URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De facebook a Natura Parc

Alternativa | 27 Gener, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Més precs i preguntes del darrer ple ordinari

- Quan vam demanar al regidor de noves tecnologies perquè ja no es podien escriure publicacions al facebook institucional va indicar que la cap de premsa l'havia indicat que va prendre aquesta decisió per que es publicava massa publicitat. Això més que una resposta és una mala excusa ja que al facebook es pot bloquejar fàcilment la publicitat i als que la publiquen.

Resposta del regidor de noves tecnologies: consideren que no estava bé que qualsevol persona pugués publicar a un mur institucional, els obligaria a tenir una persona pendent 24 hores. Se puede interactuar a través dels comentaris.

- La cap de premsa és la única responsable de seleccionar les notícies que es publiquen al perfil? Per què només es seleccionen notícies que surten de l'equip de govern PP&PI? Per què no es penjen les notícies que es publiquen de l'oposició? El personal que fa aquesta feina és pagat per tots els ciutadans o el paguen PP& Pi? Qui és el responsable polític d'aquestes actuacions? Què opina de les mateixes?

Resposta del batle; les notícies que es publiquen són les que surten de l'equip de govern.

Ens continuen arribant queixes de l'evident partidisme del mur institucional de facebook i de la censura de comentaris crítics amb l'équip de govern. Se segueix fent més propaganda que informació pagada per tots.

 

- Finalitza la legislatura i se segueixen incomplint clàusules molt importants de control de la feina de l'empresa de neteja viària; clàusules 7, 8  i 9  del plec de condicions segon la qual l'empresa adjudicatària, de forma coordinada amb l'Ajuntament, hauria d'haver obert un apartat de neteja viària vinculat a la plana web de l'Ajuntament amb dades obertes al públic d'interès del ciutadà: rutes, horaris, recomanacions, serveis realitzats, etc i una interficie de comunicació i relació entre l'usuari, la companyia i l'Ajuntament (suggeriment, queixes, etc). Els registres de totes les incidències (tant del públic com de l’Ajuntament) haurien de ser contestats per l’empresa adjudicatària en el mateix formulari web en un màxim de 48 hores. Per això, des d'Alternativa per Pollença demanam a l'equip de govern iniciar l’expedient administratiu per a la modificació del contracte de l’empresa de neteja viària i descomptar els serveis que l’empresa no presta.

Contesta el regidor d el'àrea de serveis. S'està contestant a través de la linia verda que funciona molt bé. No es modificarà el contracte. Ja que es parla d'un 2% del plec de condicions que funciona molt bé. Es molt complicat fer una modificació de contracte.

Continuam considerant que els precs de condicions s'han de complir i la línia verda no és el mateix que la transparència i control que demanava el plec de condicions.

- L'Ajuntament ha de garantir un pas clar entre el Port de Pollença i Cala Sant Vicenç a tots els senderistes.

Contesta el batle; en aquest moment està obert. S'ha d'arribar a un acord amb la propietat de Siller.

Un camí públic tan important com aquest hauria d'estar ben indicat i sense cap tipus d'impediment.

- Han tingut alguna reunió amb l'entitat animalista BALDEA i si es afirmatiu que temes amb tractat?

Resposta de la regidora de medi ambien; vam tenir aquesta reunió i ens van demanar pel control de colònies de moixos. També es va parlar de la feina de Natura Parc i ens van mostrar escrits del colegi de veterinaris de que les roulottes que utilitzen per sanar moixos no estan homologades.

- Han demanat a la "Fundació Natura Parc" el motius de la epidèmia de "parvovirus" que varen tenir i si ha tingut qualque efecte negatiu amb els cans allà depositats?

Resposta de la regidora de medi ambient; va demanar un informe i no consta aquesta épidemia. Si tenim proves la regidora demana que se les facem arribar directament.

- Per què els animals que són capturats al municipi i estàn perfectament identificats amb el seu microxips no són entregats al seus propietaris directament i aquests han d'anar a cercar-los a Santa Eugènia?

Resposta de la regidora de medi ambient; Es compleix el plec no tenen instalacions adients per tenir massa temps als cans, normalment s'espera als propietaris

A Alternativa consideram que Natura Parc només es preocupa per fer duros amb els animals i que funciona d'una forma deficient i opaca. Cal recuperar la gestió d'aquest servei i tenir una canera municipal.

- Respecte al tancament fa unes setmanes de la platja davant dels carrers a Anglada Camarassa-Mendez Nuñez s'ha investigat si ha hagut una fuga d'aigües negres als pluvials.

Va haver un problema a dalt de tot del carrer va passar per ull una separació de fluvials i fecals. No el van aixecar ja que era temporada. Ara que no hi ha moviment s'arreglara.

- Hem sabut pel facebok d'Unió Mollera Pollencina que el batle i un tècnic municipal van realitzar una reunió amb la seva executiva. Faran reunions similars amb organismes de direcció de la resta de partits amb representació municipal? Ens poden informar del projecte Recorden que existeix la Junta de portaveus? La pensen convocar en alguna ocasió per parlar d'aquest i altres temes importants. No pensen que és un error, que només s'entén per la proximitat de les eleccions iniciar les obres en gener fins març, no seria més convenient fer les obres una vegada acabada la temporada del 2015?

Resposta del batle; Unió Mollera tenia molt de dubtes va demanar explicacions i PP té molt d'afinitats amb UMP que és evident. Va demanar a un tècnic si li podia acompanyar. L'hagés agradat iniciar 1 de novembre. Quan es tengui adjudicat el contracte ja prenderan una decisió.

Un projecte que s'ha fet d'esquenes als partits de l'oposició i a la ciutadania, sense exposició pública i que ja és clar que s'ha de realitzar després de la temporada 2015.

 Ferrán Aguiló

 

 

Comentaris

Alternativa

Re: De facebook a Natura Parc

Alternativa | 27/01/2015, 22:07

Què la presidenta del partit i el president de les Noves Generacions cerquin al "pequeño Nicolás" per fer-se fotografies mostra "el nivellaso" del PP a Pollença

La presidenta del PP de Pollença protagoniza un posado junto al 'Pequeño Nicolás'
h
ttp://ultimahora.es/noticias/local/2015/01/27/143115/pesidenta-del-pollen-protgoniza-posado-junto-pequeno-nicolas.html

Nicolas

Re: De facebook a Natura Parc

Nicolas | 27/01/2015, 21:27

Muchos saludos para mi amiga Antonia de Pollensa. Como lo pasamossssss

Alternativa

El Capitol

Alternativa | 27/01/2015, 15:49

El Ajuntament de Pollença afronta la reforma del antiguo cine Capitol
h
ttp://ultimahora.es/noticias/part-forana/2015/01/27/143031/ajuntament-pollen-afronta-reforma-del-antiguo-cine-capitol.html

L'antic cine Capitol de Pollença, per dedins
S'habilitarà una partida per comanar-ne el projecte de restauració

www.arabalears.cat/xarxa_local/Lantic-cine-Capitol-Pollenca_0_1292271008.html

Años dorados y ocaso del viejo Cine Capitol

El consistorio, tras adquirirlo, planifica un concurso para la redacción del proyecto de adaptación a la normativa actual

www.diariodemallorca.es/part-forana/2015/01/27/anos-dorados-ocaso-viejo-cine/994498.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb