URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple ordinari de gener

Alternativa | 28 Gener, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquest dijous sessió ordinària de l’AJUNTAMENT PLE a les 20,00 hores a la Casa Consistorial. Podeu assistir, escoltar-ho per Ràdio Pollença o seguir la votació al nostre perfil de facebook.

Segon.- ORDRE DEL DIA de la sessió:

1.- Aprovació, si procedeix, de les actes de les sessions anterior.

Es porta molt de retard a aquest tema, s'han d'aprovar totes les actes de l'any passat. S'haurien de poder validar com acta les gravacions del ple, no té sentit aquesta feinada transcripció al paper.

I.- PART RESOLUTIVA

2.- Aprovació, si procedeix, de les bases reguladores i de la convocatòria per a la concessió de subvencions a empreses que utilitzen el català com a llengua habitual.

Igual que l'any passat hi ha pressupostats 3000 euros, mai s’han esgotat per què molta de gent no les demana. És fonamental que hi hagi més informació i difusió d'aquestes subvencions. L'any passat tots els grups vam votar a favor excepte UMP va argumentar que calia també subvencionar el castellà com si aquest es trobés en perill.

3.- Dació de compte de les resolucions de Batlia contràries a les objeccions efectuades així com de les principals anomalies detectades en matèria d’ingressos, de conformitat amb el disposat a l’article 218 del RDL 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals (TRLRHL), amb la nova redacció donada per l’article 2 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l’administració local (LRSAL)

Un ple més PP &PI tenen l'obligació de fer aquesta dació de comptes de les resolucions del batlia anòmales i irregulars i amb objeccions per part d'intervenció. A pesar dels advertiments PP i PI no fan res per cercar solucions a aquestes irregularitats, amb una actitud totalment irresponsable i denunciable.

 El manteniment d'irregularitats en el temps i la falta a algunes contractacions dels requisits que marca la llei de contractació pública; falta de publicitat, no sol·licitar ofertes a tres empreses... són una demostració de que PP i PI segueixen funcionant com passava a la passada legislatura pensant més en la creació d'una xarxa clientelar que en els interessos i en l'economia dels ciutadans.

4.- Moció presentada pel grup d’Alternativa relativa a l’anotació en el Registre de la Propietat de tota infracció urbanística detectada.

Demanam a l’Equip de Govern a procedir a la inscripció, en el registre de la propietat, de tota infracció urbanística detectada, al mateix temps que es notifica la incoació de l’expedient a l’infractor. Es tracta de complir la llei i que tot propietari que elevi a escriptura pública qualsevol compra-venda no pugui ocultar si en la propietat que és objecte de transacció existeix qualque infracció de caràcter urbanístic, fet que es venia produint durant aquests darrers anys”. Segon ens va dir el batle a la Comissió Informativa a l'actualitat l'Ajuntament ja fa aquestes anotacions

5.- Moció presentada pel grup de PSM-EN d’eliminació de les plaques commemoratives que incloguin el nom de condemnats per delictes relacionats amb la corrupció.

Totalment d'acord amb aquesta moció. El PSM va aceptar la nostra proposta d'ampliar la moció i demanar també a la resta d'institucions insulars retirar les seves plaques. El corrupte Matas té plaques a la Plaça Major de Pollença, al centre de salut i col·legi del Port de Pollença

6.- Propostes / Mocions d’urgència

 

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

Com sempre hem registrat un bon grapat de precs i preguntes.

Aquest és el nivell del PP de Pollença; la seva presidenta i el president de Noves Generacions cercant al "pequeño Nicolás" per fer-se una foto.

 Comentaris

caminaire

ja ho val

caminaire | 01/02/2015, 01:22

En Joan Morro, és el que tancava la carretera vella de Pollença a Lluc
?, defensor dels espais públics!!!! quin cinisme!!!

joan Corralet

Anònim Tomàs

joan Corralet | 30/01/2015, 14:31

Presentar als "morro" com a víctimes és bastant ilustratiu del que defenses Tomas, però efectivament sembla una broma...no val fer veure que has de triar entre les actituts del Batle i les seves, i tranquil, Alternativa SEMPRE s´ha posicionat a favor de les llibertats públiques i ho seguirà fent...gàcies per el consell.

Pepe

Re: Ple ordinari de gener

Pepe | 30/01/2015, 00:39

Tomas espiar una reunió que no era pública no és cap llibertat pública ni es traca d'exercitar cap dret ciutadà.
Què en Joan Morro es presenti com defensors dels espais públics, dels ciutadans, de la democràcia... És una broma del mal gust.

Alternativa

Re: Ple ordinari de gener

Alternativa | 29/01/2015, 18:28

Morro defiende el libre acceso al Ajuntament de Pollença
h
ttp://ultimahora.es/noticias/part-forana/2015/01/29/143204/morro-defiende-libre-acceso-ajuntament-pollen-a.html

Ens entendreix aquesta defensa dels espais públics per part dels que es van negar a restituir una font pública al seu lloc original, i dels ex-tancadors de la carretera vella de Lluc,

Tomas

Re: Ple ordinari de gener

Tomas | 29/01/2015, 14:30

L'espia Morro es una victima del caciquisme repressiu del batle. Alternativa s'hauria de posicionar a favor de les llibertats públiques. Quina deriva aquest Ajuntament, morrió als cans, denúncia a un ciutadà en exercici dels seus drets, tirar senallades d'euros en compres descabellades,etc

Quins collons

Re: Ple ordinari de gener

Quins collons | 29/01/2015, 09:58

Ja torna a sortir a la premsa la madam. Ja és famasa!

Alternativa

Re: Ple ordinari de gener

Alternativa | 28/01/2015, 22:11

Què prenguin nota Tomeu Cifre i Martí Roca; les normes existeixen i els procediments estan establerts. Això no va que cada un s'ho arregli com vulgui quan es governa un municipi...

www.arabalears.cat/premium/Lloseta-no-Nova-York_0_1293470880.html
Lloseta no és Nova York
A l'espera de la sentència, el batle i els regidors haurien de repensar-se el que han fet i entendre que fins i tot els municipis petits, allà on tothom es coneix, estan sotmesos a la llei

Alternativa

Re: Ple ordinari de gener

Alternativa | 28/01/2015, 22:04

QUIN MORRO!
L'"espia" del batle de Pollença es justifica
Joan Morro diu que va exercir el seu dret dins un espai públicwww.arabalears.cat/premium/Lespia-del-batle-Pollenca-justifica_0_1293470860.html

Pepe

Re: Ple ordinari de gener

Pepe | 28/01/2015, 19:19

Que la presidenta i el secretari de NNGG de Pollença cerquin fer-se una fotografia amb una persona que ha estat detinguda per falsedat, estafa i usurpació d'identitat diu molt de la serietat i dels valors morals del PP.
Està més que demostrat que el PP està corromput fins la medul·la i el seu futur hauria de ser el mateix que UM si realment hagués una justícia independent.

Pepe

Re: Ple ordinari de gener

Pepe | 28/01/2015, 19:13

"ramon" aquestes plaques mai s'haurien de posar, és propi del segle XIX i de personalitat egòlatres i no tenen res de l'adjectiu "popular" que tu les dones, a no ser que sigui en referència al Partit Popular.
No crec que les plaques d'en Matas arribin a "històriques" i per recordar la seva gestió millor anar als arxius judicials. Si que és cert en casos com el monument a la legió Condor que es va retirar a proposta nostra el millor hagués estat guardar-ho al museu de S. Carlos amb una explicació adient.

No passis pena pel nostre temps tenim capacitat per fer petites propostes com aquesta que no tenen res d'esperpèntic, és tracta de pura higiene democràtica.

Toñita

Re: Ple ordinari de gener

Toñita | 28/01/2015, 18:13

Al parecer se le ha propuesto alguien de Pollensa ir a un conocido programa de tv viernes o sabado noche.
Aceptará?

Cuidado, algunas '' famas'' tienen costes muy altos

ramon

Re: Ple ordinari de gener

ramon | 28/01/2015, 17:16

Les plaques de inauguració son un document històric de caràcter popular que informen dun fet u obra. Deixeules en pau i no tudeu el temps en accions esperpentiques.
La història ja jutjarà.

jrv

Nicolas el travieso

jrv | 28/01/2015, 15:53

A mi no m'escandaliza el Nicolás, a l'inrevés, està evidenciat de que està fet el PP en general. Pot ser perfectament el seu ideòleg.

Alternativa

Re: Ple ordinari de gener

Alternativa | 28/01/2015, 10:51

Com comentam a l'article elPSM va aceptar la nostra proposta d'ampliar la moció i demanar també a la resta d'institucions insulars retirar les seves plaques.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2015/01/28/psm-pide-retirada-placas-nombres/994788.html

Alternativa

Re: Ple ordinari de gener

Alternativa | 28/01/2015, 10:41

Crece la alarma vecinal ante nuevos casos de envenamiento de perros
Un vecino del Port d'Alcúdia ha denunciado ante la Guardia Civil la muerte de una de sus canes
www.diariodemallorca.es/part-forana/2015/01/28/crece-alarma-vecinal-nuevos-casos/994805.html

Alternativa

Re: Ple ordinari de gener

Alternativa | 28/01/2015, 10:38

I la presidenta del PP s'ha fet famosa i no precisament per la feina del seu partit a Pollença.

«Bronca» en la junta del PP de Pollença por el posado de Antònia Mas con el ’pequeño Nicolás’
h
ttp://ultimahora.es/noticias/local/2015/01/28/143151/bronca-junta-del-pollen-por-posado-antonia-mas-pequeno-nicolas.html

"Otro selfie maldito del Pequeño Nicolas: Una presidenta del PP y su 'fiesta' con el pequeño Nicolás
Ha levantado ampollas y ha demostrado que todo el mundo, sea quien sea, del PP o no, es susceptible de pedir a Nicolás que pose junto a él en una fotografía móvil. Y es que la presidenta del PP local de Pollença, en Baleares, posó junto al joven con la acreditación de la Convención del PP."
www.que.es/ultimas-noticias/espana/201501270903-otro-selfie-maldito-pequeno-nicolas.html

La presidenta del PP de Pollença se lo pasa bomba con el Pequeño Nicolás
www.ciutat.es/opinion/dicen-que/item/18087-la-presidenta-del-pp-de-pollenca-se-lo-pasa-bomba-con-el-pequeno-nicolas

El ‘pequeño Nicolás’ sigue ‘rompiendo corazones’ en el Partido Popular
La presidenta en Pollença, Mallorca, Antònia Mas, compartió con el joven foto y gin tonic en la ‘movida’ madrileña el fin de semana de la Convención.
www.elplural.com/2015/01/27/el-pequeno-nicolas-sigue-rompiendo-corazones-en-el-pp/

Una presidenta del PP, de copas con el pequeño Nicolás
www.msn.com/es-es/noticias/espana/una-presidenta-del-pp-de-copas-con-el-peque%C3%B1o-nicol%C3%A1s/ar-AA8D5ms

Alternativa

Re: Ple ordinari de gener

Alternativa | 28/01/2015, 10:34

El alcalde de Pollença remite a la Guardia Civil el parte del ‘espionaje’ de Morro
h
ttp://ultimahora.es/noticias/part-forana/2015/01/28/143117/alcalde-pollen-remite-guardia-civil-parte-del-espionaje-morro.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb