URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Festival, carrer Bot,subvencions..

Alternativa | 22 Gener, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Avui resumim l'acta de la Junta de Govern del 7 d'octubre. És lamentable que l'Ajuntament i els partits que hi ha a la Junta de Govern; PP, PI i UMP no publiquen absolutament res de les Juntes de govern, on entre altres coses els ciutadans poden trobar una relació de factures per comprovar com es gasten els seus doblers. A Alternativa donam informació mentre tots pagam la propaganda de PP&PI.

A la nostra pàgina web trobareu les actes de les Juntes.

A  l'enllaç poddeu consultar la Junta de govern del 7 d'octubre de 2014

- Entre les factures destaca la del subministrament de 650 cadires i 80 plegables del Festival per un import de 71.3383,95 euros a FIGUERAS INTERNATIONAL SEATING, SL.

Aprofitam per recordar al regidor responsable, en Martí Roca, que a dia d'avui no s'ha fet cap reunió ni per valorar el Festival del 2014 ni per parlar del Festival del 2015. Tenint en compte que el proper Festival l'haurà de gestionar un nou equip de govern que surti de les eleccions de maig seria més desitjable que mai parlar i consensuar les decisions sobre el mateix.

- Adjudicació, si procedeix, del contracte administratiu de serveis per a la redacció del projecte de Renovació de les infraestructures del carrer Bot del Port de Pollença

Un projecte que segon el batle "els Serveis Tècnics Municipals no poden realitzar motivat especialment per la redacció d’altres projectes tècnics i control de les obres actuals. 

 S’han sol·licitat tres ofertes/propostes:

-Antoni Bisbal Palou per import de 14.520 euros.

-Alfonso Martín Pascual per import de 12.100 euros.

-Inti Energia S.L. per import de 15.100 euros.

S'ha triat l’oferta més avantatjosa és la presentada per Alfonso Martín Pascual per import de 12.100 euros (IVA inclòs).

Fa temps que s'hauria d'haver realitzat la unitat d'execució de l'hotel Pollença Park que significa la dotació de serveis i millora dels carrers del Bot i carrer Roure. Fa temps que denunciam l'estat del carrer Bot, un carrer pel que milers de turistes accedeixen a la platja i que no té voreres. A més a més aquests dos carrers són fonamentals al projecte de semipeatonització.

- Adjudicació, si procedeix, del contracte administratiu de subministrament per l’adquisició de nou mobiliari al Casal Ca’n Llobera; prestatges per a llibres, per a l’arxiu, taules i cadires per als usuaris i per al bibliotecari.  

Vist que s’han sol·licitat  tres ofertes/propostes :

-De Batabat, per import de 22.184 euros. IVA exclòs

-José Palmer Lesende , per import de 19.585,10 euros IVA exclòs.

-Balear d’Oficines 2006 S.L. per import de 17.481,40 euros. IVA exclòs.

S'adjudica a l’oferta més avantatjosa és la presentada per “Balear d’Oficines 2006 S.L.” per import de 17.481,40 euros (IVA exclòs). 21.152,49 €. (IVA INCLÓS)

- Concessió de subvencions nominatives de 1000 euros a: Associació Camerata Pollencina. Associació Grup Coral 7/17. Fundació Rotger Villalonga. Associació Racó de Tramuntana. Associació U Camp de l’Oca. Associació Aires de la Cala. Associació Cor de Pollença.  Associació Xeremiers Orats i Fundació Dionis Bennàssar.

Aprovat l'expedient per a la contractació de les obres “Millora de les instal·lacions de l’aparcament soterrat Ca les Munnares”, del plec de clàusules administratives particulars que haurà de regir el contracte i de la convocatòria, simultània, de la licitació

Les millores consisten fonamentalment en la renovació de les instal·lacions avariades de dit aparcament per assegurar el correcte funcionament d’aquestes i la inclusió de noves instal·lacions per a complir amb les normatives actuals, sobretot pel que fa en matèria contra incendis i d’electricitat.  Es va autoritzar la despesa de 440.686,50 € del Pressupost General municipal de 2014. 

- Es va aprovar la convocatòria extraordinària per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva a les associacions o entitats de caire social

L’Ajuntament Ple, en sessió ordinària celebrada dia 24 de juliol de 2014, va aprovar les bases i la convocatòria (BOIB núm. 105 de data 05.08.14) per concedir subvencions a les associacions de caire social davant la necessitat de fomentar, impulsar i incentivar l’organització i desenvolupament d’activitats i programes en matèria de serveis socials i de fomentar el teixit associatiu del municipi. Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds (23.08.14) tan sols s’han presentat tres associacions (ABAIMAR, AFAMA i Fundació CORS OBERTS) resultant procedent l’aprovació d’una  convocatòria extraordinària que ajudarà a les associacions o entitats de caire social sense ànim de lucre, registrades i amb seu o representació a Pollença, a desenvolupar la seva activitat i demés programes, tot tenint en compte el romanent de crèdit existent a l’aplicació pressupostària inicialment destinada.

 


Demà divendres 23 de gener a les 20:00 h presentarem a Can Llobera el llibre col·lectiu "Manifest contra el desencís. Vint-i-quatre propostes per construir un futur millor per a les Illes Balear" d'Edicions Documenta Balear. A la presentació contarem amb els coordinadors i prologuistes del llibre; en Joan Pau Jordà i Jaume Mesquida, a més de dues de les persones que han participat al llibre; en Joaquín Valdivieso i en Pepe García

 

 


 

Comentaris

Joan Ramon

Molt trist

Joan Ramon | 24/01/2015, 12:20

Un company pescador, va perdre una cusa, el seu delicte, passejar per llenaire amb ella... no poder passetjar un ca sense perill de que algú a qui no li agraden l'enverini, demana solucions, no m'agraden les cameres a espais públics, però menys m'agraden les persones capaces de enverinar allo que els molesta.

JRV .

Embullador

JRV . | 23/01/2015, 10:09

El petit troç de vorera de mar( no se li pot dir platja on no hi ha arena, i on no pots entrar dins mar a no ser que portis calçat blindat) és un espai on ningú hi pot nedar, ni tombar-se a la platja, ni es de res, per aixì com és d'inòspita aquesta platja.D'enverinar un cá, que avui dia fan compañía i son l'alegria de moltes personews soles, ben bé pot enverinar una persona. Sigui voluntaria o involuntariament. Qui pot dir que un infant no pot agafar , passejant o jugant per aquest troç de vorera de mar, el verí que varen posar i posar-sel a la boca? Aquesta mania als animals és cosa de temps passat, avui dia malaltissa.

Joan CC

Re: Festival, carrer Bot,subvencions..

Joan CC | 23/01/2015, 08:50

Evidentment que la solució no és traslladar la zona de banys. Estic d'acord que es permeti cala carbó, sempre hi han anat cusos i mai ha estat un problema, fins que es va obrir la de Llenaire, i la policia va començar a anar a cala carbó a dir que no hi podia haver cusos. La solució a Llenaire es trobar el culpable i fer una bona netetja de la zona i si el problema continua posaria cameres perque al menys a aquell tros els cusos es poguessin pasetjar amb seguretat. Als cusos no els molesta que els gravin, ni temen per la seva intimitat

Garci

Re: Festival, carrer Bot,subvencions..

Garci | 23/01/2015, 00:42

Molesten més els enverinadors que els cans. Crec que la solució no és traslladar la zona de bany permesa per a cans, sinó trobar als culpables dels assassinats. Quin mal fan allà els cans? Tant greu és?

Pep Cusset

Re: Festival, carrer Bot,subvencions..

Pep Cusset | 22/01/2015, 16:47

Però es veu que molesten a qualcu. Vagi per endavant la condena dels enverinaments si es que ho son a posta. Matarates i matallimacs sen posen a molts de jardins.
Per que no s'estudia canviar de lloc, per exemple cala Carbó.

Garci

Re: Festival, carrer Bot,subvencions..

Garci | 22/01/2015, 15:48

Està clar que no tens un ca o que no valores el poder-lo passejar per davant la mar i que pugui nedar. Que hi farem... Lo que no entenc és que no t'agradi que la gent pugui anar amb el seu ca a vorera de mar si vol. Tenim quilòmetres de costa i platja i uns cents de metres te molesten?

Pep Cusset

Re: Festival, carrer Bot,subvencions..

Pep Cusset | 22/01/2015, 14:36

Ja, però sou els inductors de moltes xorrades, com les de platges per a cans. Qui vulgui fer nadar un ca que el posi dins la banyera o dins el Rec amb les anguiles.

Garci

Re: Festival, carrer Bot,subvencions..

Garci | 22/01/2015, 13:22

Pep Cusset, no som nosaltres que no ens hem de "descuidar". És una qüestió que no depèn de nosaltres i no hem demanat. Supòs que ho dius per desconeixement i no per embullar.
A mi si que me molesta l'estat policial i les càmeres de vigilància. I també m'enrabia la gent que és capaç de posar verí als cans. No me cap al cap que algú pugui fer una cosa semblant.

Pep Cusset

Re: Festival, carrer Bot,subvencions..

Pep Cusset | 22/01/2015, 11:59

Si vos descuidau anirem cap a l'estat policial. Vivir para ver

Joan CC

Re: Festival, carrer Bot,subvencions..

Joan CC | 22/01/2015, 11:49

Pep cuset crec que enmerdam més les persones que no els cans. Això de les cameres no ha estat una proposta d' Alternativa, o no ho has llegit be o vols embullar. En tot cas, a mi personalment no em semblan malament les cameres de vigilancia a llenaire si amb això evitam més enverinaments.

Pep Cusset

Re: Festival, carrer Bot,subvencions..

Pep Cusset | 22/01/2015, 11:05

A veure si recobram el seny i deixem d'invadir la intimitat de la gent. Ni cans a les platges que ho emmerden tot ni cameres de vigilància que ens espien. Convertirem Pollença amb un Gran Hermano i amb un estat policial. Els d'Alternativa que defensau la llibertat de la gent o l'estat policial.

Alternativa

Re: Festival, carrer Bot,subvencions..

Alternativa | 22/01/2015, 09:50

La jutge cita set testimonis per declarar sobre la presumpta prevaricació del batle de Pollença
S'investiga una escrit enviat a la Fiscalia contra la gestió de l'edil a la urbanització del Vilà

www.arabalears.cat/xarxa_local/testimonis-declarar-presumpta-prevaricacio-Pollenca_0_1289271285.html

Alternativa

Re: Festival, carrer Bot,subvencions..

Alternativa | 22/01/2015, 09:42

Dos perros muertos y uno grave por envenenamiento en el Port de Pollença
h
ttp://ultimahora.es/noticias/part-forana/2015/01/21/142615/dos-perros-muertos-uno-grave-por-envenenamiento-port-pollen-a.html

No són els primers casos que s'han registrat
Tres cans han mort enverinats a la platja del Port de Pollença

No són els primers casos que s'han registrat
Tres cans han mort enverinats a la platja del Port de Pollença
h
ttp://ib3tv.com/20150121_225440-tres-cans-han-mort-enverinats-els-darrers-15-dies-a-la-platja-del-port-de-pollenca.html

Pollença insistirá ante la delegación del gobierno para instalar cámaras en Llenaire

El decreto que obliga a los perros a llevar el bozal se hará extensivo a todas las playas del municipio y contemplará sanciones para los infractores

Pollença insistirá ante la delegación del gobierno para instalar cámaras en Llenaire

www.diariodemallorca.es/part-forana/2015/01/22/pollenca-insistira-delegacion-gobierno-instalar/993105.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb