa

Re: Molts de precs i preguntes per contestar

Alternativa | 18/11/2014, 23:08

Ja tornam a tenir actiu el nostre perfil de facebook ara com grup.

Alternativa per Pollença

Re: Molts de precs i preguntes per contestar

Alternativa per Pollença | 18/11/2014, 20:38

En aquest moment no tenim operatiu el nostre perfil de facebook, que hem de passar de personal a grup, perdonau les molèsties.
Ja tenim l'ordre del dia de la comissió informativa d'aquest divendres. Cap partit ha presentat mocions i suposma que hi haurà molt de temps per contestar precs i preguntes.

Ordre del dia de la sessió:

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària de dia 24 d’octubre de 2014

2.- Aprovació inicial, si procedeix, de modificació de crèdit en la modalitat de suplement de crèdit finançat amb baixes per anul•lació (Expedient núm. 19/2014/INT)

3.- Dació de compte de les resolucions de Batlia contràries a les objeccions efectuades així com de les principals anomalies detectades en matèria d’ingressos, de conformitat amb el disposat a l’article 218 del RDL 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals (TRLRHL), amb la nova redacció donada per l’article 2 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l’administració local (LRSAL)

4.- Aprovació, si procedeix, del conveni d’adhesió a la xarxa digital de comunicacions mòbils en grup tancat d’usuaris (xarxa tetraIB del Govern de les Illes Balears)

5.- Varis”

Alternativa per Pollença

Re: Molts de precs i preguntes per contestar

Alternativa per Pollença | 18/11/2014, 17:22

Al·lucinant! Des d'aquí tot el nostre suport als companys i condemna més ferma a aquesta anomenada "justicia" que no és tal.

Marcel i Robert condemnats a 8 mesos de presó

El jutjat nº4 de Palma ha resolt avui el cas de Robert i Marcel, condemnant-los a 8 mesos de presó i uns 200 euros de multa. Els activistes no aniran a presó, tot i que hauran d’abonar la multa.

Més información a Contrainfo.cat

Alternativa

Re: Molts de precs i preguntes per contestar

Alternativa | 18/11/2014, 08:55

Mai hagéssim pensat enllaçar una notícia del Hola, però ens indigna que la Fortalesa sigui llogada per fer noces de luxe mentre segueix tancada pels ciutadans incomplint la llei de patrimoni. La Fortalesa va ser declarada Bé d'Interès Cultural (BIC) el 1997 i cap govern ha estat capaç de fer complir el règim de visites per públic en general com diu l'article 34 de la Llei de Patrimoni:
“La visita pública dels béns, almenys quatre dies al mes i en dies i hores prèviament assenyalats. "

Helen Lindes y Rudy Fernández se casarán el 4 de julio en la bahía de Pollença en una fiesta con 200 invitados
Según ha podido saber hola.com los novios están volcados en preparar una boda íntima para sus familiares y amigos

www.hola.com/actualidad/2014111775082/helen-lindes-rudy-fernandez-boda/

Alternativa

Re: Molts de precs i preguntes per contestar

Alternativa | 18/11/2014, 08:44

Avui a les 17:00 a Ràdio Pollença podeu escoltar al portaveu del nostre grup municipal, en Pepe García.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb