URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El llenguatge de la por

Alternativa | 08 Desembre, 2014 00:01

Avui  un article d'en Joan Martorell . Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Aquests dies hem pogut llegir i sentir als mitjans de comunicació declaracions de certs Empresaris i també del President de la CAIB (Sr. Bauçá), alertant de lo que significaria un canvi de Govern tant a nivell nacional com en cas de que a la nostra Comunitat Autònoma accedissin al Govern formacions com es ara “Podemos” o si se reedités un “Pacte de Progrés, sobretot si pertanyen a l’esquerra. No els preocupa en cas de que siguin partits de l’òrbita de VOX, per exemple.

Al·leguen, com no pot esser d’altre manera, motius econòmics. Els Empresaris anuncien l’apocalipsi de l’economia en cas de que es canviï la manera a amb la que estan acostumats a fer feina. Amb un Governs (Central i Autonòmic) baix les seves ordres. Per la seva banda el President diu que...”un nou pacte d’esquerres suposaria la pèrdua de 46.000 llocs de feina, l’increment de l’atur i la baixa da de l’economia...”

Es clar que a Ells no els preocupen les retallades en Sanitat, Educació, Dependència, etc. ja que tenen recursos suficients. Amb recursos propis es poden pagar escoles privades, clíniques privades, etc.

Emperò endemés de rics, son egoistes. España, a gener del 2014 tenia 46.507.760 habitants, dels quals 402.000 son milionaris. Respecta a l’any 2012 aquest cercle ha augmentat un 13% (47.000 persones). Espanya es el 8é. País de la Unió Europea on més ha augmentat el nombre de persones riques.

Per altre banda els salaris han disminuït un 5% aquest darrer any, contra el sous dels Consellers del IBEX, per exemple, que han augmentat un 7.6%. Es evident que el sistema fa aigua per tots els costats, la situació es cada dia més insostenible. Així i tot, els poderosos, volen estrènyer més el llaç que no deixa quasi respirar als treballadors. Lo dit, son egoistes.

Joan Martorell Pollença, 03-12-22014

El roto

 

 

 

Comentaris

Alternativa

Re: El llenguatge de la por

Alternativa | 08/12/2014, 21:50

Quejas por el retraso de las obras en el Moll
www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/12/08/quejas-retraso-obras-moll/982757.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb