URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Resposta de l'Assemblea d'Alternativa a en Joan Morro

Alternativa | 02 Febrer, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

L'ASSEMBLEA D'ALTERNATIVA EN RESPOSTA A L'ARTICLE DEL PIP DE JOAN MORRO

Fa uns dies que pel grup de WhatsApp d'Alternativa no aturam de riure: primer, els mals papers d'un espia aficionat per dins l'Ajuntament (que només li faltava una disfressa de planta perquè el contractin a la T.I.A.); després, veure que la notícia, que havia corregut com la pólvora, feia que ens començassin a arribar les burles, motatges i kits d'espia que corrien pels grups de WhatsApp del poble; i finalment, la ficada de pota de la cúpula del PP pollencí fent-se fotos amb el «pequeño Nicolás» com si fos un ídol. Després de tot això, ja només ens faltava avui obrir el PIP i llegir l'article que ha firmat en Joan Morro. Perdó. En Morro, James Morro.

La veritat és que ens hauria fet més gràcia si no fos perquè amb aquest text s'afegeixen més elements de judici per sostenir la hipòtesi d'una patologia no tractada. Si l'autor de veritat es creu tot el que ha escrit i creu en tot el que diu, definitivament alguna cosa no funciona bé. Vegem: o sigui, que ara resulta que «Els espais públics, són de lliure accés!»? Deixant de banda l'absurd que suposa pensar que un espai o edifici públic no tengui la circulació regulada (a que dins una escola, per molt pública que sigui, no hi pots entrar i circular com et doni la gana?), crida l'atenció aquesta repentina defensa dels espais públics. Què vol dir el senyor Joan Morro amb això? Vol dir que els espais públics són de lliure accés, excepte si parlam d'un camí públic que passa per dins ca meva? Que aquell que es va dedicar a filmar amb una càmara, amb una clara intenció intimidatòria, a les persones que es manifestaven per demanar l'obertura d'un camí públic tancat, ara surti donant lliçons de defensa del lliure accés als espais públics, demostra un cinisme que escarrufa i/o una cara molt dura. Definitivament, és vergonyós i només pot generar el menyspreu de qualsevol persona compromesa i que lluita per defensar el que és de tots posant-ho per damunt dels interessos personals.

Si es té prou fetge per seguir llegint, s'arriba al lloc on ja es manifesten clarament les dues fòbies de l'autor (i presumiblement del seu pare): el batle i en Pepe García. Els dos, denunciats recentment per motius distints, per persones distintes, però amb un denominador comú: denúncies prou estrambòtiques i amb qui ja tothom sap (això sí que és vox populi) a darrera. El senyor Joan Morro escriu que és sorprenent que Alternativa doni suport al batle, i insinua que en Pepe García el defensa incondicionalment creant malestar dins el nostre partit. Arribats aquí hem de fer unes puntualitzacions:

-En primer lloc. N'hi ha uns quants, entre ells l'autor de l'escrit, que tenen problemes per entendre el següent: Alternativa no és un instrument d'en Pepe, sinó que en Pepe és un instrument d'Alternativa. L'assemblea d'Alternativa, que la formen un grup prou nombrós de persones, decideix la postura sobre cada tema que després defensa amb la seva veu el nostre regidor. Entenem que una persona incapaç de fer feina en equip o d'entendre la importància d'allò col·lectiu, no pugui imaginar la possibilitat de decidir consensuada i horitzontalment, i només pot explicar-s'ho pensant que el nostre regidor actuï pel seu compte o que sigui capaç de manipular un caramull de persones. Si el senyor Joan Morro és feliç pensant això o li quadra més amb la seva forma d'entendre el món, idò endavant: no tenim res a dir si vol viure en un món imaginari, ara bé, que s'estalviï pretensiosos anàlisis polítics que no desperten més que condescendència.

-En segon lloc. També ha d'entendre que Alternativa està al marge de disputes caciquils i no pensa col·laborar-hi de cap manera; per tant, el senyor Morro es pot anar llevant del cap que pugui utilitzar el nostre partit com a instrument al servei de les seves vendettas familiars. La ràbia de que no tothom balli al seu compàs el duu a dir que, com que no el defensam a ell, és que estam de part del batle. Li ho repetim: Alternativa no defensa cacics, sinó que els combat. Tant de manera directa com indirecta li hem fet arribar al senyor Morro que si tenim proves de conductes delictives i contràries al bé comú, del batle (o de qui sigui), no dubtarem ni un segon en denunciar-ho (com ja hem fet en altres ocasions), i que si les tenen ens les facin arribar i gustosament hi anirem nosaltres als jutjats. Ara bé, aquestes suposades proves mai han arribat. Això ens duu a pensar que es tracta de venjances personals i obsessives i que, sense cap indici, no hi pensam perdre ni un minut més del necessari, per moltes potadetes que faci.

-Finalment i com a reflexió general per tot aquell que se senti al·ludit. Hem de dir que fins i tot podem arribar a entendre, tot i que no ho compartim, que una persona posi els seus interessos particulars per damunt de tot, o que dediqui tots els seus esforços, influències, temps lliure i doblers en intentar venjar-se d'altres... Però que vulguin fer veure que les seves actuacions responen a valors de justícia, bé comú i democràcia aquells que no dubten en usar mètodes mafiosos per atemorir als que van contra els seus interessos, fa oi. Alternativa per Pollença mai serà el seu partit.

Arel-Arte

 

 

 

Comentaris

jrv

Graduació.

jrv | 05/02/2015, 13:23

Avui deia que ja que l'Ajuntament te un psicòleg en nòmina, podría fer un tractament a algún ciutadà, encara que sigui pagat del comú, hi sortiriem tots guanyant eamb el que ens estalviariem de plets encara. Per llarg que fos el tractament

jrv

Fòsil jove.

jrv | 05/02/2015, 13:20

Al seu moment fà 5 anys no vaig captar la historia de la convidada a coca i vi de l'opositor a declarar al centre de Pollença, Centre Històric.
Una prova més de l'activitat del "duo dinàmico" a oposar-se a qualsevol cosa que sigui de profit públic, col·lectiu, però que suposadament vagi en contra als interessos del cacic frustrat o de l'aprenent penós de cacic.
I a mi m'ofendria que me convidassin a coca i vi, que m'he penguessin d'imbecil en una paraula, me recorda el que me contaba el meu padrí de principis de segle XX, on se convidava a una copa de cassalla a la pobra gent analfabeta per "comprar" el seu vot. Repugnant avui dia.

Pepe

Re: Resposta de l'Assemblea d'Alternativa a en Joan Morro

Pepe | 03/02/2015, 18:33

Avui em recordaven un altre episodi de "la lluita per la democràcia i els espais públics" dels Morro's. Quan al ple d'abril del 2010 que l'oposició haviam plantejat conjuntament per fer una bateria de preguntes, en Joan Morro va entrar a la sala de plens (era a Can Llobera) per convidar a la gent que omplia la sala a un un dinar amb coques, vi que havia organitzat el seu pare al carrer. La convidada no va tenir gens d'èxit En aquell moment en Rafel Morro era el promotor de l'oposició a declarar BIC el centre històric de Pollença.

h
ttp://alternativa.balearweb.net/post/86042

Per altra part l'obsessió dels Morro's amb la meva persona és sospitosament similar a la de la denúncia d'en Rafel Balaguer. Com bé han contestat els meus companys encara que sigui qui ha donat la cara per Alternativa aquests darrers anys he estat, estic i estaré al servei de l'assemblea d'Alternativa i el que fem o deixam de fer és des de l'Assemblea.

Biel M

Re: Resposta de l'Assemblea d'Alternativa a en Joan Morro

Biel M | 03/02/2015, 17:24

Este Morro es um peligro público

Laura

enchufes fachada can teresa

Laura | 03/02/2015, 15:07

Gracias JRV.
El otro día nos llevamos un susto enorme con un niño que se acerco a estos enchufes. El peligro es muy grave y no entiendo como nada dice nada. El dueño de este restaurante (Can Teresa) que parece que todo lo hace bien y el resto lo hacemos todo mal, debería de hacer autocrítica y quitar estos enchufes. Pero el ayuntamiento debería de actuar ya y no esperar ni un día más.
Repito, si un día hay una desgracia ¿quien será el culpable?
Actúen ya

JRV .

Endolls

JRV . | 03/02/2015, 13:21

Moltes gracies Laura, per aquest avís sobre un potencial perill a la façana del restaurant dels castigadores cantoners, els que ho fan bé tot. Aquestes situacions però, malhauradament se repeteixen a altres locals, també al Moll al manco. I si una qüestió al mateix temps tan perillosa i al mateix temps tan bona de resoldre, també ha de anar al ple i s'ha de debatrer allà, és que l'Ajuntament també ha perdut els papers de les seves obligacions elementals i cotidianes...

A. Lopez

CAN TERESA

A. Lopez | 03/02/2015, 13:01

El restaurant de plaça ja l'hi han canviat el nom, ara es diu
L'ESPIA .
Aixó que fan els Morro de anar contra tot i contra tots es una nova estretegia per fer mes clients pel seu restaurant.
Jo no hi aniré ni que en convidin.

Laura

Can Teresa

Laura | 02/02/2015, 22:36

Atención, muy importante: en la fachada de Can Teresa hau varios enchufes a apenas 50 cm del suelo. Si algun niño mete el dedo y muere electrocutado, quien tendrá la culpa, el propietario, el arquitecto municipal o el ayuntmiento que le dio licencia de obras?
Ruego trasladen està inquietud en el próximo pleno por favor.
P.D. De verdad nuestro arquitecto municipal puede obviar estas deficiencias e irregularidades?

Alternativa

Re: Resposta de l'Assemblea d'Alternativa a en Joan Morro

Alternativa | 02/02/2015, 20:22

Benvolguts/des,

Us enviem l'enllaç amb el documental "Yolanda en el país de lxs estudiantes" dirigit por Isabel Rodriguez.

h
ttp://luchainternacionalista.org/spip.php?article2416

www.naiz.eus/yolanda

Na Yolanda González va ser segrestada i assassinada el 2 de febrer de 1980 per un comando del Batallón Vasco-Español, dirigit per Emilio Hellin Moro, militant de Fuerza Nueva.

Rebeu una forta abraçada.

Andreu Pagès

jrv

patètic

jrv | 02/02/2015, 14:15

Record al tancador de la carretera vella de Lluc, fent el paripé i la papallona intentant posar els propietaris i els amos de Ternelles a favor del seu abús. Va semblar per un momento que l'actual Batlle, poc procliu a defensar aquest camí de dins Ternelles tombava a favor seu, més motivat també amb el camí reivindicat per la ciutadania, PUBLIC , que passa per dins ca na Borrassa. Un funcionari o carrec públic més "comprat" o influiible , devia pensar ell...però l'arrogància, a aquest cas del nostro Batlle, vinculada a mes o manco cadires a plaça, unida a una batllia aconseguida amb els vots dels votants, (ens agradi o no), és una força que l'amo de Can Teresa no sabia que existía, acostumat a batllets, per molt grans que siguin, que amb una amenaça vetllada , o arquitectes falsament funcionariets, vinclables cap a ell . Al final la seva dèria arrogant només el porta a fer un ridícul darrera l'altra. I perdre el temps i la llavó, per molts duros que hi possi pel mitg. Patètic.

jrv

Sensibilitat mediambiental

jrv | 02/02/2015, 13:58

Tradicionalment, el PP i la dreta en general, a Bauears, te la sensibilitat i responsabilitat paisagística i mediambiental a la part oposada del cor i el cap.
Si els hoteuers amics seus i els destructors de paissatge amb finalitat especulativa no hi poden fer un duro, a fer punyetes el medi ambient. Ja veis qui han posat al seu cap, el barroer més barroer de molts govers autonòmics. Que podem esperar...

Joan Ramon

al·lucinant

Joan Ramon | 02/02/2015, 13:41

enhorabona per la contesta, a mi també em sorprén que algú que gravaba gent caminant per un camí públic, amb intenció de no se qué... ara surti en defensa dels espais públics.

Alternativa

Re: Resposta de l'Assemblea d'Alternativa a en Joan Morro

Alternativa | 02/02/2015, 12:39

El GOB denuncia la "gestió irresponsable" de la Conselleria a s'Albufera
Aprofitant la celebració del 'Dia Mundial de les Zones Humides' l'organització ecologista demanarà la intervenció del Secretariat del Conveni de Ramsar per la desprotecció que considera que pateix el parc natural

www.arabalears.cat/balears/Medi_ambient-albufera-GOB_0_1296470478.html

A Pollença la gestió de la Conselleria no només ha estat irresponsable sinó destructora que e spot resumir en abandonament de les zones humides de la Gola (amb tancament del Centre de Turisme Ornitològic) i sa albufereta, al que hem d'afegir reducció de la zona humida de l'Ullal.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb