URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Victòria proteccionista

Alternativa | 21 Novembre, 2014 00:01

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

A Alternativa per Pollença celebram la sentència del Tribunal Suprem que anul·la la sentència del TSJIB que fixava una indemnització 1.600.000 euros per la declaració d'Anei de tres parcel·les a es Vilà de Pollença. La Sentència avala la protecció impulsada a l’anterior govern a través de la Llei 4/2008, de 14 de maig, de mesures urgents per a un desenvolupament territorial sostenible.

Al 2006 a l’exposició pública de la modificació del Pla Parcial de la urbanització del Vilar vam demanar la desclassificació per complet del sol urbà de la muntanya (veure article). Al 2008 vam demanar a l’Ajuntament abans de l’aprovació de la llei de mesures urgents per a un desenvolupament sostenible a les Illes Balears,  que s’ampliés la zona d’ ANEI. (veure article). És clar que al segle XXI no té cap sentit continuar amb la destrucció del nostre paisatge, ja tenim suficient amb les aberracions que s’han fet al Vilà, la Font, Gotmar, Formentor...

Queda clar que a pesar de les continuades declaracions del govern i del nostre batle del Partit Popular  la petició d'indemnitzacions davant de la protecció del patrimoni comú no sempre surten tal i com demanden els promotors. No fa res el batle va utilitzar aquest argument per justificar la no inclusió de Can Franc al catàleg de patrimoni, una argumentació que no s’ha fonamentat en cap informe judíric, però si en un informe de l’arquitecte municipal en Rafel Balaguer.  I fa uns dies també vam veure a la premsa com els que volen destruir la zona humida de l’Ullal agitaven el fantasma de les indemnitzacions, curiosament també hi ha un informe del l’arquitecte Rafael Balaguer qüestionant els valors naturals de la zona. Es veu que pel preu d’un arquitecte tenim un jurista i un expert en medi ambient.

Una cosa és que una desclassificació pugui donar lloc a indemnitzacions i altra cosa és que es vulgui aprofitar per fer un “pelotasso” com era el cas. Una despesa en urbanitzar de 159.861,32 euros per part del promotor no pot donat dret a una indemnització de 1.600.000 € . S’han d’indemnitzar les despeses generades no una suposada expectativa de negoci.

El nostre futur passa per la protecció del nostre patrimoni natural i històric no per la política regressiva, destructiva  PPaleolìtica.  

Foto i article  (diari Balears)

 

 

Comentaris

jrv

El camp pels agricultors

jrv | 24/11/2014, 15:27

Home , això de "Cooperativa Pagesa" deu tenir qualque cosa a veura amb la pagesia, o no? Lo dels cosiolets als balcons és una altra cosa...I no crec viable fer una urbanització pels mens, o dur-los a un hotel...

Miquel Sánchez

Re: Victòria proteccionista

Miquel Sánchez | 22/11/2014, 16:25

N'un té raó, per usos industrials o agraris les construccions van amb altre normativa.

Un

I jo vull un barco

Un | 21/11/2014, 17:39

I que té a veure una nau d'usos agrícoles amb un xalet? Martí, estàs mal assessorat.

Martí Cifre

COOPERATIVA POLLENÇA

Martí Cifre | 21/11/2014, 16:29

La Cooperativa Pagesa de Pollença construye un centro de tipificación del cordero. Molt bé, però a una finca rústica de 7.000 m2?
I l'ajuntament l'hi concedirà llicència de construcció?
O tots moros o tots cristians. Jo també tenc una finca de 7.000 metres i vull llicència per fer-hi un xalet.
Queda dit

Alternativa

Re: Victòria proteccionista

Alternativa | 21/11/2014, 10:13

El batle mostra una vegada més la seva visió PPaleolítica del municipi i el seu futur. Diu que eu moll necessita nous aparcaments quan no ha fet res per executar l'acord del ple d'aprofitar millor els aparcaments de la circumval·lació (senyalització,pasos...)

El alcalde reclama un nuevo aparcamiento en la Gola
Alternativa per Pollença denuncia el fracaso de la repoblación forestal en el parque urbano

www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/11/21/alcalde-reclama-nuevo-aparcamiento-gola/978180.html

Alternativa

Re: Victòria proteccionista

Alternativa | 21/11/2014, 10:04

La Cooperativa Pagesa de Pollença construye un centro de tipificación del cordero
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticias/part-forana/2014/138355/cooperativa-pagesa-pollen-construye-centro-tipificacion-del-cordero.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb